Invitatie petrecere colega de gradi

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Eu intreb mereu ce nu i-ar place in niciun caz copilului respectiv si pastrez si bonul,just in case.Mentionez parintelui la primire-daca nu e pe plac darul sau are deja,sa spuna .Nu mi s-a intamplat pana acum sa fie nevoie sa returneze ,dar am avut mame care mi-au spus "ii plac toate jucariile dar are deja 15 cutii de puzzle,daca ai putea sa nu ii iei ar fi super".Eu zic ca e ok asa.Cat despre sugestiile mamei respective,ce sa zic...deplasate.Dupa ce ca invitatia e facuta tarziu mai are si pretentii aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Raza da' unde face petrecerea?

Daca e petrecere la Mc... ma incadrez intr-un buget mai mic. Da' daca-i la un loc de joaca mai misto unde stiu ca sunt costuri mai mari incerc sa nu pic de "zgarcita". La ultima petrecere pt o fetita de 7 ani am luat o carte de povesti si o bluzita de la C&A, plus un buchetel micut si delicat. Toata distractia m-a dus la 90 ron. Ce pot sa spun este ca locatia a fost super draguta, copii au decorat briose pe care le-au luat acasa, au primit si cadouri de la sarbatorita, mancarea a fost de tip cat se poate de sanatoasa... chiar mi s-a parut deosebit cum s-au organizat (desi cand am luat cadoul nu stiam toate amanuntele).

Acu' sa dau banii pe nu stiu ce Baby Born, Fur Real ... n-as face-o. Si fiu-meu vrea masina care merge pe pereti si mi se pare aberant de scumpa si nu i-o cumpar desi e copilul meu..poate sa si-o doreasca mult si bine... ca nici nu voi spune invitatilor la ziua lui ca si-o doreste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Petrecerea va fi intr-un loc special pt copii, nimic extraordinar, cu mancare de acasa; intre noi fie vorba, la cateva sute de metri de acel loc scump, se afla altul, cu pachete cu 200 lei mai ieftine si foarte frumos, dar na, e alegerea fiecaruia unde isi serbeaza copilul.

www.facebook.com/groups/369896643087518/" target="_blank">Grup de vanzari MAMI VINDE IEFTIN... Vino si tu, mami!

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Teolinda, poti sa spui unde a fost petrecerea aceea cu decorat briose?

Blackgirl, cati ani are copilul?
Daca inca nu e sudat prea bine colectivul invita cam de 2 ori nr de copii din grupa fata de cati ai dori sa vina. Eu asa am patit: am distribuit prin educatoare invitatii pe care era trecut nr meu de telefon pt confirmare. Unii nu au sunat deloc, nici ca vin, nici ca nu vin. Au venit cam jumatate din cei invitati de la gradi/scoala, atat anul trecut cat si anul asta.

Din experienta mea, la locurile astea de petrecere platesti cam binisor peste 100 RON de copil (daca adun taxa per copil, animator, consumatia adultilor, tortul, bacsisul). Ce-i drept locurile astea de joaca mai mult din petreceri traiesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Raza de soare, unde e locul asta de petrecere unde te lasa cu mancarea de-acasa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Lavi, mama fetitei care a fost sarbatorita s-a apucat de petreceri pt copii in locatii mai speciale, in functie de ceea ce se doreste a se face la petrecere.

Party a fost organizat la Hobby Cafe. Organizarea cu briosele si tot kit-ul de decor au fost aduse de mamica . Nu va mai spun ce buchetele de "flori" din jeleuri au facut pt fetite si pt baieti un teren de fotbal cu ursuleti jeleu infipti pe betisoare(jucatori) si mingii fotbal de ciocolata pe teren.Astea au fost cadourile pt invitati.
Cel mai inedit mi s-a parut insa un tort facut din jeleuri si acadele. Evident ca pe langa tortul asta a fost si unul de cofetarie .. cu fructe de padure si crema de branza.
Pt parinti au fost tratatii cu foitaje, cornulete si cafea la discretie.

Pt cine doreste dau pe PM nr. de telefon al mamicii respective.

Raza - daca petrecerea e cu mancare de-acasa...inseamna ca nu e chiar asa de fitze. Asa ca poti sa aloci linistita 50 ron pt cadou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Teolinda, multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mai, ca faci petrecera intr-un loc de fite e treaba ta, o faci pentru ca poti , o faci pentru copilul tau, nu sa primeasca el cadouri de milioane.

