Burtici de mai-iunie 2013 (14)
Raspunsuri - Pagina 15
paulinio spune:
Probabil ca tot in sistem stat sunt astea libere. La privat nu s-a auzit nimic :(
Deocamdata ne bucuram ca Sf Andrei e liber deci saptamana asta e mai scurta.
Iris1211 spune:
Si eu lucrez tot in privat, dar sper sa ne vor da liber. HR-ul ne-a spus sa asteptam hotararea de Guvern si apoi ne anunta.
15+
doina_1984 spune:
Crina, pt dureri de cap se poate lua paracetamol normal, nu sinus.
Oare ce o face Vio? Tot intru pe forum si sper sa gasesc o veste de la ea.
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 12s+
paulinio spune:
si la mine tine metoda asta... si sincer prefer ceva mai "rapid" dar care sa curete decat sa stau sa bolesc 2 zile.
important e ca acum e mai bine
kris spune:
Dragele mele, va multumesc pentru primire!
MCOCO ; VIOIKA76 ; CRINA27 ; SIMCRI ; DUDUTA190578 ; COCUTZA2011 si spor la impachetat; MICHE ; DENYAND ; SORINACICOS ; IRIS 2011 ; MADD11ee ; KABECKA ; ANKYLYA ; DOINA 1984 .
Sper ca nu am uiat pe nimeni
Miche, multumim pentru gandurile frumoase! Bia mea, lucreaza suplimentar cateodata si rugata in proportie de 50%. Poate si Darius va dori acest lucru . Datorita rezultatelor din clasa, unii copii s-au ambitionat si au inceput sa lucreze si ei. Adevarul este ca si doamna ii determina, cerandu-le caietele pe care lucreaza suplimentar si ii recompenseaza cu FB in catalog.
CRIULICA, bun venit! Sa ai parte de o sarcina usoara si un bb sanatos!
MADD11ee, casa de piatra , sarcina usoara si un bb sanatos!
Astept si eu cu nerabdare vesti de la Vio!
Eu maine abia voi face acea echo, dinanintea BITEST-ului. Am ceva emotii, dar Bunul Dumnezeu va fi alaturi de noi!
Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 9s+
kris spune:
Dureri de cap am si eu, aproape in fiecare zi .
In ceea ce priveste burtica, va creste, si va veti dori o alta etapa..sa se apropie dpn-ul.
Eu ca si la prima sarcina in primul trim slabesc. Nu am simptome, nu vars..doar ca mananc mult mai atent si sanatos.
Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 9s+
Madd11ee spune:
Kris, multumesc frumos pentru urari! Eu una nu am dureri de cap, probabil pentru ca beau foarte multe lichide(undeva la 3-4l pe zi)..Dar sunt foarte balonata(ce-i drept, mananc chestii care baloneaza, asa ca nu prea am scuza:)) )...Si imi este foarte somn..dupa cununie, cand am adormit ff tarziu, pe la 3 dimineata si m-am trezit a doua zi la 2 PM, seara am cazut lata..am adormit machiata, imbracata, cred ca am dormit in aceeasi pozitie toata noaptea..si seara e un chin sa ma schimb, sa imi fac toaleta de seara etc..ma ia somnul instant...Nu stiu ce o sa ma fac..
10+
VIOIKA76 spune:
Buna fetele!
Am ajuns de mult acasa dar am stat in pat ca inca aveam ceva dureri plus ca pe drum ,desi sotul a condus incet, m-am cam zdruncinat.
Pana acum sunt bine! Nu e cum am citit ca nu te doare pe mine m-a durut si in timpul interventiei si dupa.Mai era o graviduta cu mine in camera care avea 18 sapt si ea a zis ca nu a durut-o nimic.Pe mine m-a chinuit ,m-a intepat de 2 ori ca nu reusea sa scoata nimic din cauza uterului care se contracta foarte tare si apoi se aplatiza si peretii se lipeau unul de celalat.Dr Predoi dupa ce a terminat cu mine era transpirat fleasca si eu tot asa eram dar eu aveam emotii mari si mi-era frica ca n-o sa poata sa recolteze.
Miche nu vreau sa te sperii daca ti-e frica mai bine nu citi postarea mea.Repet cealalta graviduta nu a simtit nimic nici in timpul interventiei si nici dupa.
L-am vazut pe bebe care pare intreg si mi-au mai spus inca o data ca e boy 100%.Acum nu ramane decat sa fie sanatos ca sa fim o familie fericita.
Am tratament cu nos-pa si scobutil si sa speram ca nu voi avea vreo problema de genul febra sau pierderi de lichid.
Fetele multumesc mult pentru gandurile voastre ,sunteti niste dragute toate!
Plec in pat ca am de gand macar 2 zile sa stau linistita ,o am pe soacra la mine si ma ajuta cu copiii.
Va pup!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum16+