burtici cu stelute de iulie august 2013 (4)
Raspunsuri - Pagina 10
paula_m spune:
Neata
Elena, eu sper ca nu...azi nu e asa rau ca si ieri, dar tot nu ma simt in cea mai buna forma.
Eu am in plan, salata de boef, si imi astept feciorul acasa. E urat afara si ploua...
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 7+
Am implinit doi anisori!!!
poze
betty200 spune:
Buna dimineata! Si la noi ploua intr-una, mocaneste, e o atmosfera inchisa, in casa-i intuneric. Azi noapte am dormit si eu ceva mai bine, am mai visat ciudatenii dar macar nu cosmaruri urate. Am inceput sa am si eu stari de greata prelungite, noroc ca-s diminuate doar atat cat sa stai indispusa.
Azi dimineata am papat o banana si dupa vreo 2 ore paine cu unt, branza si lapte. Ma simt binisor.
Voua ce analize v-a dat sa faceti medicul de familie? Ma refer la cele uzuale ca de ex Torchul l-am facut acum 2 luni din initiativa mea.
7+
dalia87 spune:
Buna fetelor,azi e sambata,la mine e ziua curateniei si bineinteles trebuie sa fac si mancare.acum m-am pus putin langa micutza mea sa o culc si intre timp am vrut sa vad ce faceti voi...vad ca va confruntati cu tot felul de simptome,greata,somn...eu inca nu le am pe astea,dar in schimb de 3 zile ma cam doare burta din cand in cand ca la ciclu.acum ma doare de vreo 2 ore...nu ii vreo problema oare?acum trei zile trebuia imi vina ciclu.si pe voi v-a durut?credeti-ma ca am uitat complet cum a fost la prima sarcina.
PS Ultimul CM a fost la 01.11.2012 si DPN ii 08.08.2013.DN 2.09.1987
Corina87 spune:
Buna fetelor!!!
Vad ca voi deja de analize vorbiti,wow.
Fetelor am sinii ca doua mingi,noaptea ma dor sau mai marit
Ok,maine ma duc la scan urrrraaaa.
Fetelor pina acum am fost constipata dar acum am diaree de la ce oare.
Dalia esti cu o luna de zile mai mare ca mine
De dureri de burta sunt ok atita timp cit vin si se duc si sunt usoare
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
6+ Bebelus#2
diana_popa27 spune:
Eu una sunt tare fericita ca am avut liber si ieri si azi (as fi lucrat si azi ) ca am reusit sa ma mai pun pe picioare . Daca in ultimele sapt nu am facut aproape nimic in afara de mers la servici azi am reusit sa fac curatenie asa ca sotul meu e tare incantat ca nu pica si sapt asta corvoada pe el . Am noroc ca e f intelegator si incerca sa ma ajute cat de mult poate . De ieri de cand am inceput sa consum zahar ma simt mult mai bine si am mai multa energie(mi-am luat o ciocolata negra si din cand in cand rontati cate putin din ea). Se prea poate ca multe dintre simptomele pe care le aveam sa fi fost de la glicemia mica ca mai si tremuram din cand in cand si eu credeam ca tremur de la starile de greata.
diana_popa27 spune:
Mie analizele mi le-a dat medicul ginecolog . De la medicul de familie am luat numai trimiterea. Am avut de facut hemoleucograma, sumar urina, grupa sanguina Rh, HIV, Hepatita B si C, Sifilis, si cam atat . Testul Torch o sa il fac intre 10 -14 decembrie la urmatoarea tura de analize.
diana_popa27 spune:
Corina nu te speria ..s-a putea sa ai pur si simplu o reactie la un aliment ... in general de la lactate se poate intampla. Si eu am avut probl..si era ba de la alimentatie ba de la medicamente prescrise(eu eram alergica la laptele simplu si acum am inceput sa fiu sensibila si la smantana) ..Daca nu e f violenta incat sa te deshidrateze si daca iti revii maine poimaine eu zic ca o sa fie k. Eu mi-am revenit f greu dar mi-am revenit
Incearca sa iti dai seama ce ai mancat ieri si ar fi putut sa te deranjeze
mstefania spune:
La multi ani, Romania!
Fetelor, atat de rau ma simt, nu exista zi in care sa nu vars de cel putin 2 ori, ma simt fara putteri cateodata, orice mananc dupa un timp ma asteapta baia :( Sper sa imi revin cat mai repde. va doresc o zi buna!
Stefania 8+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)
amaliaro spune:
LA MULTI ANI!
Fetelor sunt la un pas de depresie azi noapte am dormit 1 ora jumate greata toata noaptea m am unflat la fata deci...nu mai stiu ce sa fac luni merg la medic sper sa imi dea ceva sama ajute ca nu mai rezist cu capu de oboseala ,vacitesc cand pot dar scriu mai rar ca imi este greu sa ma concetrez la scris si sa aveti un sf de saptamana fara greturi
amalia tsakoniati
8+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
marrya31 spune:
Buna fetele! Azi am dormit pana mai tarziu, iar iubi mi-a adus micul dejun la pat, branzica, rosii, astea le cerusem eu si pe langa ele el mi-a pus si un ou, cascaval pane, doar ca mie cand mi-a venit mirosu de prajit mi sa facut un rau..deabi mi-am revenit, oricum nu am papat decat rosia si putina branzica, am observat ca in ultima perioada sunt favoritele mele :D
Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.