Aici cadoul pentru un copil strain se invarte in jur de 15 euro.

Ilinca, copiii mici isi dau cu parfum pe haine, nu pe piele si nu isi dau zilnic. E mai mult placerea de a-l avea.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Lavi, Dragos va face 4 ani in ianuarie. Am inceput sa fiu mai atenta la parinti ieri si azi, deja am bifat inca 2 baietei pe lista. Mirarea mea a fost cand barbat'miu deja se tutuia cu mamicile respective, se stiau de la sedinta cu parintii. Si el are si numere de telefon, insa nu stie sa le potriveasca cu copiii respectivi. Deja am vb cu educatoarele si le-am rugat sa nu puna serbarea de Craciun in datile mele de garda (culmea este ca 2 dintre ele imi sunt cunostinte vechi, deci imi permit ), asa ca la serbare voi profita de ocazie sa intru si in vb cu parintii.

Raza, o carte de povesti, fumos colorata, nu se potriveste fetitei?

Teolinda, m-ai dat gata cu ce aniversari se tin pe la voi. La noi intra tortul personalizat, meniurile pt copii (de la ei), sucurile/apa, taxa pt exclusivitatea in club, eventual animatoare/desene pe fata/jocuri organizate, platouri cu fursecuri/pateuri calde pt parinti. Bautura adultilor se poate aduce de-acasa (in unele cazuri). Mare minune sa ies sub 1000 ron cheltuiala totala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Hehe, si eu ma ocup acum cu organizarea zilei de nastere - 4 ani a jupanelului. Pana acum am facut acasa, dar acum copilul a crescut, si-a facut multi prieteni la gradinita, oricum cei mici au nevoie de activitati, de spatiu sa se zbantuie... iar casa noastra e prea mica pentru o gasca mare de prichindei. Asa ca ne-am decis sa facem si noi la un loc de joaca. Macar scap de curatenia de dinainte si mai ales de cea de dupa . Am gasit locatia, e frumos tare acolo, iar "pachetul" contine invitatiile tiparite, animator, acces de o ora si ceva la softplay, o sala separata pentru petrecere, mancarea pentru copii (gustare calda, suc, inghetata si jeleuri), jocuri cu surprize si premii, tortul, punguta cu cadouri surpriza pentru invitati (aici fiecare primeste o punguta cu dulciuri, un cadouas, baloane etc), cafea/ceai/suc pentru parinti, vizita din partea mascotei si un voucher pentru masinute (trebuie sa vad ce si cum cu asta, ca nu prea am inteles). De asemenea, exista cafenea pentru parinti, si o sa comand si niste platouri de acolo. Pachetul e la pretul de 12 lire/persoana, nu e tare ieftin dar nici exagerat de scump - pentru cate se ofera, zic eu - de aceea le-am si enumerat, sa vedeti ce include suma asta. In nici un caz nu ma astept la cadouri costisitoare, aici se ofera un cadou cam de 10-15 lire maximum, plus o felicitare. Parintii pot sa se intereseze ce ii place la copil, dar din experienta mea se raspunde "lego" "jucarii gen masinute/trenulete/barbie&co etc" sau si mai simplu "pricess/girlie stuff" sau "chestii baietesti", deci asa, in general, si nimeni nu sta sa numere cadourile si sa verifice valoarea lor.

Ieftin e clar ca nu vom iesi, eu calculasem ca vom avea vreo 15 copilasi cu totul, acum dupa ce am vorbit cu educatoarele si am mai intrebat in stanga si in dreapta m-am decis ca totusi voi trimite invitatii la toata grupa (sunt 18 copilasi) plus ce prietenuti mai are al meu in afara gradinitei, dar probabil nu vor veni toti. Ma gandesc ca vor fi probabil vreo 20-25 de copii - oricum multi, deci clar ca loc de joaca e cea mai buna idee. Aici pe invitatii se trece numarul de telefon al mamei/tatalui si parintii sunt rugati sa confirme (telefon sau SMS) daca vor veni copiii, sa stim cati invitati vom avea. Initial platim doar un aconto, restul ... la finalul petrecerii. Da' odata pe an e ziua celui mic, si am planificat si cheltuiala asta - ma rog, o sa mai "punem inca niste banuti la bataie" in caz ca vor veni cu totii cei invitati, dar prefer sa stiu ca am invitat pe toata lumea decat sa fac sa se simta cineva prost lasand pe dinafara vreun copilas, si cine vrea sa vina o sa vina.

Dark Bendis
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput