Secret Santa-runda 1 -cap.2

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Doamnelor,

Bilantzul pana azi este urmatorul:

Avem 9 Moshi harnici si voiosi, cu cadourile trimise spre destinatarii lor si cu voia dumneavostra, ultimul pe lista, Moshul Buflea , care a trimis cadoul fix acum 1 saptamana si poshta americana a reusit sa-l duca numai in alt stat. Eu inca mai sper, ca tare imi place ce am cumparat si nu vreau sa cumpar altceva.

Asta face un total de 10 Moshi Voiosi si 13 Puturoshi.

Eu zic sa va grabiti ca am vazut la TV ca a dat zapada peste voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Doamnelor,

Bilantzul pana azi este urmatorul:

Avem 9 Moshi harnici si voiosi, cu cadourile trimise spre destinatarii lor si cu voia dumneavostra, ultimul pe lista, Moshul Buflea , care a trimis cadoul fix acum 1 saptamana si poshta americana a reusit sa-l duca numai in alt stat. Eu inca mai sper, ca tare imi place ce am cumparat si nu vreau sa cumpar altceva.

Asta face un total de 10 Moshi Voiosi si 13 Puturoshi.

Eu zic sa va grabiti ca am vazut la TV ca a dat zapada peste voi.

mie o amica din suedia mi-a trimis anul trecut un pachet cu cadouri ptr toata familia, coletul ei s-a blocat in posta suedeza la un punct de triaj/vama...unde la xray au vazut ceva ce semana a recipient cu lichid, daca nu suna sa intrebe nu o cautau sa-i spuna ca e o problema cu coletul si nici nu-l puneau la avion...a cerut returnarea, pentru care a platit o taxa egala cu cea platita la trimitere...iar parfumul il pusese la final ca i se tot parea ca e spatiu in cutie si ca nu sunt destule cadouri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Cam aiurea..deci neseriosi peste tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Io am cadoul cumparat, mai am doar sa-l ambalez si expediez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

nadaflorilor, noi cand ne-am intors din Rep. Dominicana ma chemau aia intr-o disperare in aeroport (In Punta Cana). Intr-un final, cand i-am auzit (eram intr-un restaurant sa mancam si acolo nu se auzea) au zis ca trebuie sa merg cu ei, ca se vede ceva la x-ray in valiza mea si trebuie sa o deschida. Stiam sigur ca nu am nimic, deci nu imi faceam griji. Cand colo, ce au gasit? Sticla termos a Victoriei... si la x-ray nu-si puteau da seama ce era, ca e din metal sticla si cred ca e si dubla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

cred ca ma incadrez si eu la mosi intarziati,nu puturosi,da?
am avut o perioada plina,cu campania de pe DC si n-am apucat sa iau decat o parte din cadou,dar timp am,ca e in tara destinatarul meu!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Prietenii lui Mos Craciun
TOMBOLA-Spiritul Craciunului
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

In noaptea asta pleaca si cadoul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

ta na na...am primit SS-ul...m-a bagat un pic in ceata,ca nu si-a scris nick-ul DC,dar nu ma dezmint de 007 si m-am prins cine e...multumesc frumos SS!

mai multe detalii si poze,la momentul asteptat de toti,adica pe 24 decembrie,nu?

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Prietenii lui Mos Craciun
TOMBOLA-Spiritul Craciunului
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Am sunat la numarul ala si nu am obtinut nici o informatie. Cica tot ce pot vedea este ultima locatie din USA dar mai departe de atat, nu pot ...deci e foarte posibil ca pachetelul meu sa fi fost trimis si sa fie in transit spre Romania sau chiar in Romania.
Singura metoda de a afla daca a fost trimis este sa contactez destinatarul ca sa vad daca l-a primit ...

Asa ca, destinatarul meu, daca primesti un cadou de la mine, Buflea, te rog sa-mi scrii si mie aici pe subiect. Pe pachet mi-am pus si numele si nick-ul asa ca o sa-l recunosti cu siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

La mine Santa a ajuns de oarece vreme, cred ca sunt prima cadorisita de Mosu' cel secret si foarte eficient caruia ii multumesc frumos. Nu am deschis pachetelul, sta... sub o masa (bradul il punem saptamana asta, si o sa il pun sub pom de indata ce e impodobit). De deschis o sa-l deschid pe 25 dec - voi pleca la socrii si pe aici abia pe 25 se deschid cadourile.

Multumesc frumos, Santa

Saptamana trecuta am trimis a plecat si pachetelul de la mine, tin pumnii sa ajunga cat mai repede la destinatara si sa ii placa ce e acolo

Dark Bendis
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput