Medic bun
Caut medic ginecolog BUN in Bucuresti (obstretician doar pe plan secund) dedicat meseriei, abordabil, usor de gasit atat la cabinet particular cat si la spital de stat, care lucreaza cu aparatura performanta, talentat, experimentat, multidiscipinar, uman, etc.
Nu ma deranjeaza daca prestatia de mai sus cere a fi compensata material, traim in Romania si mi se pare jignitor ca omul in mainile caruia imi incredintez viata sa fie platit de stat de x ori mai putin decat castig eu.
Din pacate nu am gasit pana acum, desi va rog sa ma credeti, am vazut multi medici ginecologi. Oi fi eu mai carcotasa dar pana acum doar 2 mi-au inspirat incredere: la unul am renuntat din cauze de publicitate negativa (daca unii spun ca e criminal o fi ceva adevar acolo) iar la celalalt ajung greu iar aparatura cu care lucreaza lasa de dorit, nu e ok sa plec de la dumnealui cu rezultatul ecografiei scris de mana pe o reteta.
Are cineva idée cine/ unde corespunde calitatilor de mai sus?
Sau ar tb de fapt sa caut alte calitati la un doctor?
Multumiri anticipate si sanatate multa.
Raspunsuri
ch_dana spune:
As avea doua recomandari, dar nici unul dintre ei nu mai lucreaza la stat. E OK in acest caz ?
ch_dana spune:
Oricum, ambii iti pot da recomandari catre fosti colegi care luceraza la stat.
dr. Celus Tarpan - Regina Maria.
dr. Daniela Lipa - policlinica Puls.
Bafta !
gabriela_tutuianu spune:
cred ca ar trebui sa ne spui si de ce cauti un astfel de medic . la ce te astepti ? vrei internare pentru operatie ? vrei evaluare infertilitate ? vrei teste facute la spital ?
ce anume astepti ca sa spunem cum te putem ajuta .
lidsta spune:
Monitorizare probleme ginecologice, adica urmarire evolutie chisturi ovariene, noduli san, rana col, probleme premenopauza, etc.
Merci
gabriela_tutuianu spune:
am o prietena care merge la promed la masawi tarid . este un medic bun care lucreaza si la stat . am uitat la ce spital , insa este un medic foarte atent si grijuliu . ei i-a urmarit sarcina si mi-a placut de felul in care a lucrat . fara graba . cu sfaturi . ce sa ia , ce sa faca etc . a nascut deja cu el si a fost tot timpul cu ochii pe ea .
si eu am vrut sa merg la el , dar voi face fiv - probabil si am ales sa merg la alt medic .
daca este vorba de operatii dr stoian - gynecoland - este un medic bun cand este vorba de operatii , dar lucreaza numai la spitalul lui - privat . preturile nu sunt mari comparativ cu celelalte spitale private , iar daca aduni spaga de la stat tot acolo ajungi .
gabriela_tutuianu spune:
si cartalin haiduc este un medic bun . cauti pe goole si vezi la ce clinica este . este abordabil , dragut , atent .
succes
Grecul68 spune:
Profesorul Petre Bratila este specializat in tote problemele pe care le descrii.Il gasesti la Spitalul Medicover,este director medical.Poti sa cauti numele lui pe net...
histamina spune:
Alexandru Badiu-Municipal/cabinet privat
un om extraordinar, f bine pregatit profesional.de obicei preia cazurile complicate.
nu l-as schimba pt nimic in lume.
XIO spune:
Profesorul Bratila este pt operatii, e ff bun, ma indoiesc eu ca face munca de cabinet. Mai exact, nu o sa se iroseasca la cabinet cand are atatea de oferit.