Felicitari S.Ellena, succes Irilac! #48

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Apropo de botez,fetele cu bebeii nascuti in nov,cand programati botezul? Eu as fi vrut dupa Craciun dar pt ca inca nu i-au trecut bubitele,am zis sa lasam dupa sf.Ion,adica cam pe 12 ianuarie.Din ce vedem noi,bubitele se usuca,parca nu mai arata corpul ei cum arata odata.Doar piciorusul stang inca e afectat,asa a fost de la inceput si o sa treaca cel mai greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Dana, felicitari si pupaturi multe multe multe!
Lapte din plin, Sebastian cuminte, sanatos tun!

Dannah, relaxeaza-te. Jumatatoiul meu este mic de inaltime si cu membrele mai mici si mai groase (probleme de crestere), fie-sa avea tot niste masuratori haotice la ecografii si iote-o ca e in grafic. Proportionata, se dezvolta ok.
Pediatra la care am fost aseara (la Polizu) ne-a spus ca nu trebuie sa ne ingrijoram in legatura cu vaccinul pentru ca toate cazurile au fost de fapt administrari incorecte si nu vreo buba cu serul propriu zis.

Bubule, eu alaptez exclusiv si kk miroase vag a acru. Nu ma pune in cap; aduce vag a iaurt. Deci, da, s-ar putea ca mirosurile pestilentiale sa provina de la lapte praf.
Am reusit si eu ieri sa-i trag niste muci albi, dar nu am reusit prea mult, pt ca mi s-a facut greata - mama denaturata care sunt eu. Azi o sa-i las lu' ta-su placerea, poate el nu e asa scarnav ca mine.
Mai slaba?!?!?! Ooooo, ce invidioasa sunt ..... Eu inca am 12 kile in plus, vaca buna de muls care sunt eu

Alina, botezul il voi face undeva prin martie. Rubedeniile noastre sunt din Buzau, noi in capitala, mi-a fost frica de vreun viscol ceva si de-aia am lasat pana in martie. Nu vreau sa risc sa nu-i ajunga fix bunicii la botez.

Zi usoara mandrele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Dana felicitari! Refacere usoara si un bebe sanatos si mancacios!

dannah eu zic sa nu-ti faci asa multe probleme legat de masuratori, la varsta asta a sarcinii nu mai sunt asa exacte iar daca la celelalte eco iesisera bine chiar nu ai motive de ingrijorare.

Aschiutza si eu sunt preocupata si ingrijorata de nastere. Ciudat e ca la prima nastere nu eram asa, eram chiar relaxata, nu-mi imaginam ca ceva ar purea decurge aiurea. Acum e cu totul altfel, de fapt toata sarcina am fost mai fricoasa. Poate ca acum, la 30 de ani mi-a venit mintea la cap .

Mie mi-a coborat un pic burtica ieri, maine merg si la dr. sa vedem care e treaba cu colul. A venit si cumnatamiu din Ro, o sa stea pana pe 14 asa da sper sa se intample in perioada asta ca sa ramana el cu V acasa.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Neata fetelor!

Felicitari Dana! Sa-ti traiasca printul!

Mult laptic mamico si refacere rapida! Ma bucur ca sunteti bine amandoi!

Onutz, Bubu multumesc mult doamnelor pt listuta pt spital! Sper sa pot revizui azi bagajul. Am evitat sa fac asta in prezenta Sarei ca sa nu ii generez si mai mult discomfort. Aseara i-am aratat punga in care am pus schimbul de pat care trebuie asezat pe patutul lui bb cand venim de la spital si am intrebat-o daca va avea grija de tati cand sunt eu la spital. Raspunsul a fost si eu cu cine dorm si eu ce mananc?

Agelique, incearca sa cumperi un suport pt cadita, pe care sa il poti sprijini pe bb cad il speli singura. Si pe mine la Sara ma ajuta sotul, dar cand nu era acasa, mutam cadta in baie si o spalam acolo, pe suport. Iar la clatit foloseam direct dusul, eventual tinanu-l cu palma in fata jetului de apa, daca ti se pare ca e prea puternic.

Fetelor, eu n-am mai apucat sa citesc nimic de vaccin. IPopica la cine ati fost la Polizu la pediatru?

Mena am, salvat nr. tau in telefon si iti dau de veste imediat ce pot!

Ma pregatesc sa plec la mama sa ii pregatim Sarei rochita pt serbare. Va fi craciunita si conform obiceiului rochita trebuie produsa acasa

Va pup pe toate!

