Black Friday sau Vinerea Neagra

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

www.edukid.ro

Pe 23 noiembrie, la ora 00:00 d#259;m STARTUL la REDUCERI la aproape toate juc#259;riile educative.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Citat:
citat din mesajul lui JuliaSM

Elefant au preturi bune, insa la PR nu stau asa bine si mai au si un stoc fara acoperire, se poate intampla sa comanzi si sa nu mai primesti comanda niciodata, ori numai partial, pentu ca nu au mereu pe stoc exemplarele comandate.

Julia, da aici iti dau dreptate.
Tocmai de aceea comand doar ceea ce este pe stoc, nu in precomanda...
Pana acum, elefant mi se pare a fi singura librarie online care are mai tot timpul oferte... Dar poate ma insel, sa vedem cu ce exemple va veni Rall

Mergi la inceput
Mergi la inceput

www.adevarulshop.ro/librarie/colectiie-adevarul/marile-muzee-ale-lumii" target="_blank">AdevarulShop va avea oferta la colectiile Marile muzee, Delicii in bucatarie, Marile legende ale lumii la doar 4.9/carte. Un pret foarte bun, zic eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorinne spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

www.edukid.ro

Pe 23 noiembrie, la ora 00:00 d#259;m STARTUL la REDUCERI la aproape toate juc#259;riile educative.

Din putin se face mult - ajutor umanitar!

Lucrusoare de vanzare...

In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere.

Multumiri pentru pont!

Mergi la inceput

Editura Casa ofera 40% reducere la toate titlurile. Sunt foarte multe carti din categoria Hobby, dar si carti pentru copii (renumitele Bobita si Buburuza, Hoinari prin anotimpuri,...)

Mergi la inceput

Mda, exact cum ma asteptam: toate serverele magazinelor online sunt down :(

Mergi la inceput

Padi, am inteles din primul tau mesaj ca aveai cateva carti in wishlist. Eu am reusit (cu greu) sa comand de pe librarie.net, unde reducerile ajung pana la 40%. Elefant.ro functioneaza execrabil si vad ca nici reducerile nu prea sar de 25-30-40%, iar pe libris nu depasesc 30% (cel putin nu la produsele pe care le aveam eu in wishlist).

Mergi la inceput

Tot de-ale navigatulului : din cele 7 produse adaugate de mine in wishlist pe site-ul jucarii-online.ro, unuia singur ii fusese aplicata o fabuloasa reducere de 10%....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari9 spune:

Situatia la mine...Vrabia malai viseaza.Reduceri la rahaturi.Scuze,din pct meu de vedere...

Rufus,aparatul pe care mi-l doream eu ,nu face parte dintre ultimele aparitii.Il urmaresc de la inceputul verii.Din septembrie are acelasi pret, cu aceeasi reducere.Tare mie ca dupa sarbatori o sa dispara complet de pe piata, pt a face loc noilor aparitii extreeeem de scumpe.
Dar eu sunt o persoana rabdatoare.poate intr-o zi,cine stie,primesc o mostenire,castig la loto,bla,bla.

Mergi la inceput