Felicitari S.Ellena, succes Irilac! #48

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Acum am prins si eu liber la calc.

Felicitari Ioana. Sa va traiasca micuta Andreea si la multi ani pentru ea!

La multi ani si Andreelor si Andreilor. Sa fie sanatosi si voiosi.

La multi ani! Onutz si Andie

Am fost azi la control. Vestile nus nici bune dar nici foarte proaste. Retentia de apa ar fi probabil ca apasa uterul pe rinichi si uretre. Vom vedea luni dupa o eco la rinichi. Si tot luni mai facem un set de analize la urina sa vedem ce se intampla. Si mai trebuie sa am grija cu glicemia. N-am voie dulciuri, paste si carbohistrati.

Si ca tot vorbrati de soti. Al meu n-a mers niciodata cu mine la dr. Nici acum, nici prima data. Pe burta a pus rar mana. Dar in schimb a avut nervi de otel, la prima sarcina faceam crize de isterie din nimic si le suporta cu stoicism.
Nu este o persoana insensibila si dimpotriva, numai ca nu arata si se consuma mult in el. De exemplu ma bate la cap sa vorbesc cu dr sa fac cezariana ca sa nu ma mai chinui ca la Bia.

Nicoleta 34+ Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Hello tuturor! Multumesc pentru urari, sa dea Dumnezeu la toat#259; lumea toate cele bune. Scuze ca am lipsit atāta timp, dar īnc#259; ne acomodam cu bebe si nu prea am avut timp. Am noroc ca a venit soacra mea si ne-a ajutat, dar in weekendul asta s-a dus acas#259; si vine s#259;pt#259;māna viitoare. Din p#259;cate, eu am foarte pu#539;in lapte ( la pompa electric#259; mai mult de 10-15 ml nu am scos niciodat#259;). Am vorbit si cu o consultanta de lactatie, am luat schinduf macinat cāte o lingurita de 3 ori pe zi ( a zis ca e prea pu#539;in sa beau ceai, ar tb sa beau 6 litri ca sa echivaleze), dar nu a avut efect. Acum īncerc ni#537;te medicamente de greata numite motilium, care au ca efect secundar cre#537;terea lactatiei, e ultima #537;ansa. Oricum, si daca nu reu#537;esc sa cresc, sper m#259;car sa men#539;in putinul asta, m#259;car sa ii dau anticorpi. Aparent pacientele cu preeclampsie pot avea probleme cu lactatia, e o chestie cunoscuta. Azi Ema are 3 saptamāni, nu- mi vine sa cred cānd au trecut.
Felicit#259;ri tuturor noilor m#259;mici!
La Mul#539;i Ani Onutz! Sa fii s#259;n#259;toas#259;, fericita si sa ai parte doar de bucurii!
O seara pl#259;cut#259; tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Felicitari fetelor ce au nascut, sanatate si mult noroc bebelusilor!

La multi ani si sanatate celor ce isi serbeaza azi onomastica!

Noi am lipsit motivat, am avut o sapt de cosmar, duminica noapte a facut Riana febra 39,2, luni dimineata eram la urgente cu ea, avea 39,4 :(((
La urgente au facut multe analize pt ca nu avea alte simptome, protocolul medical pt bebelusi asa mici: sange, urina si punctie lombara. Nu va zic cum am suferit pe holuri auzind-o cum plange, nu am rezistat cu ea, statea mama cu ea si cu doctorii. La sange i-au explodat venele pe manuta asa ca i-au luat din calcai, picatura cu picatura vreo o ora a durat. Pipi nu au putut colecta asa ca i-au pus sonda, iar punctia lombara nu vreau sa imi imaginez cum o fi fost :((((
Ne-au internat imediat si am stat 4 zile in spital cu branula si antibiotic preventiv. Pana la urma i-au depistat un enterovirus, luat probabil de la cresa si adus de Robin... Am fost in iad pana am aflat ca nu e nimic grav, de stress si oboseala aveam numai ganduri negre in cap...
Acuma suntem bine, ieri dupa masa am ajuns acasa si ne-am linistit.

