Burtici de mai-iunie 2013 (14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iris1211

Pfaii, Simcri ce bine sunaa....Si eu azi abia astept sa termin munca, deoarece ma duc la concertul de colinde al lui Hrusca cu mami mea. Si-asa abia astept sarbatorile, cred ca dupa concert si dupa ziua de sambata cand voi strange bostaneii si castanele (decoratiunile de toamna) si-mi voi scoate pe cele de Craciun. Yuppy!

15+

ma voi simti si mai bine.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Buna dimi la pranz, burtici! Eu abia acum am reusit sa intru sa va citesc..nu am prea putut sta jos pana acum..m-am trezit eu de dimineata sa alerg dupa un autobuz putin, iar acum ma doare super tare spatele(doar ce scapasem de durere) si am si o durere de burta ca la menstruatie..Nu mai luasem de cateva zile no spa..am luat acum..sper sa imi fie mai bine..
Deny, nu iti face griji, verisoara mea are trombofilie si nu si-a dat seama decat dupa ce a pierdut o sarcina la varsta mare(avea cam 5-6 luni cand a pierdut-o)..atunci au descoperit si un chist enorm si trombofilia..asa ca a ramas insarcinata cu un singur ovar ramas si cu trombofilie si a si dus sarcina pana la capat cu brio.chiar daca a facut injectii zilnic 40 de saptamani..

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iris1211

Pfaii, Simcri ce bine sunaa....Si eu azi abia astept sa termin munca, deoarece ma duc la concertul de colinde al lui Hrusca cu mami mea. Si-asa abia astept sarbatorile, cred ca dupa concert si dupa ziua de sambata cand voi strange bostaneii si castanele (decoratiunile de toamna) si-mi voi scoate pe cele de Craciun. Yuppy!

15+

Eu am luat ieri cateva autocolante cu Mos Craciun si oameni de zapada sa le lipesc in cabinet dar nu am mai avut rabdare si aseara le-am lipit acasa pe ferestre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaiIunie2013 spune:

Capitol Nou

Mergi la inceput