Secret Santa-runda 1 -cap.2
Raspunsuri - Pagina 7
Victoria_mami spune:
Buflea, chiar nu stiu de `first class`daca e air sau boat. Daca suni, vezi ca ai un 1-800 numar, nu trebuie sa suni neaparat la posta aia. Totul e bagat si in comp., indiferent daca merge pe boat sau avion. Tu suni la call center nu la posta respectiva de unde ai trimis coletul.
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Sunt destul de confuza, m-a costat extrem de putzin - $9. |
Mie mi se pare un pret normal pt. un pachetel de 100 - 200gr. Era mai mare?
Oricum, din descrierea facuta, sunt 100% sigura ca nu-s destinatara ta
valentinag spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rall
Mie mi se pare un pret normal pt. un pachetel de 100 - 200gr. Era mai mare? Oricum, din descrierea facuta, sunt 100% sigura ca nu-s destinatara ta |
Poate sunt biletele mele pentru o vacanta la New York!
buflea spune:
Hmmm, nu ma pacalitzi
Nu spun ce si cui am trimis, dar tin sa ajunga ...
Avem 8 Santa harnici din 23.
Stiu sigur ca restul sunt in drum spre poshta si numai unul este Moshul Putu-roshul ... oare cine ? oare cine ?
alinuk spune:
eu spun cinsit
pana luni nu ma vede nicio posta
cadoul e luat fain frumushel asteapta putina atentie si o calatorie spre destinatar
sapt viitoare, pe luni, marti am timp de el
acum sunt bagata in altele...la fel de importante
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
Licitatie si Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
papanash spune:
Nici eu nu-s Santa Puturosu', dar e prea devreme acum, coletul face 3-4 zile pe drum, mi se pare ca are mai mult farmec ATUNCI .
Pentru cele care trimiteti in tara: posta romana are un serviciu de trimitere colete la usa, costa 3 lei in plus. Daca trimiteti asa, in afara de adresa trebuie trecut si nr de telefon aldestinatarului, sa fie sunat pentru livrare.
Mos Craciun exista !!!
..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !
ellinia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash Nici eu nu-s Santa Puturosu', dar e prea devreme acum, coletul face 3-4 zile pe drum, mi se pare ca are mai mult farmec ATUNCI . Pentru cele care trimiteti in tara: posta romana are un serviciu de trimitere colete la usa, costa 3 lei in plus. Daca trimiteti asa, in afara de adresa trebuie trecut si nr de telefon aldestinatarului, sa fie sunat pentru livrare. |
Pai e o idee buna .... Buflea, tu ai parca nr. de telefon de la toata lumea, nu? Ca sa nu ne deconspiram
alinutza2bby spune:
Neatza,
Nici eu nu sunt Santa Puturos.....cadoul e cumparat,trebuie doar pus la posta .
Dar o sa mai stau cateva zile.....ca imi permit
Va pup
ancadragoman spune:
Si eu am cadoul,saptamana viitoare il pun la posta.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!