Secret Santa-runda 1 -cap.2
Raspunsuri - Pagina 8
kariguld spune:
ha, si eu m-am descurcat onorabil, mai ales ca am si gasit o modalitate de al trimite in asa fel incat .... gata, nu mai dau detalii.
Alex@Sara spune:
Si au abia saptamana viitoare trimit pe al meu santa in cautarea destinatarei ;-)
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Desaga Mosului,plina de surprize,va asteapta cu mare drag ...
buflea spune:
Da. Din pacate e tarziu ...
Fetelor, eu sunt putin ingrijorata, cadoul meu e trimis de o saptamana si tot de atunci sta intr-o locatie a postei americane, alta decat aia de unde l-am trims, in alt stat. Nu pricep, ce-o fi asta, o fi doar un singur avion pe saptamana ?
Ca dezastrul sa fie si mai mare, nu gasesc nici un nr de telefon unde sa sun ...
In fine, mai astept pana sapt viitoare.
Deja nu mai sper sa ajunga in timp, tot ce imi doresc este "sa ajunga" ... si sunt si putin inciudata ca trebuia sa-l trimit cu Fedex, dar m-am zgarcit la bani si o sa coste mai mult alegerea asta ieftina.
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Da. Din pacate e tarziu ... Fetelor, eu sunt putin ingrijorata, cadoul meu e trimis de o saptamana si tot de atunci sta intr-o locatie a postei americane, alta decat aia de unde l-am trims, in alt stat. Nu pricep, ce-o fi asta, o fi doar un singur avion pe saptamana ? Ca dezastrul sa fie si mai mare, nu gasesc nici un nr de telefon unde sa sun ... In fine, mai astept pana sapt viitoare. Deja nu mai sper sa ajunga in timp, tot ce imi doresc este "sa ajunga" ... si sunt si putin inciudata ca trebuia sa-l trimit cu Fedex, dar m-am zgarcit la bani si o sa coste mai mult alegerea asta ieftina. |
Buflea, uite ce am gasit eu pe net:
Call 1-800-ASK-USPS® (800-275-8777)
M-F - 8:00 am - 8:30 pm ET
Sat - 8:00 am - 6:00 pm ET
Sun/Holidays* - Closed
Banuiesc ca l-ai trimis cu USPS (U.S. Postal Service)
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui buflea Oh ! Super ...merci mult. O sa sun. |
Si ca sa stai un pic mai linistita, m-am uitat si eu pe net si scrie pe site-ul lor ca un pachet pana la 1 lb in Ro costa in jur de $11, deci aia $9 sunt ok.
helbi spune:
Cadoul meu luni a ajuns in Bucuresti si marti a plecat spre destinatara. Sper sa ajunga azi-maine, ca am emotii cu posta romana. Cit dureaza expedierea in Ro?
rall spune:
citat din mesajul lui helbi Cadoul meu luni a ajuns in Bucuresti si marti a plecat spre destinatara. Sper sa ajunga azi-maine, ca am emotii cu posta romana. Cit dureaza expedierea in Ro? |
3 zile
Pe mine sa nu va bazati ca deschid cadoul abia pe 25