Felicitari S.Ellena, succes Irilac! #48
Raspunsuri - Pagina 20
Bubulina42 spune:
Dragele mele dragi,
\\Nicholas cel cuminte si sarbatorit va multumeste din tot sufletzelul pentru urarile calde si frumoase si pentru pupici si ii intoarce, inzecit! - e "pupacios"- imi roade mie obrajii, barba, gatul-cand vrea sa manance:)
Multumim din suflet, ne-am infoiat ca niste curcani cand ne-am vazut numele la sarbatoriti si am primit asa de multe si frumoase si calde urari..! Are mama baiat mare!!
Azi au inceput si lui sa i se vada putin sprancenele, si pe pleoapa de jos i-a crescut O geana.Una, deocamdata, stau cu ochii la schimbari ca pe butelie!
asaaaa..
acum:
BUN VENIT EVA scumpa, in ce zi minunata ai aparut pe lume, sufletel drag! Sa fii sanatoasa si sa iti fie viata usoara si lina!
Bun venit acasa Bioana, Dannah,mamicutelor! =fiti relaxate si urmati-va instinctul, exact cum vorbeam noi mereu- a fi mama e sinonim si cu "a gasi solutii instantaneu", e o chestie pe care o tot constat, zi de zi.
Bubulina42 spune:
HAI IRINAAAAAAAAAAAAA
Ma gandesc la tine si ma rog pentru tine, si-gur are sa fie mi-nu-nat!
Doamne, ce zile frumoase si pline de emotie ne e dat sa traim unele alaturi de altele, fetelor, cat de mult a contat, conteaza si va conta suportul pe care ni-l oferim una alteia!!
angiuta spune:
irilac Nastere usoara si bebe sanatos!
Eu am sunat ieri la cabinetul gineco ca m-a batut sotulica la cap cu cazatura si asistenta mi-a zis ca daca simt bebelina miscand si nu am sangerari sa stau linistita in pat. In rest daca mi se pare ceva suspect sa merg direct la spital. A zis ca-l informeaza si pe dr si daca el considera ca e cazul sa ma vada ma contacteaza ea. Dar nu a sunat.
Aseara mi-am dat seama ca bebelina si-a schimbat pozitia, de pe partea dreapta, pe partea stanga. De 2 luni de cand se pozitionase cu capul in jos era pe partea dreapta.
Durerile de simfiza au ramas la fel de puternice ca ieri. Nu reusesc sa-l duc pe V la gradi azi, asa ca va ramane acasa.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 39+
aschiutza spune:
Bubu, hehe, baiat mare, ce sa mai!
Angiuza , ai grija de tine. Si la noi aluneca asa ca nu am curaj sa ies. Mai ales dupa cit am tras cu un amarit de deget rupt la picior in sarcina asta . Ai luat Symphytum? Pe mine ori asta, ori faptul ca imi pun o perna mica (si nu cea de gravida care mai incomodeaza deocamdata) intre genunchi cind stau intinsa pe o parte, ma ajuta, intensitatea s-a redus (asta inainte de cit s-a redus azi). Tot ma doare in pat si intorsul de pe o parte pe alta e un chin, dar macar pot sa merg.
Azi-dimineata m-am speriat bine. De obicei bebe se misca toata noaptea si dimineata ma ia imediat la suturi. Azi-noapte de abia abia s-a miscat si azi dimineata o jumatate de ora NIMIC! Ba chiar nici simfiza nu ma mai durea in asa hal de intensitate. Acu am papat ciocolata si bebe se misca, dar nua sa de puternic. Poate s-a intors cu spatele la burta si de aia nu mai simt asa puternic, stau cu ochii ca pe butelie pe ceas si numar miscarile. Si taman azi are doctorul inchis si sa merg la spital cind bebe se misca ma rusinez (la doctor m-as fi dus cu tupeu ).
ary_v spune:
La multi ani Nicoleta!
La multi ani Nicolas!
Felicitari Selena! Sa fiti sanatosi amandoi, recuperare rapida!
Hai Irina, tinem pumnii sa fie totul bine!
Onutz, imi pare rau ca bebe e racit. Din pacate e perioada asta plina de viroze si greu putem evita. Cum mai sunteti? Are febra, tuseste? sau e doar fornaiala si nasucul infundat?
Aschiutza, Angiuta, raportez si eu in continuare dureri, primii pasi imediat ce ma dau jos din pat sunt extraordinar de durerosi, apoi pe masura ce merg se mai domoleste durerea.
Si eu tot cu perna reusesc sa dorm mai bine, incerc sa nu ma intorc prea des de pe o parte pe alta, chiar de amortesc si asta e...mai avem putin...Angiutza, ai grija de tine, off, cred ca ai tras o sperietura, exact de asta nu aveai nevoie acum...