Nu stati nici o secunda, la spital daca e temperatura peste 38, tuse sau alte simptome.
Sanatate tuturor ca e cea mai importanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Buna seara, scriu pe fuga ca am casa plina

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi, sa aveti parte numai de bine si petrecere frumoasa

Bioana, felicitari pt micuta Irina Andreea, dupa multe eforturi iti tii bebelina in brate, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea toata viata

Looana, si o vecina de-a mea a avut probleme cu baitelul dar mult mai grave, el nu facea cu zilele dar nici ea nu proceda corect ca ii schimba f des laptele....inainte sa-si poata da seama care nu-i prieste. stiu ca pana la urma il facea lapticul mai diluat, punea mai multa apa si parca asa s-a mai reglat baietelul

Mena, pai mami sa te joci asa cu nervii sotului....saracutul stiind prin cate ai trecut iti dai seama ce sperietura a tras, cred ca i-a stat inima o bataie . Te tii de pozne si tu

Dragelor, ce analgezice avem voie sa luam dupa cezariana....algoclamin/algozon, paracetamol.....altceva?

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irilac31

Mena, pai mami sa te joci asa cu nervii sotului....saracutul stiind prin cate ai trecut iti dai seama ce sperietura a tras, cred ca i-a stat inima o bataie . Te tii de pozne si tu

Dragelor, ce analgezice avem voie sa luam dupa cezariana....algoclamin/algozon, paracetamol.....altceva?

Nastrusnica si eu .
Stiu si de Ketonal Forte ca e bun. Am intrebat pt una dintre fetele noastre (neuronul gravid nu isi aminteste care) moasa de la maternitate.

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
35+

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 34+ cu Gabriel

Si am ajuns la 8 luni :x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Hey girls!
si eu sunt nitel cam deprimata
asa e si sotul meu..la cat de grijuliu a fost pe parcursul sarcinii ..atat de rece a devenit acum..nu imi vine sa cred si imi vine sa plang.. sunt sigura ca e doar o etapa dar nu imi vine sa cred parca ... se astepta ca bebelusul sa mearga in picioare din prima zi probabil si sa ii zica:ce faci tati?" ca altfel nu imi explic..... daca il intreb de ce nu e mai implicat, de ce nu vb cu el, de ce nu ii povesteste mai multe,etc ca sa se invete cu vocea lui cu el,etc.... imi zice ca :" pai si ce sa ii zic, nu vezi ca nu deschide nici ochii"! DOamne imi vine sa ii dau una in teasta aia goala....ce ar vrea sa faca, sa faca si bradul de Craciun anul asta..vorba cuiva mai sus :))..

- iau eu sunt praf cu hormonii, imi vine sa plang din orice..e de 10 ori mai rau decat in sarcina am observat...sunt mai obosita, a inceput sa aibe si colici, al meu sot vrea sa imi readuca potaia in casa din nou ca acum e dusa la socri si am decis sa o readucem in vara cand va face bebe 6 luni nu acum la nici 3 saptamani...dar el nu mai poate, ca se simte saingur..ca ii e dor de caine..si eu nu stiu ce sa fac..ca mi-e teama de caine in casa cu bebe..cainele meu e si nebun, gelos, latra in miez de noapte pe oricine e pe hol..deci implicit si pe mine care voi fi in cealalta camera cu bebelusul si mi-e sa nu se sperie si sa tresara c opilul din cauza potaii/..deci sunt un pachet de nervi azi!!!!!!!!..ma mai dor si sanii de lesin.... ma mulg dupa fiecare alaptata ca deh: nu trage tot bebe dar si asa ma dor sanii de mor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

Ioana, sa va traiasca IRINA ANDREEA!!! sa fie sanatoasa si voi la fel sa o puteti creste frumos![

La multi ani Onutz si Andie si tuturor celor ce poarta numele Sf. Andrei!