Iulia, mami de Sara Andreea si 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S.ellena spune:

Dana000, felicitari! Ai scapat mamico. Iti doresc sa te recuperezi cat mai repede iar bebe sa fie sanatos si mancacios.
Eu tot fara simptome ca s-ar apropia ceva.... Zilele astea am mers pe jos ca o capiata, tot sperand ca se va intampla ceva...insa degeaba. Asta seara la 19 merg la control...abia astept sa vad ce zice dr. Sunt crioasa sa vad si ce face minunea mea, cate kg o avea...La ultimul control de acum 3 sapt + avea deja 3 kg, ditamai grasunica :))). Deja ma gandesc ca scutecele Huggies nr 1 nu-mi vor folosi mai deloc, si am achizitionat 9 pachete :)). pe toate!

39+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica26 spune:

Buna dimineata!
Felicitari, Dana!!!! Sebastian sa fii sanatos,fara colici si ascultator!
Bubu si Onutz, multumim pentru listute. Eu inca nu am facut bagajelul si imi e de mare folos,mai ales ca ati trecut prin asta recent.
Danah, si eu spun sa nu te ingrijorezi in legatura cu masuratorile..bebe e mare de acum si nu le mai poate lua cum trebuie.
In legatura cu vaccinul bcg,s-a reluat administrarea lui de vineri. A fost o conferinta de presa cu raed arafat,care ne asigura ca nu e nimic rau la el si ca reactiile adverse aparute ar fi normale. Iar dimineata am vazut la stiri ca institutul cantacuzino face apel la minister sa ii finanteze cu vreo 4mil de lei sau euro,nu mai retin moneda exact, pentru a reincepe ei producerea. De acu,nu-mi ramane decat sa zic Doamne ajuta!
Va doresc o zi minunata si la mamici si la burtici!

Mica 37+ cu o minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

A.C. Desi nu-s mamica de noiembrie, ma bag si eu in vorba
Noi o s-o botezam pe Ema prin mai, cand o fi mai cald afara. Nu vreau sa risc sa se imbolnaveasca copilul pentru ca a fost prea frig afara sau in biserica. Eu am fost botezata la 7 luni (din motive independente de ai mei sau de mine) si nu mi s-a intamplat nimic rau.

Ema de 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna mamicilor.
Sunt o aspiranta la bebe si va urmaresc cu mare interes ca sunt cateva fete dragi mie in odiseea voastra si astazi nu m-am putut abtine sa nu intru sa o felicit pe Dana.
Iubita mea crestere usoara, sa ai un baitel cuminte si fara colici, refacere rapida si ma bucur din suflet ca esti cu minunea in brate, va doresc o viata frumoasa si sa ii faci repede si o surioara.
Iulia astept vesti si de la tine, Irilac stiu ca si tu urmezi sa nu ai emotii la operatie ca doctorita e o super si are grija de tine, totul o sa fie bine.
Mica asa cum ti-am mai spus maternitatea este renovata si pregatita frumos pentru momentul cand iti vei tine iubita in brate.
Popico am primit pozele cu minunea ta, este o minunatie de fetita, iar postarile tale sunt foarte frumoase, sa mai intri si pe la aspirante poate mai detensionezi putin situatia si pe acolo ca nu sunt vesti bune de multa vreme si am cam intrat in depresii sau in butoaie.
Fetelor va doresc la toate crestere usoara si ma bucur alaturi de voi pentru fiecare bucurie pe care o aveti alaturi de copilasi si sper ca intr-o zi sa pot pune si eu in practica sfaturile vostre pe propriul sau proprii mei copii.
Nasteri usoare pentru gravidutele care sunt in asteptare.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Mihaela, da sa te pup de molipsire!

Alina, noi facem botezul la inceputul lunii martie (ideal) sau la sfarsitul lui februarie, in functie si de restaurant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Onutz multumesc de pupaturi, sa dea DD ca luna asta sa se prinda ceva ca e prima luna dupa chiuretaj cand o sa intram in focuri cu tot tacamul, analize iar, monitorizare eco si toate alea.
Eu va spionez poate se lipeste ceva si de mine si sa stea pana la termen.
fetelor voi ati mai vorbit careva cu Deny ca sunt cateva zile de cand am vazut ca nu a scris sau am sarit eu peste postarea ei?Sper ca e bine si ea si bebelul si au ajuns la doctor pentru tratamentul corect pentru trombofilie.Deny daca ne citesti da un semn ca esti bine.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

Mergi la inceput