Secret Santa-runda 1 -cap.2

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Apar si eu la spartul targului

Multumesc tare mult, Rall, Secret Santa al meu, foarte bine m-ai nimerit cu cadoul, cum am mai zis eu mi-s mare fan all things Vivienne Westwood, nu puteai alege ceva mai potrivit de pe lista Eu am fost (si sunt) tare fericita si incantata de cadou!

Ca sa aleg un cadou pentru Ellinia, am facut un pic de sapaturi prin postari si am descoperit ca ea scrisese ca ii plac accesoriile, inclusiv esarfele... asa ca am zis ca asta va fi, o esarfa-fular de iarna. Molcuta, calduta si in culori faine. Si m-am pus sa caut esarfa. La nici doua zile, am descoperit, prin recomandari de la niste prietene, un site al unei doamne care face si vinde esarfe, fulare facute de mana - si am gasit esarfa pe care am ales-o pentru Ellinia (trebuie sa marturisesc ca, dupa ce am primit-o, am ezitat... sa o dau sau sa o pastrez pentru mine? )
Ciocolata de casa e de fapt "fudge", un "dulce" traditional aici, tare ma bucur ca a fost apreciat, de fapt tare ma bucur ca am nimerit-o cu cadourile ...desi am avut oleaca de emotii cu posta de Sarbatori.

A fost minunat sa fiu si Secret Santa, si sa primesc ceva de la un Santa al meu, asteptarea, emotiile, surpriza...sigur ma inscriu si la anul .
Buflea, ai avut o idee tare faina, multumesc frumos pentru implicare si pentru tot!

Dark Bendis 6+
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ni-na

Cine naiba m-a pus sa povestesc incat tovarasa profesoara sa vada doar ce vrea ea...
Buflici,am impresia ca esti nitel invidioasa ca Santa mea are o asa putere de convingere.

Ia vino matale si deschide-ti venele ca sa te ierte Alinuka

Categoric invidioasa ... Nu stiu cum si pe ce parte s-o mai pedepsesc. Daca mai aflu de inca o saritura din decor, n-o mai las sa capete experienta ca Assistant SS, ii dau direct butoanele pe mana ... Este un post de conducere in care nu ai nici o surpriza ca stii toate imperecherile de la inceput si nici cadou nu primesti.

Insa Fisierul Excel care calcula automat care pe care cadoriseste nu i-l dau ...si o sa am grija sa-i fac un marketing de sa gestioneze 100 de useri, sic!. Sa puna mana sa calculeze cu creionul pe hartie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paff spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami
[

Paff, eu am trimis coletul cu Posta Candiana. Pot sa intru, dar imi arata doar cand a parasit Canada. Daca sun, la fel, mi se spune in ce data a iesit din tara; de aici incolo, nu mai e raspunderea lor.

Victoria, Mami Nadia si Daddy au invins Leucemia!

VICTORIA

Daca imi dai codul acela si il introduc in program,s-ar putea sa imi arate unde este coletul.Asta daca a ajuns in tara.

Cat despre coletele din tara,care nu au ajuns,nu am cum sa le urmaresc.Situatia se poate rezolva numai cum am spus ieri,pe baza de reclamatie.Sorry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

precizare importanta:
Am sunat si m-am recomandat Secret Santa, nu Alinuk.
Ete unde scria ca Secret Santa nu are telefon!?
A dedus ea ulterior cine am fost.

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

Calatoria lui Mos Craciun
...................................................
[b]Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Insa Fisierul Excel care calcula automat care pe care cadoriseste nu i-l dau ...si o sa am grija sa-i fac un marketing de sa gestioneze 100 de useri, sic!. Sa puna mana sa calculeze cu creionul pe hartie.

asta cu imperecherile automate e de retinut

cu creionul pe hartie mi se pare mic copil pe langa asa ceva, unde desigur o descarcare automata ar fi fost cu adevarat salvatoare ...

iar treaba cu 100 useri zic sa avem grija ce ne dorim...ca s-ar putea sa ni se intample

PS: Mie mi s-a parut cool ideea de a primi un tel de la Mos Craciun.. Si mai mult ..de aia am sunat, caci desigur puteam sa verific direct la curier :)

Alinuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Eu zic sa incepem inscrierile ca o sa fie bataie anul acesta. Si mai zic ca cei care au participat la sesiunea pilot sa aiba intaietate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcia03 spune:

Marami, multumesc pt precizari. Fiica-mea (ea e Marcia, eu sunt Mihaela) mi l-a confiscat, i-a placut atat de mult

Eu activez mai mult la umanitare. Prima oara pe DC m-am inscris in 2003 (am ajutat o mamica cu gemeni, care nu avea mai nimic;multe fete de pe site au ajutat atunci, le-am facut rost de carucior pt gemeni si multe altele), apoi multi ani nu am mai activat. M-am reinscris insa si am vazut ca s-au schimbat atat de multe. Datorita site-ului, in 2003 am aparut cu fiica-mea in revista Mami. Am si acum revista cu noi 2, ea avea vreo 10 luni atunci. In 2004 insa m-am mutat in Elvetia, asa ca am uitat de site. Dar am revenit si nu regret.

cu drag
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Voiam doar sa va spun (fiind informat si eu de sotia mea care primeste/trimite pachete in Canada, colectioneaza servetele) ca un colet din Canada trimis cu vaporul, ajunge in Romania dupa 6 saptamani. Probabil din Romania un USA calatoreste tot atat timp...
adica eumada si buflea mai au putin de asteptat...

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

vai Rufus

vii si tu cu sare pe rani sangerande

Alinuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nuuuu...voiam sa spun ca nu-i totul pierdut...

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput