Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (30)
Raspunsuri - Pagina 2
mandreeac spune:
Va servesc cu sampanie si tort si cafeluta aburinda!
ALLY mi- au dat lacrimile cand am citit mesajul tau,f frumos mi- ai scris si urat! O vom pastra cu siguran#539;#259; si e musai sa ne si vedem.
Multumesc tuturor pentru felicitari!
Maduta,astept repartitia,sper sa o faca sapt viitoare si cred ca de la 1 Ianuarie,inca nu stiu nimic.Stau ca pe ghimpi,dar e musai sa se rezolve totul
Happi ce inseamna puzzle fara maner?
Wow ce de vb ai vostri copilasi! Rares e tot pe limba lui insa stie formele geometrice:avem surpriza formelor de biscuiti si inca un melc d la fisher price si le baga pe toate fara probleme.Puzzle i- am luat,maine il va primi de ziua lui.
Ultima nazdravanie si- a b#259;gat piciorul in oala cu ciorba,si era atat de buna,offf
mandreeac spune:
Sunt f obo si am avut impresia ca am urat si nu am facut- o,de asta nu m#259; lua somnul.
La multi ani,cretzul meu preferat si nazdravan din cale afara! Sa fii sanatos si sa iti bucuri parintii! Sa va traiasca mami Duracell.Nu în#539;eleg de ce te tot plângi daca el la 3-4 luni mergea de- a Busilea in tot patul si facea ture,ce te a#537;teptai sa faca acum mai m#259;ricel,pe mine nu m#259; mira ca nu uit ce povesteai.Am glumit,stiu ca iti e f greu si mai stiu cat #539;i- ai dorit jobul si cat de bucuroasa ai fost cand l- ai ob#539;inut.Iti în#539;eleg frustrareA.Capul sus mami,
catank spune:
ally- sunt convinsa!
mandreeac- de ce oftezi? acum ciorita e si mai buna! Sper sa nu s-a fript....zimi ca nu!
AllyLaur spune:
Catank, este tare dulce I si mi-a placut la maxim dexteritatea ei . Parca ai mai tuns-o, nu? Si bicla mi-a placut...cum merg ”antrenamentele„?
Andreea, si eu abia astept sa ne vedem dar, timpul le rezolva pe toate! Iti tinem pumnii pentru proiectele de viitor si sa-ti iasa totul asia cum iti doresti. In ceea ce priveste ciorbita...mai cunosc si pe altii.
Gata, ma retrag si eu la nani!
Somn usor tuturor!!
AllyLaur spune:
Andreea, Nuuuuuuuu mami , nu ma plang chiar deloc. Din contra ma bucur ca am un copilas sanatos,vioi si foarteeeeee energic. Este intr-adevar foarteeeeee nazdravan si ma face uneori sa imi pierd rabdarea si calmul dar,profit la maxim de perioada asta si ma bag in ”jocul„ lui.
Gata, !
mandreeac spune:
La multi ani Andrei de Happi,sa fiinsanatos si sa iti bucuri parintii!
La multi ani Andrei de Mada!
Catank multumim din suflet pentru urari!
Noapte buna dragele mele!
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur Catank, este tare dulce I si mi-a placut la maxim dexteritatea ei . Parca ai mai tuns-o, nu? Si bicla mi-a placut...cum merg ”antrenamentele„? Andreea, si eu abia astept sa ne vedem dar, timpul le rezolva pe toate! Iti tinem pumnii pentru proiectele de viitor si sa-ti iasa totul asia cum iti doresti. In ceea ce priveste ciorbita...mai cunosc si pe altii. Gata, ma retrag si eu la nani! Somn usor tuturor!! Eduard Andrei 02.04.2011 |
Aly, repetarea e mama invatarii...in acest filmult se misca greu, (era la inceput)acum il face in 30 sec, nici nu apuc sa spal 2 farfurii...imi place de ea ca tot ea il strica si o ia de la capat nu inainte sa o aplaud... La inceput ma punea sa o aplaud dupa fiecare piesa potrivita;si nu numai pe mine..si pe oameni care erau la masa...lasau ''saracii'' lingura din mina ptr a o aplauda hhhhhh Sunt simpatici copiii...simt cum copilaresc inca odata in preajma ei!
Fug si eu la nani!
Va pup!
catank spune:
aly, da, am tuns-o...de 2 ori pana acum...ciup-ciup-ciup...pe ici colo...opera mea!
mandreeac-
happines- ce prajituri bune ai facut?
bb_yasmi spune:
La multi ani andreea draga!!!! Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de tati adi :) si minunatia voastra rares si toti cei dragi!![
La multi ani tuturr sarbatoritilor de astazi!!!
mandreeac spune:
Neata mamici! Sunt chiauna rau!
La multi ani,Deea de Deea! Sa fii sanatoasa si ascultatoare!
Catank,nu s- a fript,innebuneam daca patea el ceva.Acolo a pus- o mama pe ciment in balcon si el isi lua matura sa faca putina curatenie.
Ally,am scris mami,ca am glumit referitor la a te plânge,sper ca nu te- ai sup#259;rat.Sa recitesti mesajul te rog.;)))
Gata,m#259; duc sa m#259; bibilesc ca vreau sa dau o fuga si pana in plaza sa imi iau lentile de contact ca am card la ei si de ziua mea am reducere 25%
Apropo,Lavi,dar voi ce a#539;i patit cu sanatatea,de ce suferiti de astm bronsic sau a fost altceva? Fii mai explicita.