Vorbeati de soti, ei bine nu pot sa cred ca un mare procent dintre ei se comporta identic. Acum am inteles ca nu doar al meu a fost putin mai defect de data asta. In sensul ca a fost mult mai absent, i s-a parut ceva normal, nu am mai fost atat de rasfatata, burtica o mangaia doar la indemnul meu, cat despre raspunsul dc il iubeste pe bebe din burta la fel a zis, ca intai sa iasa sa o vada ca sa poata fi ceva palpabil. Acum evident ca e absolut topit dupa fata! Barbatii astia,offff.
asa ca fetelor stati calme, oricum ei nu vor putea simti niciodata ce simte o mama!!!!

Promisesem ca scriu povestea nasterii dar se pare ca mai trebuie sa astepte putin, Raissa e calare pe mine , vorbeste fara oprire si e super racita, ceea ce ma innebuneste, nu intelege deloc, mi-e super teama sa nu raceasca si bebe ca e nasol rau atunci. Ne-o ajuta Dumnezeu sa trecem cu bine peste asta.

Ina, crunt trebuie sa fi fost pt tine, doamne, nici nu vrea sa imi imaginez prin ce ai trecut. Bine ca e totul ok si sunteti acasa. Pup piticuta sa fie bine!
Cine urmeaza fetelor? cui facem mai departe galerie?

Va pupic si va urez un week-end placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Felicitari Bioana pentru printesa,sa creasca mare si frumoasa,recuperare rapida si mult,mult laptic

La multi ani Onutz sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti

La multi ani tuturor celor care poarta numele de Andrei/Andreea

Voi la cat timp ati iesit cu bebeii afara?Eu l-am scos azi vreo 10 minute ca a fost cald si avem 8 zile de viata.De aerisit aerisesc cu el in camera dar il tin intr-o paturica.
Noi avem 24-25 de grade in casa,pediatra care a venit la noi a zis ca e perfect,numai la baita seara trebuie ridicata un pic temperatura.Eu asa procedez si dupa baita doarme tun.Oricum este un copil foarte cuminte,este o placere sa ai grija de el.Nu va fie frica fetelor care urmati sa nasteti ca nu veti stii sa aveti grija de bebe,eu nu am pus mana niciodata pe un bebe asa mic si de cum mi l-au dat in brate am stiut ce trebuie sa fac de parca as fi facut asta dintotdeauna

Iriliac nu stiu ce sa iti spun calmante eu am primit doar in noaptea dupa cezariana,dupa desi aveam dureri nu am mai cerut deoarece imi punea perfuzii si eu vroiam sa ajung la bebe.

Ina ce bine ca sunteti acasa si ca s-a terminat cosmarul

Andie sper sa te ajute medicamentele pe care urmeaza sa le iei si sa vina lapticul pentru bebe Ema

Iulia la multi ani printesei tale,sa creasca mare si frumoasa

Mena pestisorul tau va mai sta putin la mami,fii increzatoare o sa fie bine.

Ipopica esti haioasa tare

Bubu ma bucur ca te simti mai bine,am citit ce greu ti-a fost,sper sa se rezolve odata problema asta a ta cu picioarele

Eu i-am facut baie la print,i-am dat sa pape si acum doarme dus,sa vedem pana cand,ca azi-noapte avea ochisorii mari si se juca cu manutele.Va pup,merg sa imi fac repede un dus

35+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Mami, tu esti ocupata cu bebe acum si de aceea sotul vrea sa aiba si el "un partener". Poate se simte un pic exclus sau poate putin gelos. O discutie calma si serioasa poate il aduce cu picioarele pe pamant. Cainele nu il accepta in niciun caz deocamdata, mai ales ca ai zis ca e agresiv si ca nu te suporta. Un caine galagios si agresiv pe langa tensiunea si hormonii si nervii tai nu e ceea ce iti trebuie...

Cat despre alaptat nu stiu ce sa iti zic, poate trebuie sa astepti putin sa se regleze lactatia.

Simt multa deznadejde in cuvintele tale. Intra de cate ori ai ocazia, sa te descarci.

Mergi la inceput

Angelique, mi-au dat lacrimile. Prin cate ai trecut si acum ai minunea in brate...

Mergi la inceput