Piersicute de iulie august (12)
Raspunsuri - Pagina 12
balanta_tm spune:
carmen, ce fel de ulei i-ai pus in piure? de masline? l-ai pus crud, la finalul prepararii sau in timp ce fierbeai legumele?
mie imi e asa o groaza ca intr-o luna si ceva o sa incepem diversificarea! nu stiu nici daca sa caut legume/fructe bio pt ei sau sa iau de astea din supermarket.
fleur, si pe mine ma incearca nostalgia vremurilor cand erau mici-mici si miroseau a lapte . timpul trece prea repede si parca nu reusim sa ne bucuram suficient de fiecare zi din viata lor.
laura, eu deja asociez absenta ta de pe forum cu posibile momente grele cu bebele.
au inceput si ai mei sa se intoarca de pe burta pe spate. invers, inca nu.
dr kineto a anulat azi sedinta cu marc, asa ca am iesit tura a doua cu bb-ii, pe seara. mi s-a parut ciudat sa ma plimb cu ei mai pe intuneric (fiind si cam rece - pt mine, ca ei erau imbracati adecvat), dar vad ca dorm dusi, deci le prieste.
Fleurdelise spune:
Carmen, ce bine ca Patrick papa tot ce ii dai si a luat f bine in greutate. Lui diversificarea ii prieste. Si Eric accepta cam tot ce ii dau, e docil, dar nu prea incantat, mi-e teama sa nu il fortez. La Patrick a disparut reflexul ala de a scoate mai intai imbucatura cu limba? Eric inca il mai are, si e greu sa-mi dau seama ce-i place si ce nu.
Azi a papat o lingurita si ceva de piure de fasole pastai galbene, amestec cereale (1 lingura jumate)cu lm si piure de para (facut in casa, para fiarta in prealabil - intreba cineva de asta - mi s-a parut prea tare sa i-o dau ca atare). Cantitati f mici in continuare.
Urmatorul pe lista e dovlecelul apoi mazarea. Vreau sa-i dau si pastarnac dar nu am cumparat inca. De telina stie cineva, e ok? Nu e in schema mea si mi se pare ca are o aroma cam prea puternica.
Ada, imi va face mare placere sa ne vedem daca venim, dar pt asta trebuie sa ne planificam minimum o zi in Bucuresti, altfel mergem direct in Iasi.
Ma duc ca maraie si tuseste sa-mi atraga atentia ca vrea papa, masa de seara, poate adoarme de noapte dupa asta.
Noapte linistita!
sursula spune:
Buna dimineata!IOANA si eu ma intreb daca e posibil sa iasa dintisori a#537;a repede.Toata ziua roade pumnisorul.
muraturica spune:
Buna dimineata si haideti la cafea.
Sursula, bine ai revenit.
Balanata, ati avut noapte grea de erai la ora aia pe forum?
Laura, se spune ca bebeii cu colici sunt agitati si la dintisori. Rabare multa si un pupic pentru Andrei, poate ii mai trece. Incearca si Panadol ca am inteles ca merge.
Aurora are treaba multa, vrea sa se intoarca, sa se ridice, etc. Deocamdata nu ii iese, dar dupa cate o repriza de incercari doarme asa bine...se oboseste probabil.
Nici eu nu am prea vazut-o plangand de durere. Ma gandesc ca poate la dinstisori o sa vad, desi nu vreau deloc.
Mai nou a descoperit strigatul si tot chiuie pe aici.
Visez si eu la vacante in tarile calde....pana una alta poate fugim prin februarie martie la felix....cale lunga pana acolo. Oricum eu as vrea sa mergem fara bebe, dar nu stiu daca o sa am chef sa o las atunci fiind la inceput de diversificare. Mai vedem.
Camera ei se contureaza si azi sau maine o sa doarma prima data acolo. E tare dulce camera, o sa va pun poze cand e gata.
Va pup, ma duc sa bag la spalat si sa fac mancare.
balanta_tm spune:
muraturica, multumesc de cafea. nu am avut o noapte grea; la 1 i-am dat lui eric sa manance (de cand fac kineto, le-am decalat masa cu o ora, asa ca ultima masa e la ora 1 in loc de ora 12). adevarul e ca eu ii trezesc sa le dau sa manance la 3 ore (in afara de noaptea; in mod normal ei dorm intre 12-1 pana la 6-7) .
ali24 spune:
Buna dimi. Muraturica mersi de cafea
La noi ningeeee!!!!!!!
