Secret Santa-runda 1 -cap.2
Raspunsuri - Pagina 6
kariguld spune:
Santa, eu voi fi acasa incepand cu 16 decembrie. plec pe 7, daca vine pana atunci e ok, daca nu, trimite in asa fel sa ajunga dupa data de 16.
buflea spune:
Fetelor,
Buflea nu este un Santa Puturos .
Am pus si eu cadoul la poshta vineri.
Sunt destul de confuza, m-a costat extrem de putzin - $9.
Este oare posibil ca transportul din Europa in Romania sa fie mai scump decat cel din America in Romania ?
Sau cine stie pe unde mi-l pierd astia de la poshta americana ?
In fine, am un numar pe care il pot urmari pe Internet ...daca de pierde pe drum, va anuntz si sper sa am timp sa ma repliez in timp.
eumada spune:
Cat?9 dolari?
Sa fiu sincera...da e mult mai scump in Europa..cam de doua ori jumate din Romania in europa.
helbi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Cat?9 dolari? Sa fiu sincera...da e mult mai scump in Europa..cam de doua ori jumate din Romania in europa. Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
Madalina, ai perfecta dreptate!!!! Un pachetel (pina in 2 kg si de dimensiuni mici) din DE in EU e 8,90 euro cu DHL si nu-l potzi urmari. Daca vrei sa stii unde e pechetelul, i-l pui ca...pachet! Si costa 15 euro (www.dhl.de). De aceea unele din noi chiar am sugerat autocarul pt ca acolo e mai ieftin.
9$ spre Europa si sa mai potzi si urmari pe unde e pachetul, mi se pare f ok.
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui buflea Fetelor, Buflea nu este un Santa Puturos . Am pus si eu cadoul la poshta vineri. Sunt destul de confuza, m-a costat extrem de putzin - $9. Este oare posibil ca transportul din Europa in Romania sa fie mai scump decat cel din America in Romania ? Sau cine stie pe unde mi-l pierd astia de la poshta americana ? In fine, am un numar pe care il pot urmari pe Internet ...daca de pierde pe drum, va anuntz si sper sa am timp sa ma repliez in timp. |
Esti sigura ca nu ti l-au pus pe vapor? Ca mie mi-a gresit asa la Posta si a asteptat sora-mea 2 luni pachetul, ptr. ca lucratoarea de la Posta a marcat gresit, Vapor, in loc de Air-mail. L-am platit Air-mail si mi l-au trimis pe vapor...
buflea spune:
Aoleu, nu stiu ... Mai exista vapoare de poshta, ce naiba ?
Si cum sa verific ?
O sa ma uit pe net dupa numarul ala, acum chiar sunt ingrijorata ...
alinuk spune:
hai ca m-ati binedispus cu vaporul vostru...
Bufleo cat poate fi de grav cu vaporul...prinzi loc in fata la Santa 2013
edit:
eeei.. ia stai asa ca nu-mi mai vine sa rad...as putea fi chiar eu "fericita norocoasa" a SS 2013
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
Licitatie si Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui buflea Aoleu, nu stiu ... Mai exista vapoare de poshta, ce naiba ? Si cum sa verific ? O sa ma uit pe net dupa numarul ala, acum chiar sunt ingrijorata ... |
Verifica hartia de la posta. Vezi ca sunt casute marcate air-mail sau land (land e vaporul ) vezi care e marcata. Sau suna la posta, trebuie sa ai un nr. de tel. de contact, eu asa am aflat!!! Nici nu ma uitasem pe hartie, am sunat am intrebat daca e pierdut, au zis nuuuuuuu, etrimis cu vaporu`
rall spune:
citat din mesajul lui alinuk eeei.. ia stai asa ca nu-mi mai vine sa rad...as putea fi chiar eu "fericita norocoasa" a SS 2013 |
-->> Donatii pentru Craciun: Cumpara rame de ochelari ieftine <<-
buflea spune:
Mai, m-am uitat acum pe tracking numberul ala.
Scrie "First Class Mail International" dar nu scrie pe avion sau pe vapor. Oare exista First Class si la vapor ?
Mi-e groaza sa sun la poshta aia, era o locatie plina de spanioli unde se vorbea engleza cu mainile. De aia sunt ingrijorata. Eu am facut acolo semn de avion (doua maini intinse in lateral) , sper sa nu fi inteles "vapor" cand m-am balansat, ca incercam sa mimez un zbor in aer nu o plutire pe ocean
Oricum e inca in USA, l-au mutat in 3 locatii de vineri pana acum.
Asta este. merg la risc, destinatara mea o sa-l primeasca pana la urma, poate il primeste de 8 Martie