Felicitari S.Ellena, succes Irilac! #48
Raspunsuri - Pagina 19
bioana spune:
S.ELLENA sper ca ai trecut cu bine de cezariana, fara complicatii si ca ai avut o nastere usoara.asteptam cu mare drag vesti!!
DANA FELICITARI pentru baietel. sa fie sanatos, sa va aduca numai bucurii si sa te recuperezi repede. mult laptic!!
IULIA multumesc mult de mesaj. odihneste-te, ca mai ai putin si tu!!
DANNNAH O SA VEZI CA TOTUL O SA FIE BINE!!
mihaela sper sa ti se implineasca repede dorinte.
MAMI la multi ani!!!!!!!!!!
MYA tinem pumnii pentru vineri!!
MENA felicitari!!
BUBU ce bine ca v-ati odihnit azi noapte!!felicitari pentru cele 3 saptamani!!
ADRIANA un ca il meriti pe deplin!!
ASCHIUTZA felicitari pentru cele 36 de saptamani!!
ONUTZ imi pare rau ca nu va odihniti...
IRILAC scoatem motatele si pentru tine!!
am uitat sa mentionez ca am nascut la 39 sapt plus 2 zile.am primit apgar 9 la 1 minut si 10 la 5 minute!!
la toata lumea!!
onutz83 spune:
La multi ani Nicholas!!!!
La multi ani, Tnicoleta!!!!
Dam si noi laptic pentru bebelusi, ceai pt lactatie pt mamici si suc de fructe pt gravidute, azi implinim si noi 4 saptamani (o luna implinim pe 8, ce enervant )
Azi-noapte ne-am distrat le fel, azi puiul a stat singut treaz un pic mai mult, acum doarme si cand se trezeste planuiesc sa tragem de el pana diseara la baita, dupa care sper sa dormim amandoi.
Azi-noapte a dormit pe burtica, capsorul spre mami, ca sa-i vada mutrita lui frumoasa.
Tot racit e puiul meu, mi se rupe sufletul si ma invinovatesc pt starea lui. L-am nascut perfect si l-am imbolnavit. Parca am fost batuta-n cap, nu l-am tratat ca pe un nou-nascut fragil si pretios. Imi pare atat de rau!
Acum e si ragusit... Maine mergem la doctor, ca nu s-a invrednicit sa vina la el. Ma rog de ea de 3 saptamani.
Fetelor, protejati-va puisorii, nu-i tineti dezbracati, in frig, ca sa se caleasca, pentru ca urmeaza un mare chin si pt voi si pt ei si nu aveti cum sa-i ajutati... Si urmati-va instinctele, NU va luati dupa unul si dupa altul, familie, prieteni sau straini...
Am inceput vesel si am terminat trist, ma termina prostia asta de care am dat dovada.
Uf... gata, m-am descarcat.
adriana15 spune:
La multi ani NICHOLAS!!! La multi ani NICOLETA!!!
BUBU ce pofta mi-ai facut cu tortul ala! vreau si eu.
BIOANA bine ati venit acasa. acomodare rapida si muuult laptic. e f important sa ai laptic pt bebitza.
MENA wow ce putin mai ai. ai vazut mamico, inca putin si gata, vine printul tau!
ANGIUTA ai grija daca ai si alte simptome mai bine da o fuga la dr. offf, ai mare grija acum cu zapada asta. si la noi a nins binisor.
ONUTZ sanatate multa la bebe, stiu ca este ingrozitor de stresant sa vezi puiul racit, cu atat mai mult cu cat e atat de mic. si eu am ajuns la concluzia ca mai bine mai infofoliti si grija mai mare decat sa trag pe urma. imi ascult instinctele.