Kimmy sti ca eu sunt prietena ta de suferinta)))).si noi ne trezim noaptea ffff des.nu stiu ce o fi.ziua nu avem treabA dar noaptea ar sta doar cu tzitzi in gura.daca ii dau bibi se enerveaz#259; si plānge.
Mai vroiam sa scriu cate ceva dar nu mai stiu ce.ma mai bag repede la o tura de somn pana nu se trezesc b#259;ie#539;ii ca nu stiu ce am avut de m am trezit la 6si nu am mai putut sa dorm
Kimmy spune:
Buna dimineata!Azi sunt mai fresh,ca timi a dormit cu tati si Emma a dormit de la 11 la 3,6,8.
Mai nou nu stau cu ea in brate s-o adorm cand papa noaptea.O pun inapoi in patut si dupa vreo cateva minute de foieli,de obicei adoarme la loc.
Vroiam sa va intreb oare cum sa fac,ca Emma uneori se trezeste si trage doar de cateva ori cat sa detensioneze sanul si adoarme la loc.La urmatoarea masa dau acelas san?Stiu ca e intrebare de incepator...dar mno...
Carmen,ma bucur ca ii merge bine lui Patrick cu diversificarea.Am inceput si noi aseara,haha,i-am dat degetul sa-l linga cand i-am dat la Timi grepfruit.Am crezut ca lesin de drag ce fata a facut.
Off,ce trageti cu dintii fetelor!Si Emma da tot mai multe semne de apropierea dintisorilor.Asa fi sperat sa-mi faca surpriza,ca Timi...sa-i apara fara nici un semn.
Azi vrem sa iesim cumva din rutina,dar inca nu am nici o idee cum
Sa aveti o zi frumoasa
Laura32 spune:
Buna dimineata ,
Multumesc pt cafea Muraturica , asteptam pozele . Sunt la fel de nasol , intru in clubul Ali si Kimmy , am avut pauza dupa colici 2 luni , cred ca baiatul meu a zis ca-i suficient .
Daca noaptea trecuta a adormit dimineata la 4 , as' noapte a fost invers de la 4 treaz si marait , scurte momente de somn de 15 min , problema este ca mie imi este ft rau cu acest somn Si spun cu mana pe inima ca sunt tare nenorociti dintii pe langa colici , acum ca am termen de comparatie , colicii au cam fost parfum . De bine , de rau , am mai dormit , chiar daca el gemea si se chircea in somn , dar nu statea treaz .acum e vesnic ud pe haine , ne schimbam cam la 20 min , cred ca o sa-l bag intr-un sac si pe deasupra mai este si subfrebil
Am si petrecerea firmei pe 9 decembrie , mi-as fi dorit sa merg ( se tine la Doftana )dar cu el asa chiar nu pot si nu se va incumeta nimeni sa ramana cu el acasa .
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
maria0408 spune:
Buna si de la noi si multam frumos de cafea.
Sursula bine ai revenit , m#259; bucur ca Lucretia este bine, poate pui si o poza sa vada si baiatul meu ce frumuseti sunt colegele lui de odisee.
Fetele care au fetite, in special leoaice, care sunt de groaza ce cochete sunt sa va povestesc ce va asteapta. In fiecare dimineata pierd cate o jumatate de ora sa isi aleaga mandra mea tinuta pentru gradi, in orice magazin intram ea este la raftul cu hainute si podoabe si nu la jucarii sau dulciuri, acum a racit fiindca la gradi a iesit pe hol, s-a dezbracat si si-a schimbat hainele ca se plictisise de cele de pe ea asa a tras-o curentul si iar am luat-o de la capat.
Acum m#259; intreb cum or fi baieteii din zodia asta caci cu doi pretentiosi o sa ajung sa imi ia doua ore sa ii scot din casa.
Laura cum ati dormit? E mai bine Andrei?
Noi am avut o noapte super, a dormit Silvi de la 22,30 la 5,30