Felicitari Douradoudou, Pyaoliang, Angelique! #47
Raspunsuri - Pagina 7
tnicoleta spune:
Mami Eu zic sa nu iti mai faci atatea mustrari de constiinta. Picaturile sunt inofensive si il calmeaza pe bb. Il poti culca si pe burtica, macar in timpul zilei cand il vezi, dac nu si noaptea. Eu asa o culcam pe Bia si se calma.
Mya Nu stiu de gel. Mi mi-au indus nasterea cu calciu intravenos.
Dana Creste bb nu-ti mai face probleme. Petrecere frumoasa la tara.
Si eu m-am plictisit.
Nicoleta 34+ Corina
onutz83 spune:
Mami, imi pare rau de colici
Nu stiu ce sa zic, nu cred ca e prea devreme, sper sa-l ajute...
Noi inca n-avem nimic...
Iulia, la multi ani fericiti alaturi de sotul tau
Mya, depinde f mult cum s-a cicatrizat prima operatie
Ina_3040 spune:
Mya, si eu la 39 de s aveam colul inca lung si inchis, luni pe 5 nov am avut control la gine si asa mi-a zis. Si marti spre miercuri au inceput contractii dureroase si in cateva ore colul era deja sters si dilatatie un cm. eu zic sa nu iti faci griji, oricum o nastere nu seamana cu alta... Tin pumnii!!!
mya85 spune:
multumesc ina pt raspuns. chiar m-ai incurajat mult spunandu-mi asta!
mami de ( iulie 2010) si 38+ cu
angiuta spune:
mya pentru mine procentul de 2% e mic, dar fiecare cu paerea ei...
Incearca sa bei 3-4 cani de ceai de frunze de zmeura. Nu este demonstrat stiintific dar moasele aici il recomanda pentru ca ar usura nasterea si inmuia colul. Sunt destule mamici pe forumuril germane care sustin ca le-u ajutat si ca la cateva zile dupa ce au inceput sa bea acest ceai au nascut.
Si acupunctura se zice ca ajuta la usurarea nasterii si cu vreo 2 ace infipte in anumite zone cica s-ar putea declansa contractiile. Eu am facut la prima nastere doar 2 sedinte, trebuie minim 4 ca sa apara rezultatele.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 37+
epopeasca spune:
FELICITARI LAURIKA, ADRIANA SI ANGELIQUE ! SA AVETI BEBEI SANATOSI, MANCACIOSI SI NECOLICIOSI
Noi continuam cu colicile si Sab Simplex 10 picaturi la nevoie; nu vreau sa o indop cu siropel daca nu are dureri. Si eu beau ceai de lactatie si anticolici, dar am planuri sa iau numai pt colici.
Fetelor, eu nu mai tin minte de la Andreea: de la ce varsta se da ceai/apa la bebe? Ca ma tot cert cu mama pe tema asta, ca ei ii e teama ca ii e sete fetii si eu nu vreau sa-i dau decat titi.
Bubu ce pui cuminte ai tu. pe mititel Si eu imi admir burtica mica pe care o mai am, dar cateodata mi se pare ca sunt cam lata in solduri. Stiu ca o sa-mi revin treptat. Dar sotiorul zice ca arat foarte bine si stie sa ma faca sa ma simt foarte bine in pielea mea
Doura pe unde mai esti? Da un semn sa stim ca esti bine!
Am incercat sa-mi schimb poza de profil, dar mie imi apare tot cea veche, nu stiu daca am reusit
mamicile, burticile si bebeii!
Gina - mami de bebe Sofia Maria si de Andreea Luana 2 anisori
onutz83 spune:
Popescule, dupa 4 luni parca... Tu parca alaptezi exclusiv, nu? Daca asa e, explica-i mamei tale ca la inceput lapticul este mai subtire, ca sa tina de sete, apoi mai gros ca sa tina de foame.
Si pe mine m-a intrebat soacra-mea daca ii dau ceai sau apa si cand i-am zis ca nu a fost cam contrariata, dar stie ca-s nebuna si nu ma apuc sa fac nimic daca nu sunt convinsa.
almy spune:
Am fost si noi la pediatru azi, am luat 800gr in 2 saptamani.
Laptic in nas si eu le-am pus la toti, apoi pun batista bebelusului si scot o tona de muci. Dar nu-i suport fornaiti, ca nu pot nici sa suga calumea.
Noi am avut si puseul de crestere de 3 sapt, 48 de ore mami a fost zombie, mandra a vrut tzitzi non-stop. Azi-noapte si-a revenit insa la programul ei de am zis ca nu-i adevarat ca am legat si eu cateva ore de somn
Epopeasca, 6 luni nu au nevoie de apa. Lapticul tau are tot ce-i trebuie, isi schimba compozitia in timpul suptului. Eu vad poza ta de la avatar, o dulceata mandruta
Alma, mami de Eleni Maria (26.09.2005), Spiros Stefan (14.06.2008) si Rebecca Ioanna (2.11.2012)
irilac31 spune:
Buna dragelor, nu am mai intrat de cateva zile ca tot m-am plimbat pe la spital. Ne-a speriat bebe putin miercuri si de atunci tot merg zilnic in spital si fac niste perfuzii si teste sa vedem daca totul e ok. Se pare ca am un puturos in burtica care reactioneaza numai la tati....probabil vor face o echipa buna cand isi va scoate nasucul . Toate testele au iesit bine deci ne-am linistit si acum asteptam poate sapt viitoare vom stii si o data concreta. Incep emotiile mari
Mica, tu pe unde te plimbaresti, ce ai facut la dr miercuri?
Felicitari proaspetelor mamici Angelique, Adriana, Laurika, recuperare rapida si mult laptic pt bebelasi.
Am sa incerc sa recuperez ce ati scris zilele astea. Pupici
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
35+
epopeasca spune:
Mersi Almy si Onutz. Stiam ca la inceput nu e nevoie de altceva in afara de lapte, dar nu mai stiam cate luni.
Gina - mami de bebe Sofia Maria si de Andreea Luana 2 anisori