Felicitari Douradoudou, Pyaoliang, Angelique! #47

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Bioana si Popi, eu mai tin in geanta si actele de sanatate ale bebeului. Daca e urgenta, doar iau geanta si zdup la masina, nu stau sa caut (noi avem aici card de sanatate, un caiet cu evolutia lui bebe la anumite momente stabilite si caiet de vaccinuri - toate iti sunt cerute cind te duci fie la doctor , fie la urgente). In rest: schimburi, scutece, foaie impermeabila pt schimbat, servetele si vata si o crema mica, prosopele din alea mici si ceva pt sters daca scuipa lapte. In plus la carucior am folia pt protejarea caruciorului impotriva ploii, plasa de tintari (in anul in care l-am nascut pe junior am avut tintari si in octombrie) si o patura pt toate cazurile.

Cind scoateti bebeii afara mai ales acuma iarna e bine sa le dati cu crema pe fata. Al meu face si acuma ca o scoarta pe obraji daca uit sa ii dau cu crema si cind era mic facea bubite unde se scurgea din saliva. Eu l-am scos zilnic daca nu erau sub 0 grade, doarme mai bine si e mai protejat imptriva racelilor. Dar aici e o cultura mai spartana, sa zic asa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

multumim
eu nu am avut net vreo cateva zile..azi l-a reparat
felicitari noilor mamici si bine ati venit bebelusi

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Salutare dragele mele.

Noi suntem bine, maine am intalnire cu bebiztul, asa mi-e dor de el, sal revad ce mai face si cat a crescut. Saptamana asta am simtit ca o falfaiere, usor-usor. Cred ca e bebitzul, desi e prea devreme sa-l pot simti

Azi, in sfarsit, am aflat ca sunt si eu posesoare de mutatii, 4 heterozigote. Nu stiu cat e de grava trombofilia la mine, dar stiu ca homozigota e mai rea. Bine ca iau aspenter si nu l-am intrerupt cand aflasem ca sunt insarcinata. In curand sper sa reusesc sa ma programez la dr Uscatescu, si sa vedem ce si cum facem mai departe, si cata doza de clexane sa iau dupa 28 saptamani de sarcina, sau mai devreme.

Cu toate ca banuiam de mult timp ca am si eu trombo si stiam ca o sa se confirme asta, tot nu mi-a picat bine vestea
Cred ca speram ca poate-poate... poate banuiala mea este gresita.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

13+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Felicitari mamicilor si bun venit bebeilor.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

13+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

ma gandeam si eu la varianta cu dopul dar a fost doar culoarea portocalie, eu stiu ca daca e dop trebuie sa fie un mucus, nu? eu urmaresc dar nu am avut asa ceva. adevarul e ca ma doare spatele mai nou, e tot mai greu cu statul in picioare, daca stau jos e bine, deocamdata. Doamne ajuta, poate se apropie momentul1

mami de ( iulie 2010) si 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

DenyAnd, imi pare rau ca ai primit asa o veste. Dar mai bine ca stii ca sa te protejezi. Vezi doar ca sunt multe fete care au dus cu succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Deny, wow, 4 bucati? Pfff...
Programeaza-te repede la dr U si intalneala placuta cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Hello fetele!!

AMpus si eu poze cu ANdrei,acumca am prins cateva minute:))

Mergi la inceput

Multumesc pt incurajari
Stiu ca totul va fi bine, va fi greu, dar o sa fie bine. Sarcina va fi pana la termen cu bebitz sanatos, se va naste sanatos

Trebuie sa fie bine

13+ cu minune surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

povestea pe scurt: vineri am fost la doctor, 40 sapt+2 zile..eco, control, dilatatie 3 cm..am plecat acasa...seare din cand in cand aveam niste contractii..sambata dimineata mi-am dat seama ca o sa nasc in ziua aia...am hotarat sa stau acasa cat se poate de mult...toata ziua cu contractii, mai dormeam cate 10 min intre ele, mergeam ca sa usurez travaliul..nu am mancat , cred ca am baut cateva guri de apa all day...la 4:30 mi-am facut dus, la 5 deja nu mai puteam sa ma concentrez sa vb cand aveam contractii, erau deja regulate..pe la 5:30 eram la spital, dilatatie 5 spre 6...la 7:10 s-a nascut buburuza layla..fara medicatie ,am stat apropae ac pe scaun nu intinsa...doar ca i-au taiat cordonul repede ..asta e , nu poti sa le ai pe toate dar e f bine,sanatoasa si asta conteaza..3.476 kg ,52 cm...mie mi-a facut o f f mica epizio dar doar 2 punte de sutura deci f ok..apropae ca nu o mai simt deloc

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput