Piatra Neamt , Perla Moldovei (97)
Raspunsuri - Pagina 5
Anitta_O spune:
Doamnelor, stiti vreo cresa privata in Piatra Neamt in care sa am incredere sa las o maimutica de 11 luni? Cu guvernul lui Papura-Voda doar atat CIC pot avea. Am auzit de cresa Andreea deocamdata, dar mai am vreme de cautari.
Scuze ca dau buzna asa: sunt Anitta, mama de baiat - 8 ani, clasa a doua si fata - 7 luni. Sunt pe aici de multa vreme, dar abia azi va citesc.
Va doresc un an cu multa veselie si intelepciune!
LoraG76 spune:
Annita, bine ai venit pe la noi in prag de an nou!
Cresa Andreea e "foarte" de incredere, eu zic ca e ok aia. Mai e cresa Ghidutu, vis-a-vis de Casa de Pensii, fosta Bancpost. Eu zic sa le vizitezi pe ambele si sa te hotarasti dupa, insa eu iti recomand cresa Andreea, am vazut-o, fetita mea a fost o zi acolo - e la cresa de stat, la Paharnicu, acum.
Si fetita mea mare e tot in clasa a II-a, tot de 8 ani - la sc. 3. Al tau la ce scoala e?
Anitta_O spune:
La scoala 4 e baiatul meu. Majoritatea colegilor de la gradi au mers la scoala 3, e o gasca mare acolo (a facut gradi undeva aproape de gara). Mi-ar conveni ca locatie cresa Andreea, acum sap dupa pareri. Multumesc pentru opinie si pentru cealalta directie de cresa.
Laura25 spune:
La multi ani fericiti! Sa aveti un an plin de sanatate, fericire si tot ce va propuneti sa realizati! Va imbratisez cu drag si va doresc un an superb!
magdaR spune:
LA MULTI ANI!
Sa va dea Dumnezeu, in noul an, sanatate, pace, liniste, belsug si spor in toate!
Magda, mamica fericita de fetite: Ana Maria si Teodora si
http://magdahobbyarts.blogspot.com
Laura25 spune:
Convoc intalnire luni, 7 ian., ore 18-18:30 la Amadeus Cine mai doreste, cine mai pofteste?
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 bineeee! da' tu ai grija de fin-ta! (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
S-a facut!