La capitolul deserturi, ieri am vazut in direct, pe webcam, cum poti face un buchet de flori din briose decorate ca in imaginea atasata.
Sper sa mai primesc si alte imagini spre exemplificare.
Dupa ce se decoreaza fiecare briosa in parte (trandafir/hortensie) se fixeaza fiecare bucata pe o minge suport (ca un burete mai tare), asezat intr-o vaza.
Florile se fac din pasta de zahar cu intaritor.
Citat: |
citat din mesajul lui adi2003 La capitolul deserturi, ieri am vazut in direct, pe webcam, cum poti face un buchet de flori din briose decorate ca in imaginea atasata.Sper sa mai primesc si alte imagini spre exemplificare. Dupa ce se decoreaza fiecare briosa in parte (trandafir/hortensie) se fixeaza fiecare bucata pe o minge suport (ca un burete mai tare), asezat intr-o vaza. Florile se fac din pasta de zahar cu intaritor. |
Nu stiu de de buturuga, in schimb am dat peste o paine taaaare draguta in forma de cap de Mos Craciun (pasii sunt in engleza, la fel ingredientele, dar pozele sunt destul de explicite). Poate ii foloseste cuiva??.. (how-to si foto le gasiti pe pagina urmatoare; link in josul paginii) :
http://www.tasteofhome.com/recipes/Golden-Santa-Bread