Discovery iese din grila RDS/RCS

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Anul acesta am renuntat la Digi tocmai pt asta-scosul din grila aiurea(scrisem atunci la subiectul cu Antena 2).Ei se prevaleaza de precizarea din contract-oferim alte canale in schimb la aceeasi calitate.Ei,asta e foarte subiectiv....Am facut contract cu Dolce-copilul multumit-in nici o luna au scos Minimax...La fel ,e precizat in contract ca ofera altceva la aceeasi calitate.Cat despre disparitia HBO e furt pe fata,zic eu. Giulia,ar trebui ca rds ul sa- ti dea banii inapoi.Dar tu nu ai sunat cand ti l-au scos?CNA nu poate decat sa ii amendeze (si le-a tot dat)Dar ei probabil platesc amenzile si merg inainte sfidandu-si clientii,profitand de faptul ca au o parte importanta din piata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui jenn
Giulia,ar trebui ca rds ul sa- ti dea banii inapoi.Dar tu nu ai sunat cand ti l-au scos?CNA nu poate decat sa ii amendeze (si le-a tot dat)Dar ei probabil platesc amenzile si merg inainte sfidandu-si clientii,profitand de faptul ca au o parte importanta din piata.

nu sunt in tara momentan si la telefon nu am cum sa lamuresc problema...dar ajung eu acolo...

"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramiris
De exemplu in momentul in care am achizitionat pachetul "Extra + HBO" diferenta de pret provenea tocmai din faptul ca in acest pachet exista toata pleiada de canale Discovery si HBO. Daca au disparutl canalele Discovery si dispare si HBO in ce baza mi se poate incasa in continuare un abonament mai mare in conditiile in care nu mai primesc canalele contractate?
Inteleg ca sunt acoperiti legal insa nu inteleg cum anume.

Eu nu preicep care e baza legala, atata timp cat pachetul X continea fix programele pe care le-au scos. Ca si cum la cofetarie cer amandina si-mi aduce savarina () si-mi zice ca e tot aia, ca e la acelasi pret...

Mergi la inceput

Poate ar trebui facuta o sesizare (la CNA?) ref la 'programele de aceeasi calitate'. Mi se pare o aberatie crasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

Poate ar trebui facuta o sesizare (la CNA?) ref la 'programele de aceeasi calitate'. Mi se pare o aberatie crasa...

Ioana, mami de zambarici

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

Si eu cred la fel.
Este extrem de subiectiv acest lucru. Poate pentru RDS e ok sa inlocuiasca de ex Mezzo cu Traf tv, ca... deh... inlocuieste un canal de muzica cu un alt canal de muzica.
Dar eu cand am achizitionat pachetul care continea toate canalele Dicovery l-am achizitionat pentru ACELE CANALE. Daca mi s-ar fi spus "si un numar de x canale de filme documentare de calitate similara cu cele din gama Discovery" nu le-as fi luat cu siguranta.

E intr-adevar greu sa schimbi providerul de cablu, mai ales ca toti suntem agatati de RCS-RDS si cu telefonie fixa, internet, internet mobil... Dar eu o sa ma apauc serios de prospectat, sa vad cum se prezinta Romtelecom de exemplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Daca aveti in zona si alta optiune nu e asa de greu sa schimbi furnizorul, Ramiris.
Numarul de telefon se poate porta in orice retea iar de aspectele tehnice ar trebui sa se ocupe exact serviciul tehnic al noului furnizor.

Voi trebuie doar sa prospectati piata si sa vedeti daca altcineva e OK si e in zona.

Pana la urma cred ca e cea mai buna optiune si pentru a semnala RDS-RCS ca politica lor e gresita. Pana nu le pleaca un numai semnificativ de abonati se poate ca amenzile sa nu fie insuportabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Daca aveti in zona si alta optiune nu e asa de greu sa schimbi furnizorul, Ramiris.

Nu stiu ce optiuni exista in zona, asta e primul pas, maine ma apuc de investigat.
Ce stiu sigur e ca la noi in bloc exista numai RCS-RDS ca frunizor de televiziune prin cablu si internet, deci daca schimb voi face pionierat. Ma gandeam la romtelecom pentru ca exista telefonie de la Romtelecom in bloc si probabil ca e mai simplu din punct e vedere tehnic.
Nu stiu in ce masura un provider nou e interesat sa investeasca in bransarea la un bloc nou in conditiile in care are un singur doritor.
Oricum eu incerc.
Ar fi interesant de stiut ce furnizori de cablu/internet sunt
recomandati de ceilalti useri de pe DC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

eu de ex. urmaream Discovery-urile pe rds....de la o vreme insa se repetau toate emisiunile de le stiam pe de rost. Sau asa am nimerit eu la orele la care ma uitam, seara dupa 22 ?

apoi am avut rabdare sa urmaresc si ce emit pe Nature, Life, History, si ce mai au similar cu Discovery cei de la RDS/RCS si am constatat ca sunt foarte ok si astea, adica ma saturasem sa tot vad reluari ale celor de la Discovery asa ca ...eu una sunt multumita si cu oferta de programe similare. Nu mi se pare ca am platit savarine si am primit amandine, dar, gusturile nu se discuta, evident...mi-am spus doar propria parere despre scoaterea din grila a Discovery-ului. Pt mine nu e un capat de tara cata vreme am descoperit chestii chiar mai interesante, noi, pe canalele de care aminteam mai sus. Pana cand vor incepe sa se repete si pe astea :)

lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

am gasit motivul pentru care discovery a fost scos din grila rds
RDS a scos Discovery Channel din grila din cauza presiunilor Bisericii Ortodoxe
RCS-RDS a decis sa scoata canalul Discovery din grila Digi, dupa ce Biserica Ortodoxa a facut presiuni uriase pentru interzicerea documentarelor stiintifice care contrazic adevarul exprimat in Biblie. "S-a mers prea departe cu evolutionismul, erau emisiuni intregi despre cum Pamantul se roteste in jurul soarelui si alte asemenea bazaconii", sustine Patriarhul Daniel.

Patriarhia sustine ca exista pericolul ca romanii sa creada enormitatile difuzate de Discovery Channel si sa cada astfel in pacate grave, care ar fi putut duce in cele din urma la blasfemie.

"Normal ca daca ii spui unui copil zi de zi ca Universul se trage din Big Bang, el va crede, chiar daca in Biblie e scris foarte clar cum Dumnezeu a facut lumea, oamenii, animalele si plantele", declara Patriarhul.

Campania BOR vizeaza in continuare si alti operatori de cablu, care continua sa huleasca difuzand canale interzise de dogma crestina, precum National Geographic, Animal Planet sau History.

"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."

Mergi la inceput

Sper ca e o gluma...

Mergi la inceput