SARCINA SI CONSTIPATIA

SARCINA SI CONSTIPATIA | Autor: Adina-Co

Link direct la acest mesaj

BUNA, AM DEJA O SAPTAMANA DE CAND SUNT CONSTIPATA SI NU MAI STIU CE SA FAC, CIORBELE NU ISI MAI FAC EFECTUL, MEDICUL MEU ESTE PLECAT.....
MAMI DE LUCAS 19.08.2012 SI 22+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Incearca cu remediile obisnuite.Poti manca seara cate 2-3 prune uscate si apoi sa bei un pahar mare de apa.La mine isi face efectul.
Daca nu ai probleme cu aciditatea la stomac poti sa mananci dimineata pe stomacul gol un fruct ,de preferinta mar sau para cu tot cu coaja apoi dupa 1 ora sa mananci iar un fruct si abia un pic mai tarziu iei micul dejun.Nu are cum sa nu-si faca efectul.
Mai poti consuma si kiwi care sunt renumite pentru efectul lor impotriva constipatiei.Dimineata la micul dejun mananca un iaurt cu musli care sa contina fructe uscate.Din cand in cand in timpul zilei mai consuma cate un pumn de migdale crude.La pranz ar trebui sa nu-ti lipseasca salata verde mai ales ca acum o gasesti inca pe tarabe.Eu asa am scapat de constipatie.Mai sunt o gramada de remedii eu ti-am spus doar ce a functionat la mine.
Bafta si nu mai astepta ca e cam mult o saptamana si corpul tau se incarca cu toxine.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Adina, bine ai venit pe forum!

Poti integra, daca vrei, grupul de viitoare mamici de martie-aprilie si asa vei primi mai multe raspunsuri la intrebarile tale.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucillegrl spune:

poti sa incerci supozitoarele cu glicerina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Adina, sarcina usoara!

La mine functioneaza cat de cat urmatoarea combinatie :
Dimineata, pe stomacul gol un castronel de arpacas lasat peste noapte la inmuiat in apa, cu lapte sau cu activia + prune proaspete sau uscate. La pranz si seara supa de linte. Elimina painea, carnea, covrigeii si alte uscaturi si bea multe lichide (apa).

Daca spui ca ai probleme deja de o saptamana, ar trebui totusi sa intrebi un medic ce poti face.

Mergi la inceput