Secret Santa-runda 1 -cap.2
Raspunsuri - Pagina 23
buflea spune:
Uratelor ... Atat de tarziu ca sa fiu sigura ca primesc si EU pana va demascati ... Cine-mparte parte-si face, sic !
Sigur, daca primim toate 4 pana pe 10 ne dezvelim inainte.
Alex@Sara spune:
Craciun Fericit,dragelor si sarbatori cu bine,in continuare .
Iaca cine au fost cumintele ...au avut cadoutele sub bradut
Incerc sa pun si eu poz(n)a ,imi place maxim,aabia astept caldura sa ma pot afisa cu el
Mulsumesc SS ,si abia astept sa pot dezvalui in public cine esti
PS..nu poott sa bag poza,nu stiu cum .Pliz heeellp
gata,am reusit
mulsumesc mianna
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Desaga Mosului,plina de surprize,va asteapta cu mare drag ...
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alex@Sara PS..nu poott sa bag poza,nu stiu cum .Pliz heeellp |
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 scrii ce ai de scris, trimiti postarea, apoi exact sub mesajul tau, in dreapta, ai link 'Galerie mesaj'. dai click pe ala si incarci maxim 4 poze odata. |
primesc si eu un cadou mic-mic pentru ajutorul dat celor doi mosi (ma rog, celor doua runde de mos) cu pozele?
Sarbatori Fericite tuturor SS-urilor!!!
Alex@Sara spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mianna
primesc si eu un cadou mic-mic pentru ajutorul dat celor doi mosi (ma rog, celor doua runde de mos) cu pozele? Sarbatori Fericite tuturor SS-urilor!!! Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
mianna,pentru ajuticul dat
Eu cautam in fereastra in care scriam mesajul,ceva unde sa bag poza .
Gata,am pus-o ;-))
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Desaga Mosului,plina de surprize,va asteapta cu mare drag ...
ancadragoman spune:
Luminita mie imi place ce ai primit ...
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
valentinag spune:
Ma bucur mult de tot ca ideea mea a prins.
Cadoul meu n-a ajuns la destinatie, deh posta romana, dar macar nici eu nu l-am primit pe al meu, asa ca nu sunt singura in suferinta! Sper totusi sa ajunga cat de curand!
buflea spune:
Lasa ca la anul ne (ma ?) vom organiza mai bine ... in sensul ca trebuie planificata primirea cadourilor pana in 20 Dec, indiferent cat de aproape sunteti unii de altii. De asemenea pentru cei din afara, data limita de trimitere trebuie sa fie 1 Dec.
Invatam din greseli
buflea spune:
Da, da ...cititi in spate sa vedeti ce amuzant e acum ...
Surpriza aflarii destinatarilor, unii pe care vag ii cunosteati, sapaturile prin mesajele forumului, alegerea cadoului, emotiile transportului, bucuria desfacerii pachetului .
Eu chiar am o intrebare pestru destinatarea mea, ca am oscilat 2 zile intre a-i trimite ce i-am trimis si "altceva" si sunt curioasa daca am ales bine ...dar nu pot spune acum ca nu am dat numele pe fatza.
alinutza2bby spune:
Eu am primit:
Un CD cu colinde
O cana cu Mos Craciun care era f frumos ambalata intr-o cutie dragutza foc tot cu Mos Craciun ( foarte folositoare ambele)
O lotiune se corp si un gel de dus de la o firma la care intamplator am si parfumul si imi place muuuuuult de tot
si.....FELICITARE
Iti multumesc SS te-ai gandit sa-mi trimiti si ceva de suflet si ceva practic.
Multumesc fetelor ca existati , ca mentineti Spiritul Craciunului viu si ca m-ati facut sa ma simt din nou copil.