Burtici de mai-iunie 2013 (14)
Raspunsuri - Pagina 19
MeAlex spune:
Neata, fetelor! Imi cer scuze ca dau buzna, dar voiam sa ii raspund lui Deny, ca ne stim de ceva timp de la aspirante: mie imi pare bine ca ai descoperit, ca sa ai sansa unui traatament corect. Cisteina iti va iesi OK, atat timp cat iei deja Femibion (ca de aia il iei). Mergi urgent la hematolog pentru revizuirea tratamentului. Mutatiile heterozigote sunt mai blande, dar asocierea lor, agraveaza putin situatia.
Ar fi de dorit sa fii urmarita in Austria. Banuiesc ca daca vei naste acolo si ai deja un ginecolog care te are in observatie, trebuie sa fie de acord cu tratamentul sau sa ti-l dea el.
Gandeste-te ca faptul ca ai aflat, te va ajuta sa ai un copil sanatos.
Va doresc sarcina usoara tuturor si cat mai putine neplaceri in sarcina.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)
cocutza2011 spune:
Mi-am pus Aloe Vera pe fatza, parca e mai bine.
Mcoca, merci de urarile de bagajit! Noi suntem invatzatzi suntem vesnic calatori .
Acomodarea in Vienna ptr mine a fost foarte usoara, zona in care locuim e buna, multi americani (engleza limba de baza ), transportul in comun e exemplar am mers peste tot cu carutzul la purtator; am gasit si un ONG, cu mamici cu soti expati, mi-am facut multe cunostiinte/prietene, am iesit foarte mult. Am avut cred ca cei mai frumosi ani aicea (2 au fost), fara nici o grija, doar sa ne plimbam si sa ne simtim bine.
Intoarcerea in Ro, va fi normala zic eu, back to reality , noi ne-am simtit bine in Ro intotdeauna, aicea a fost un concediu permanent.
Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 16 +
mcoca spune:
Cocutza, cred ca pentru expatii oricaei tari intoarcerea e grea :). Sotul colegei mele de birou a fost expat foarte multi ani, si i-a fost ff greu sa revina in fr.
Vicky si Printzesone
cocutza2011 spune:
Deny, sa nu uitati de asigurare de stat sa ti-o faci! ca va dura ceva, eu am primit-o in 2 luni parca, cu sotu cotizand aicea deja de ceva vreme. Va mananca de bani controalele daca nu o ai
cocutza2011 spune:
Mcoca, da daca ai multi ani plecati e nasol, dar noi avem doar 2 ani lipsa din Ro, deci e rezonabil. Nu cred ca s-au schimbat prea multe , ori e la fel ori un pic mai bine ( ce optimista sunt azi ).
cocutza2011 spune:
Mcoca, ziceai ca faci fise cu Maya. Cam la ce varsta ai inceput? Fetitza mea e asa de anti joc, de ma gandesc sa fac lucruri mai interesante cu ea.
mcoca spune:
Cocutza, am inceput pe la 18 luni cu colage. Am cumparat carti si acolo avea de lipit buburuzele in iarba, pestii in apa etc. Sunt pe grade de dificultate. Uite www.amazon.fr/Je-grandis-avec-autocollants-bateau/dp/2244201554/ref=pd_sim_b_8" target="_blank">aici o serie f faina care are autocolante repozitionabile.
Tot acum am inceput puzzle-urile alea simple.
Dupa 2 ani am cumparat carti de activitati pt varsta ei, super fain facute, cu jocuri ludice.
Vicky si Printzesone
sorinacicos spune:
Buna dimineata burtici!
Vio - ma bucur ca ai trecut cu bine peste ziua de ieri. Acum odihna si mult optimism. Cu siguranta va fi un baietel frumos si sanatos.
Madd - felicitari! Sa fiti o familie unita, sa aveti parte de sanatate, intelegere si multa dragoste.
Deny - imi pare rau pt rezultate. Un lucru bun e ca e descoperit din timp si cu tratament sunt sigura ca totul va fi bine.
Noi suntem singuri aici. Nu avem pe nimeni din familie aici si nici prieteni pe care sa ne putem baza. Cu toate astea am ales sa fiu alaturi de sotul meu si Dumnezeu ne-a ajutat sa ne descurcam singuri cu toate cate au fost pana acum (si nu au fost putine). Cu siguranta si in Viena sunt medici competenti si vei avea parte de tratamentul si ingrijirea de care vei avea nevoie. Asta e ceea ce as alege eu. Acum tu stii ce e mai bine pentru voi. Iti doresc sa iei decizia cea mai inteleapta.
Si eu m-am simtit rau ieri. Am fost mai balonata ca niciodata. Si tot pe drumuri am fost in ultimele zile. Tanjesc sa stau acasa linistita si sa ma odihnesc.
mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 14+
simcri spune:
Ziua buna burtici
Sper ca aveti o zi usoara si mult mai calduroasa, la mine au aparut deja primii fulgi de nea, dar fiind la munte, era de asteptat, asa frumos mirosea dimineata a fum de la cosul caselor, brusc m-am simtit de parca eram la bunica, si mi s-a facut pofta de vin fiert cu scortisoara
Iris1211 spune:
Pfaii, Simcri ce bine sunaa....Si eu azi abia astept sa termin munca, deoarece ma duc la concertul de colinde al lui Hrusca cu mami mea. Si-asa abia astept sarbatorile, cred ca dupa concert si dupa ziua de sambata cand voi strange bostaneii si castanele (decoratiunile de toamna) si-mi voi scoate pe cele de Craciun. Yuppy!
15+