Black Friday sau Vinerea Neagra

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Io zic ca faza cu black fraier day e cea mai buna.Ce am vanat eu era cu tot cu reducere mai mare decat pretul din saptamana anterioara.

Teapa.Asa ca am luat ce vroiam sambata seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Fetelor, cum faceti cu cartile astea comandate on-line ? Le platiti cu credit card inainte de livrare ?

Ca parca am intrat si eu pe "elefant" asta si nu m-am dumirit cum se plateste ?

Se poate plati ramburs la primirea coletului sau online. Eu am aplicat ambele metode si a functionat de fiecare data.
Uite, citeste aici si poate te lamuresti: http://www.elefant.ro/pagini/intrebari-frecvente-7.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

hai ca acu ma "vait" eu :pe cat de incantata am fost de cuantumul reducerii,pe atat de dezamagita sunt de promptitudinea livrarii.la cei de la libris.ro.
mi-au trimis LUNI un mail in care imi scriau ca,din cauza numarului mare de comenzi ,livrarea va fi intarziata cu cel mult 4 zile.no, maine e a patra .cred ca le voi trimite un mail,in care sa le scriu ca,daca nu mi le livreaza pana in 5 decembrie,nu mai am nevoie de ele .

apropo,eu am ales optiunea platii ramburs,la primire(curier rapid).asa ca mi-am asumat si stresul asteptarii curierului .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Cristina, eu am primit ieri pachetul de la libris, tot prin curier rapid, plata ramburs. Eu am mai luat carti de la ei, sunt f seriosi si ii inteleg cand zic ca au fost depasiti un pic de nr de comenzi. Mie cu o ocazie mi-au facut rost de o carte pe care nu o aveau in stoc, si inca cu o reducere de 25% (fata de toate preturile pe care le-am vazut peste tot - 75 de lei fata de 100 lei). Le-am trimis mail si i-am intrebat cand ar putea face rost de carte. In cateva ore mi-au raspuns, iar a doua zi mi-au trimis-o.
M-am fript un pic cu Domo acum. Am facut comanda vineri pe okazii (au cont si acolo), dar nu s-a intamplat nimic, asa ca am facut duminica direct pe site-ul lor, inca mai aveau reduceri. Ieri am primit robotul, la comanda facuta direct pe domo.com. Si tot ieri okazii.ro ma anunta ca au expediat coletul. Acum voi avea doi roboti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Eu n-am mai auzit nimic de ford-ul meu...nu m-a sunat nimeni nici mail ...nimic... o sa comand alt puzzle.
In schimb am luat un lego, made in china de la piata, 25 lei ... super tare. Mestereste la el de 2 zile. Nici afara numai vrea.
Nu ii iese lui ce e pe cutie dar isi face masinute, garaj ... e de treaba...

& fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

eh,inseamna ca-s eu mai ghinionista .mai astept .
Anitta,ce fel de roboti? profita acu de ocazie si incearca sa vinzi unul din ei

------------------------------------------
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui padi

www.adevarulshop.ro/librarie/colectiie-adevarul/marile-muzee-ale-lumii" target="_blank">AdevarulShop va avea oferta la colectiile Marile muzee, Delicii in bucatarie, Marile legende ale lumii la doar 4.9/carte. Un pret foarte bun, zic eu...

Adriana

Iti multumesc Adriana pt. ca datorita tie am cumparat o colectie pe care o ratasem cand era la chioscuri si am avut astfel si o reducere substantiala.O luam si la pretul ei initial daca o gaseam!
Acum sunt sigura ca va ajunge sub pomul de Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Ce colectie?Daca e aia cu povesti Disney,oare unde mai gasesc?VREAU SI EU....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

mai BF ca a mea nu cred ca ati avut.

sotul a incercat sa schimbe un intrerupator si a ars panoul electric. am ramas fara curent (si caldura) aproape toata ziua, iar reparatia m-a costat $700

beat this!

michelle

next time, sa nu mai incerce sotul sa faca ceva ce nu se pricepe, nu de alta dar poate sa se intample si de anul nou, nu numai de black friday.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

daca ma duceam la shopping tot eram mai in cistig.

culmea, ca a schimbat toate intrerupatoarele in casa...si nu e chiar novice...dar asta a fost...ramane memorabila.

de anul nou, am invatat lectia si plec de acasa.

michelle

Mergi la inceput