Burtici de mai-iunie 2013 (16)
Raspunsuri - Pagina 10
DenyAnd spune:
Vicky
Vroiam saptamana asta, dar am mai amanat.
In ultim moment ne-am hotarat (de fapt eu am insistat si l-am convins) sa mai facem ceva acte acum, ci nu la anul, ca o sa ne fie mai greu cu copil mic in brate
Si profit de asta ca sa reusesc sa ajung si la Uscatescu inainte sa plecam in Viena.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
15+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
mcoca spune:
Daa, Uscatescu trebuie vazut. Eu credeam ca ramaneti de sarbatori in ro. CAnd colo, plecati cu porcu in sac :).
Vicky si Printzesone
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Daa, Uscatescu trebuie vazut. Eu credeam ca ramaneti de sarbatori in ro. CAnd colo, plecati cu porcu in sac :). Vicky si Printzesone |
Pana la urma s-ar putea sa ramanem de sarbatori aici.
...dar nu promitem, ca sotul e ff nerabdator sa plecam in Viena.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
15+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
VIOIKA76 spune:
Deny ce ma bucur ca ai putut intra sa ne zici de tine! Si ce e mai important e ca l-ai vazut pe bebe si e bine! Da-le incolo de masuratori ca astea mai rau te deruteaza daca nu sunt facute pe acelas ecograf.Sper sa te vedem mai des cand ajungi la Viena.
Vicky dar ce s-a intamplat de ce esti suparata? In noaptea asta vine mosul ,nu te mai intrista!
Aseara am facut in coproductie cu copiii ''ghetele lui mos Nicolae'' am avut tema de facut cu Ana pentru astazi la scoala.Au iesit aspectoase si gustoase.Sa vad daca ma pricep sa pun poze sa va arat.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum17+
DenyAnd spune:
Vio ce ma linisteste cuvintele tale Multumesc
Fetelor, eu ma retrag ca nu mai pot sta, si revin cu vesti cum iar "pun mana pe un net"
Mereu ma gandesc la voi
Va doresc o zi frumoasa si cat mai mult zambet
15+ cu minune surpriza
VIOIKA76 spune:
Am vrut sa le pun de la galerie mesaj dar nu ma pricep.Poate ma invata cineva!
Daca nu reusesc le pun pe picasa.
Edit :am reusit!
Oau ,deja incep sa ma pricep!
Pe picasa pun poze cu burta care nu prea se vede la mine.
si acum17+
VIOIKA76 spune:
Deny te pup!
Ai grija de tine!
si acum17+
ankylya spune:
neata fetelor
Vio nu conteaza cat este burta de mare daca bebe este bine si la nasuratori este cat trebuie nu mai conteaza. dadea pe TLC romania o emisiune "nu stiam ca sunt insarcinata" femei care intrau in travaliu si ajungeau la spital si cand le zicea doctorul ca sunt in travaliu erau socate ca erau unele femei slabute si nu se cunostea burta deloc si nasteau copii de 2kg si ceva 3 am vazut vreo 2 cazuri da erau mai plinute nu exagerat si nu se cunostea burta si au nascut copii de 3kg si. si sti ce e culmea ca nasteau copii sanatosi fara sa fi facut vreo data vreo ecografie si unele ramasese insarcinate cu anticonceptionale si copii erau sanatosi tun.
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 12+
doina_1984 spune:
Buna!
Deny, stai linistita cu masuratori ca sigur totul este bine. Na crezi ca la sarcina cu Matei nu am stiut daca e mai mare sau mai mic fata de UM? Ma multumeam ca imi zicea dr ca e bine si aveam incredere in ea, astfel eu eram mereu zen :))
Felicitari fetelor pentru rezultatele bune de la eco!
Noi ne pregatim de mos Nicolae :) decupam etichete pt cadouri, apoi vreau sa fac o supa de rosii.
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 13s+
Carmen1985 spune:
Buna dimineata! Noi ne apucam de facut bradutul, nu mai avem rabdare!
" Sa vada si Mos Nicolae ce frumos e " ca sa o citez pe fiica mea Sper sa aveti o zi buna! Si sa va aduca mosul ce va doriti
Mami de Bianca 07.05.2008 si 11+