Burtici de mai-iunie 2013 (16)
Raspunsuri - Pagina 11
Iris1211 spune:
Hola, din nou!
Multumesc Deny de incurajari, numai ca durerile le am cumva in partea stanga sub coaste, deci, destul de sus ca sa fie ligamentele, cred eu. Oricum, sper sa treaca - ma mai plimb azi "prin birou" (chiar daca suna ciudat).
Am pus si eu poze pe picasa. Pana la urma mi-am pozat burta cu aparatul de la servici, deoarece la cel de acasa nu am reusit sa pun bateriile la incarcat.
Sper sa va placa burtica mea, ce pare mare, desi avem 16 saptamani si 1.2 kg in plus.
Va pup si va doresc o zi usoara si placuta!
16+
Madd11ee spune:
Buna dimineata, fetelor! Abia acum am reusit sa intru sa va citesc! S-au cam agitat treburile pe la munca, se fac schimbari la nivel inalt la noi in companie si e nebunie..Suntem tare curiosi cum o sa ne afecteze pe noi, la birou treaba asta, mai ales ca voiam sa imi iau vacanta intre 21 decembrie si 7 ianuarie:) Sa vedem daca mai pot acum.
Aseara am mancat cam mult si foaarte bun de la libanez..Dar inca nu mi-am revenit..iar de dimineata am ajuns cu o foame la serviciu, de abia asteptam sa mananc..simteam ca lesin daca nu mananc..:)) deci..acum stau cu burta in sus, abia mai respir..
Maine merg la control sa il vad pe bebe..stau cu grija sa vad daca e bebe bine, mai ales ca ieri am vorbit cu o alta colega careia masuratorile translucentei nucale i-au iesit la trei ecografe trei valori diferite..Una peste limita, una sub limita cu putin si una foarte buna..Si nu mai stie ce sa creada..a zis ca o sa mearga la un al patrulea control, sa vada ce spune..M-a cam speriat putin..
Va pup si sa aveti o zi usoara!
11+
Carmen1985 spune:
A inceput sa ninga !!!!! Chiar dupa ce am terminat de impodobit bradutul !
Mami de Bianca 07.05.2008 si 12+
flafi spune:
Simcri Felicitari pt rezultate. Ce are catelul, e ok?
Carmen1985- super! Acum sa vina mosul cu de toate si mai ales cu vesti bune!
Madi- imi facusi pofta de mancare libaneza
18+
VIOIKA76 spune:
ankylya multumesc de aprecieri!
Nu-mi fac griji ca nu se vede burta ,are ea timp sa creasca ,la mine din cauza ca sunt mai grasuna nu se cunoaste asa de bine.Ce ma intereseaza e ca bebe creste si e bine.
Carmen acum mosul poate sa vina ca totu-i pregatit.Mai ales ca aveti si zapada.Aici va invidiez si noi asteptam zapada cu nerabdare.
Madd asa se intampla cu masuratorile ,daca sunt facute pe aparate diferite .Nu fac decat sa te puna pe jar.Mie la un eco mi-a iesit TN de 2.1 si la altul 1.6 dar in plus era si bitestul rau.
Tu ca sa nu te sperii incearca sa-ti faci masuratorile la acelas ecograf.
Iris mie imi place burtica ta!
Si sa stii ca nu-i mare cum zici tu.Cel putin in poza nu se vede mare.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum17+
sorinacicos spune:
Buna ziua burtici!
Acum am ajuns si eu acasa. L-am dus pe puiutz la gradi, apoi am facut ceva cumparaturi. E un soare asa imbietor afara dar e un frig de nu iti vine sa iesi din casa.
Deny - ne bucuram ca esti bine. Nu iti fa probleme legat de masuratori. Mie mi-a facut 2 eco in aceasi zi, aceasi doctorita, la acelasi aparat si i-au iesit masuratori diferite doar pt ca bebe nu avea chef sa stea la masurat. Bebe sa creasca si sa se dezvolte ca masuratorile astea nu sunt chiar asa precise.
Vicky - da, tratamentul e pt tiroida dar nu il pot continua pt ca ma simt f rau de la el. Inainte de Craciun merg sa imi fac din nou analizele si pe 27 dec am programare la endocrinologie. E dificil sa imi schimb programarea. Sa vad daca rezolv ceva vorbind cu medicul de familie. Tu de ce esti asa indispusa?
Merg sa fac putina ordine prin casa si poate reusesc sa fur vreo ora de somn la amiaza ca nu am prea dormit azi noapte din cauza durerii de cap.
mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 15+
kris spune:
Simcri, ce frumos ca ti-ai vazut bb, chiar daca era somnorici!
Elyana, ce haioasa ai fost cu sanii Pamelei Andersen!
Carmen1984, ce frumos! Impodobirea bradului a adus ninsoarea!
Madd11ee, succes maine!
Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 10s+
Bia balerina
Iris1211 spune:
Multumesc Vioika de aprecieri si sa stii ca mie nu-mi pari grasuna deloc. Daca privesc poza ta din profil, cred ca te depasesc cu brio.
Mie mi se pare marisoara burtica poate pentru ca e prima data, unele din voi mai aveti experiente anterioare cu rezultate minunate.
Carmen1985 voi sunteti la poalele muntelui de aceea a inceput sa ninga. Trimite, te rog, cativa fulgi si la Bacau.
Sorinacicos odihna placuta ca sa recuperezi somnul restant. Ce-as dormi si eu, dar azi sigur ajung tarziu acasa, ca pana fac pe Mos Nicolae....
16+
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui VIOIKA76 la mine din cauza ca sunt mai grasuna nu se cunoaste asa de bine. |
unde esti tu grasuna draga mea???
chiar ti-am lasat un comm la o poza in care iti admiram silueta!!
si 17+
criulica spune:
Buna,,
Ma faceti tare curioasa in ceea ce priveste pozele:) vreau si eu parola, pleaseeee!
Pupici
14+