Piersicute de iulie august (12)
Raspunsuri - Pagina 4
Carmen_80 spune:
Miha te rog frumos, poti sa-mi mai pui o data modelul ala de mixer? Nu mai gasesc... :(((
Citesc din urma si revin
muraturica spune:
Porumbita, condoleante. Imi pare rau ca si la tine finalul a fost unul neplacut. Va doresc multa putere sa mergenti mai departe. Sper sa rezolvi cumva si dilema cu concediul si sa luati cea mai buna decizie pentru voi.
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Porumbita din pacate nu este o poveste cu final fericit pt socrul meu Inmormantarea a avut loc sambata. a fost un wk de cosmar ! sunt extrem de suparata/frustrata/deprimata; vineri e ziua sotului, de nume si de nastere; rezervasem/platisem o mini vacanta de 4 zile in germania cu copii; nu stiu dc sa mergem sau nu; pt sot cred ca ar fi bine sa se rupa un pic de tot dar imi e nu stiu cum sa o lasam singura pe soacra... |
Condoleante Porumbita
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
ARUBA spune:
Porumbita, condoleante!
Am uitat tot ce am citit, m-am intristat sa aud asa veste.
Noi suntem bine, n-a mai facut febra dupa vaccin, a scazut la 37.4 si am iesit afara in weekend.
M-am executat si am pus o poza cu noua tunsoare, dar nu e una ft stralucita, doar cat sa va faceti o idee. Eu sunt multumita, dau de 2 ori cu placa prin par si arata aranjat.
Va pup
Fleurdelise spune:
Porumbita, condoleante!
Mergeti in vacanta, soacra va intelege.
Oricum devotamentul si implicarea ta au fost exemplare.