MYA hai cu bebele, se lasa asteptat. tinem pumnii!
eu am inchiriat azi o pompa de muls de la farmacie pe care inca nu am pus-o in functiune, astept sa vina sotul sa ma ajute s-o montez ca nu am chef si nu suporta neuronii mei acum sa se concentreze pe asta. sa vedem ce o iesi din sanul drept si prost.
in rest bebe bun si cumnite, papa sanul stang, da semne ca se satura.
o iubesc la nebunie, nu mai pot de ea, o pupacesc toata ziua. e perfecta. si Raissa se poarta fff frumos cu ea. e adorabila si ea cand o pupa pe sor-sa si o atinge asa gingas. Asta inseamna adevarata fericire. Copiii sunt cei mai importanti.
va pup si ne auzim.
Burtocika spune:
Buna seara, actuale si viitoare mamici !
Citesc cu nostalgie mesajele voastre, noi am trecut prin asta acum un an si jumatate! Sunt mama unei strumfitze de iulie-august 2011 si ne-am cunoscut tot pe DC, la Odiseea Strumfilor ... Am ramas impreuna si acum, doar ca ne-am mutat discutiile pe Facebook.
Daca vreti sa ne vizitati, am creat o pagina pe FB in care am postat lucruri care au apartinut copiilor nostri, toate in buna stare, noi sau foarte putin folosite (hainute, accesorii, jucarii, incaltaminte etc.)
Pagina se numeste Outletul strumfilor , www.facebook.com/#!/OutletulStrumfilor?fref=ts" target="_blank">http://www.facebook.com/#!/OutletulStrumfilor?fref=ts va asteptam sa ne vizitati si, daca va place, poate un "like" si un "share"
Va dorim sarcina si nastere usoara !
mena1906 spune:
Buna Madalina! Eva Maria a venit pe lume azi de dimi la 11. Nu stiu cati cm dar are 3900 g si nota 9, pt k am avut lichid putin. E sanatoasa si f frumoasa, am vazut-o decat in poze. Eu mi-am revenit f repede dupa anestezie dar abia maine ma dau jos din patut. Sa-i transmiti tu lui Irilac nastere usoara maine si multa sanatate. Va pup pe toate S.ellena
Acesta a fost mesajul de la draga noastra S.ellena.
Bun venit bb Eva. Sa fii fericita si sanatoasa si sa le aduci alor tai numai bucurii.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 35+ cu Gabriel
Si am ajuns la 8 luni :x
tnicoleta spune:
Bun venit Eva! Felicitari Elena!
Bioana Bine ati venit acasa.
Onut Sanatate puiului mic. Of, imi pare rau ca a racit. stiu ca e greu cand sunt mici si bolnaviori.
Angiuta Poate trebuie sa mergi totusi la medic.
Mya Bubulina ta chiar se lasa asteptata. Poate va face o surpriza si vine we asta.
Nicoleta 34+ Corina
dana0000 spune:
Am ajuns si noi acasa azi, incercam sa ne adaptam la noul mediu.
Bebe papa san cate 2 ore dar pt ca plange mai primeste completare 10ml,cateodata si 5 ii ajung si adoarme instant.Altfel ne distram maxim,ar fi in stare sa suga fara oprire.Am o problema:cand il pun sa ragaie el ma linge la greu,cauta tot san,nici gand sa dea un ragait.Dupa ce bea completare ragaie instant.
Astept,poate zilele care vin sunt mai bune si lapticul meu e suficient.Oricum abia azi noapte am inceput sa am,pana acum l-am pus sa suga in gol saracutul.
Cezariana e un cosmar,nu stiu voi fetelor ce parere aveti dar mie mi se pare greu de tot cu scarile,cu durerea,cu aplecatul si tot asa.
O sa va povestesc pe larg ce si cum,nu mai pot acum.Doar ca Medicover face toti banii,nota 10+.
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana0000 Cezariana e un cosmar,nu stiu voi fetelor ce parere aveti dar mie mi se pare greu de tot cu scarile,cu durerea,cu aplecatul si tot asa. O sa va povestesc pe larg ce si cum,nu mai pot acum.Doar ca Medicover face toti banii,nota 10+. |
Sper sa iti revii repede.
Cat despre Medicover, multumesc in numele echipei
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 35+ cu Gabriel
Si am ajuns la 8 luni :x