Secret Santa-runda 1 -cap.2
Raspunsuri - Pagina 22
marami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rall Da Dar pun eu prima, pentru ca am fost cea mai cuminte dintre voi toate si am primit cel mai frumos cadou Il vazusem anul trecut (in editia 2012), insa nu m-am indurat sa il cumpar. Asa ca, Santutza mea a fost cititoare de dorinte Imi place foarte mult si am fost foarte entuziasmata sa il descopar Dupa cum vedeti, e deja pe perete |
Sorry, duc lipsa exclamarilor, parantezelor si a altor semne de punctuatie...tastatura, bat-o vina...
Before you judge me, try hard to love me. MJ
I miss u, sis!
Victoria_mami spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui kariguld
* la martipan ma refeream. cartea se numeste "frumoasele straine" de Mircea Cartarescu. de esarfa sunt foarte incantata, ca io mi's pretentioasa la esarfe. edit, Nadia o portie de martipan ptr tine. este defapt prajitura cu martipan. Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
Saru-mana, multumesc Ii simt gustul deja.
papanash spune:
Imi pare tare rau ca unele pachete n-au ajuns la destinatari , nici cel trimis de mine inca nu a ajuns !!! Sper ca maine sa fie insa acasa la destinatarii mei !
Mos Craciun exista !!!
..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !
marami spune:
HO HO HO Merry Christmas...
SS mea a fost o scumpa, nu stiu de unde a avut ea informatia ca as avea nevoie de un portmoneu mai incapator da` m-a nimerit la fix, cat despre fular, mi-a fost confiscat din prima zi, deci poze mai seara
HO HO HO
Sorry, duc lipsa exclamarilor, parantezelor si a altor semne de punctuatie...tastatura, bat-o vina...
Before you judge me, try hard to love me. MJ
I miss u, sis!
buflea spune:
Sunt surprinsa de copilaria care zace in noi. Cum m-am trezit dedimineatza m-am repezit pe subiect, sa va vad cadourile .
Deci avem 4 fete care n-au primit : desprecopii, ellinia, eumada si cu voia Dvs. ultima pe lista, Buflea . Pe Marcia n-o socotesc ca ea l-a primit oarecum ...
Am zis ca nu dam numele Moshilor decat dupa ce primesc si cele 4 ... Uite dau si un termen acoperitor : 15 ianuarie. Daca pana pe 15 ianuarie nu avem toate cadourile primite, atunci desconspiram Moshii. Daca le avem primite mai devreme, dam masca jos mai devreme.
mihaela77O spune:
15 IANUARIE?!?
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Prietenii lui Mos Craciun
TOMBOLA-Spiritul Craciunului
A&M
Viata...
buflea spune:
Pentru nume, nu pentru cadouri ...
Am dat o data acoperitoare ... Vi se pare prea tarziu ?
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Pentru nume, nu pentru cadouri ... Am dat o data acoperitoare ... Vi se pare prea tarziu ? |
Buflea,stiu ca pt nume...dar nu se poate 10?15,parca-i mult prea departe!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Prietenii lui Mos Craciun
TOMBOLA-Spiritul Craciunului
A&M
Viata...
kariguld spune:
15 Ianuarie? si 10 mi se pare tare departe.... da de ce asemenea pedeapsa?
cand fetele primesc atunci sa spunem cu totii