Secret Santa-runda 1 -cap.2
Raspunsuri - Pagina 34
Victoria_mami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Paff
|
Am gasit hartia de la posta... nu are cod...
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Voiam doar sa va spun (fiind informat si eu de sotia mea care primeste/trimite pachete in Canada, colectioneaza servetele) ca un colet din Canada trimis cu vaporul, ajunge in Romania dupa 6 saptamani. Probabil din Romania un USA calatoreste tot atat timp... adica eumada si buflea mai au putin de asteptat... Rufus, Tora si iadele "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Cand am trimis pachetul ptr. Mada, am trimis pachet si sora-mii, cu o gramada de servetele ptr. colectia nepoatei mele I-am trimis servetele din Rep. Dominicana, 2 feluri diferite cu logo companiei aeriene si multe de aici. In alta ordine de idei: al sora-mii l-am trimis pe vapor, insa al lui Mada e bifat 'air'. Decat sa fie pierdut, eu sper ca le-au bifat separat si le-au trimis impreuna si asta ar insemna ca azi-maine ii ajunge, ca e trimis din 5 decembrie.
eumada spune:
6 saptamani pana in port...de acolo iar vama,impartit, mai dureaza inca 10 zile...probabil de valentine`s day daca nu s-a pierdut..nu-i nimic...asta e...s-a intamplat....adevarul e ca daca e sa se intample ceva conform legilor lui Murphy... ei aia mie mi se intampla...
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Tanaaaaaaaaaaaaaaa...azi l-am luat de la posta....... Imi place.....chiar foarte mult Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
Ce ma bucur ca ti-a ajuns si sper sa-ti placa mirosul. Si promit ca la Craciunul urmator ma revansez daca ma nimeresc iar SS a ta. Deci, cum spuneam, a fost luat la repezeala si mi-e un pic Chiar ieri am incercat sa pun chitanta, ca nu am nici numar, dar aici nu pot pune poze scanate si nu stiu cum sa ii schimb extensia aia. Oricum, ma bucur mult ca ti-a ajuns, intr-un final.