O papusa ce poate fi alaptata - un cadou potrivit?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ahaha, am citit!! O papusa care alapteaza incurajeaza fetitele sa ramana insarcinate!!!!!:))))))))))) Funny!!!
(dar urata e Barbie aia gravida, fratzica...de fapt toate "Barbiile" sunt hidoase si toate papusile pe tiparul ala, brrr)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Nu stiu, ma Ilinca, cu riscul asumat de a parea mai stiu eu cum si de a-mi ploua in cap cu invective din partea diasporei din US, eu n-as lua lectii de morala prea curand de la o natie care se scandalizeaza si de la propriul preput.

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_b

Mi se par clisee. Jucarie strict pt fetite si jucarii pt baieti. Mie mi se pare enervant sa trec pe langa rafturi si sa-i spun fetei nu se poate mami e de baieti, si baiatului invers.

Vezi imaginea atasata. Ce a facut o fetita cu masinile primite de la mama ei

-->> Donatii pentru Craciun: Cumpara rame de ochelari ieftine <<-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

super faina poza :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_b

Aschiuta, asta a fost primul meu gand cand am citit. Dar tot mi se pare aiurea. Alaptarea e un proces complex, nu numai hrana, nu asa se zice? Se creeaza acea legatura unica si indestructibila cu o papusa?

Pai si cind ii iei o papusa bebe se formeaza acea legatura unica si indestructibila ca intre mama / tata si bebe real? Papusile ajuta la invatare, imitare, jucat roluri. Eu nu ma astept sa formeze o legatura ca cea dintre oameni.

Pina la urma alaptarea e ceva natural. Daca parintii sunt prea pudici, sa nu cumpere papusa. Dar ceva scandalos eu nu vad.

Iulia, de curiozitate, tu ai alaptat?

A propos de poza, fiul meu hraneste masinile cu oua si mar .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

eu n-am avut mare inclinatie catre papusi. am dorit sa am una doar ca sa fiu "in rand cu lumea", mai aterizau fetite in vizita si repetau ca niste mori stricate "da papusi n-ai? da papusi n-ai?" asa ca am cerut una, spre satisfactia nedisimulata a mamei - eram un mare tomboy.

Am avut papusa vreo 2 saptamani, timp in care am:
- incerca s-o fac sa bea, sa manance si apoi am constatat ca n-are pe unde urina, deci i-am dat o gaura in locul respectiv. Asta a starnit o mare rumoare intre neamuri, care au confundat gaura cu rol excretor cu altele si de aici cotcodaceala panicarda. Jur ca tot ce vroiam era sa evit un blocaj renal.
- incercat sa vad cum clipeste deci i-am scos si spart ochii. Dupa ce am aflat, nu m-a mai interesat.

Acum la maturitate sunt normala, nu sunt vreo butch lady, nu-s gay, am copil, imi plac barbatii, ma plac si ei pe mine si tot nu ma intereseaza papusile. Insa ca sa fiu un topic, chiar exista chestii mai bizare decat o papusa care tzocaie. Ca pana la urma asta e marea rumoare. Ca papusa tzocaie (ce sa-ti spun, exista si una care se partzaie si zice oops. la aia nu ne mai facem probleme) si ca mimatul alaptatului se face cu nush ce sutin cu floricele in loc de mameloane. Te pomenesti ca nu afla fetita aia ca are sfarcuri pe piept pana in noaptea nuntii, daca nu aparea ticaloasa si scarbavnica de papusa

Ca vorba Ilincii, daca apare una intr-un Pageant show cu sutien si sani de plastic e ok si e chiar "darn cute", daca apare una mimand un gest normal si natural - de a pune un copil la piept, mvai dar ce sexualizare, ce risc de a le indemna sa ramana insarcinate (HELLO?! "16 and Pregnant" - TV show, anyone?), ce vai, ce uf, dar unde mi-o fi evantaiul.
Mie sutienul (de fapt sortul) mi se pare inutil, eu credeam ca si-o pun la piept. Iar marea rumoare mi se pare ca se intoarce la vechea - si stupida dilema a societatii moderne: ale cui sunt tzatzele? ale barbatilor sau ale copiilor?

Raspunsul meu ar fi "ale tuturor, bre, da pe rand. Avem di tati pentru tatzi. "

Edit: uite papusa care se partzaie si face si chestii solide. Ca alternativa la astalalta :)))

"this apple-cheeked doll eats cereal, farts when you press her tummy and eliminates waste in a tiny commode complete with an adorable little poo poo. Because poop is cute in Korea!"

http://www.thefrisky.com/2012-09-06/every-kid-deserves-to-have-a-farting-pooping-doll/

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Ei uite ca fata mea (6 ani) se juca cu papusile punandu-le la piept fara sa-i fi cumparat eu una speciala Daca m-a vazut pe mine alaptand-o pe sora-sa, ce era sa fac, sa ma ascund ? Cred ca s-ar fi bucurat de o astfel de papusa, dar interesul dispare repede ...

Nu mai aveau americanii subiect de scandalizat si s-au legat de papusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Fetitele mele au papusile acele care sunt insarcinate. Mie una mi se par interesante. Cu ajuotrul lor le-am explicat pe intelesul lor cum s-au nascut ele si cum creste bebe in burtica unei femei. Nu vad nimic la nelocul ei. Mie una mi se pare interesanta aceasta papusa. Nu vad nimic la nelocul ei, si nu va nici o diferenta intre aceasta si celalalte. Chiar o sa ma apuc sa caut pe net sa vad de unde pot sa achizitionez una...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Ina, in privinta americanilor avem "gusturi" comune. Asa ca nu mai are sens sa combat..

Mergi la inceput