Burtici de mai-iunie 2013 (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

La nuanta mea de roscat, a mers foarte bine..mie mi-a fost frica de mirosul puternic, nu de altceva..daca nu aveti probleme cu mirosul de vopsea, cred ca va puteti vopsi fara probleme..

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Am uitat sa va zic ce am patit :( daca a inceput sa creasca burtica, in fiecare zi dupa dus m-am dat cu ulei de bebelus pt ca n-am apucat sa-mi iau crema, dar aseara a inceput sa ma manance burta si m-am umplut de bubitze. singura cauza cred ca este uleiul respectiv pt ca azi nu se mai vad. As vrea sa incerc si uleiul de migdale pt ca am auzit ca e bun si mai era un ulei bun pt vergeturi dar nu mai retin care :((

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 12s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Dragi burtici, va asteptam la un concurs cu premii frumoase! Detalii doar AICI

Sanatate si sarcina usoara!

O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Madi Felicitari si casa de piatra si copii frumosi si sanatosi. Multa fericire :)

16+

Mergi la inceput

Si o veste buna, dar nu stiu daca vom beneficia de ea: A aparut ecograful 5 D!! Unde poti vedea si trasaturile fetei bebelului. Am vazut un comunicat de presa. Deci tre sa vad ce clinica il cumpara sa ma programez :D

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Dragele mele,

Bitestul a iesit bine, asa a spus d-l doctor!
Tinem pumnii fetelor cu amnio!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Multumesc frumos, Flafi! Sa fie multi si frumosi si sa avem si bani sa ii crestem pe toti:) Nu cred ca putem merge la 5D noi, poate la urmatoarea sarcina, dar eu am acum programare la 4D E8 Volusion Expert, la care cica se vede suuper bine bebele..u stiu cat de bine o sa se vada el, pentru ca o sa am cam 11s3z cand voi face eco..dar sper sa fie ok..
Oare nu tot acum ar trebui sa fac si eco morfofetala de primul trimestru? Ceape care o fac acum e pentru DT..

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Doina si mie mi-a recomandat cosmeticiana ulei de migdale, iar cel mai bun e cel de la Mayam. Eu mi-am pus in crema cu care ma dau pe corp ca sa nu fie nici prea unsuros, chiar daca am pielea uscata.

15+

Mergi la inceput

Da Madi se apropie morfofetala :)

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

E oficial: 24 si 31 decembrie sunt libere de la stat. Yuppy!!!!

15+

Mergi la inceput