Atractia 'sexuala'
Raspunsuri - Pagina 18
buflea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Ha,ha,ha...sa puncteze ,nu sa marcheze! |
Umblii la detalii, nebunatico ...
a_alinta spune:
atractie sexuala nu are cum sa aiba loc daca nu exista atractia chimica. restul e obsesie. adica poti folosi si priza.
violetan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Ha,sunt mai multe femei?Ba nu,draga,procentajul s-a schimbat.Na.Oferta bogata?Pai asta pot s-o spun si despre femei.Au de unde alege masculul care e cel mai puternic.Daca sunt doi,atunci "tusti' va fi tot cu cel care are un atu in plus fata celalalt. De orice natura.Iar daca e nemultumita,va merge spre masculul alfa,alfa. Dana,nu vad contradictia.. Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
Eu am ramas mai in urma cu discutia.
Nope, Mada, nu-i asa. Are dreptate Rufus.
"in Romania sunt 9.764.011 femei si 9.279.756 barbati, existand un singur judet in care numarul persoanelor de sex masculin il depaseste pe cel al femeilor. " (sursa: mediafax.ro)
Deci daca vrei in judetul unde se verifica teoria ta, atunci tre' sa mergi la Vaslui.
XIO spune:
imi pare rau, cred ca am spus deja de clive
arata bine si Channing ala, nu pare pustan.
Mie imi placea de negrul ala din OZ inchisoare federala---Adebisi il chema in serial. La ala nu ma pot uita fara sa ma intreb ce o face
felicityhope spune:
Amuzant subiectul. Si daca tot suspinam suspine, tsop si io:
I always liked bad boys but I married a teddy bear (minca-l-ar mama de ursoi sforaitor!)
Rall baldwin brothers?? dar gusturile nu se discuta, nu-i asa?
Cind eram la mama acasa suspinam dupa bad boys a la Benicio Del Torro.
Acum ma anunta ursul meu cind apare un film cu Jason Statham sau Daniel Craig.