scos dop de cerumen foarte des la copil

scos dop de cerumen foarte des la copil | Autor: bursucelu

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,fetita mea de 5 anisori face mereu dop de ceara destul de mare in ambele urechi.La 2 luni trebuie sa merg cu ea la o.r.l sa curatam urechile de pacatoasele de dopuri.Voi aveti asemenea probleme cu,copilasi vostri?Mentionez ca nu folosim betisoare de urechi niciodata,avem grija si cu apa la urechiuse....eu nu mai stIu ce sa facem sa scapam de problema asta.Toti medici,inclusiv profesorul Ursuleanu,mi-au spus ca nu este grav si va trebui sa curatam mereu urechile la O.R.L

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Ati incercat produsul ala caruia i se tot face reclama la TV... audispray junior parca se cheama? Poate previne problema... teoretic asta se lauda ca face.

20+
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2 alternat cu 0.4, Elevit alternat cu Medyn, Magne B6, Vit C, Euthyrox 100 zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sau o data / saptamana apa oxigenata - 2-3 ml pus in ureche, stat asa cca 5 minute, apoi intors capsorul astfel incat urechea cu apa sa stea pe prosopel si facut la cealalta urechiusa

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Impreuna pentru 60 de copii
Prietenii lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Apa in urechi? Hmmm ....
Apa nu dizolva cerumenul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Si noua ne-a fost recomandata de catre un medic orl metoda cu aoa oxigenta. Nu il scoate dar inmoaie ceara si iese mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

NU apa, apa oxigenata, aia de fasaie :-)

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Impreuna pentru 60 de copii
Prietenii lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Eu nu as pune apa oxigenata in ureche, interiorul urechii fiind f sensibil (e o substanta oxidanta si iritamta pt piele http://en.wikipedia.org/wiki/Hydrogen_peroxide ), dar daca asa va recomanda doctorul o sti el ce o sti (bine, depinde si la ce concentratie va referiti) ...

Exista sprayuri speciale la farmacie, intreaba acolo. Sotul meu foloseste asa ceva, asa i-a recomandat doctorul aici, si la el formindu-se dopuri usor. De cind foloseste nu a mai fost nevoit sa mearga la doctor, dar trebuie folosit cu regularitate (cred ca sotul il foloseste de 2 ori pe saptamina) si nu cind s-a format dopul deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

Apa oxigenata punem in urechi inainte sa mergem la medic ca sa se inmoaie dopul ,asa ne-a spus chiar medicul.Am sa vad ce pot gasi la farmacie si poate nu mai ajungem asa des la orl.

Mergi la inceput