Secret Santa-runda 1 -cap.2

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Eu am citit pe diagonala si am dat cu piatra-n balta demascand SS.scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Eu astept 27,28 sa vad ce mi-a trimis SS al meu.....poate ajunge....poate a ajuns,ieri nu era.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcia03 spune:

Al meu ajunge pe 27 la parintii mei in Bucuresti (a fost si sapt.trecuta, dar ai mei erau la doctor, asa ca nu era nimeni acasa..si cica vine de la Petrosani). Iar ei vor ajunge pe 6 ianuarie in Elvetia...asa ca mai aveti de asteptat ...si eu dealtfel...dar nu-i bai, sunt o fire rabdatoare...si alor mei nu le dau voie sa-mi deschida cadoul...

Un Craciun fericit !

pup cu drag
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui ni-na

Alinuk multumesc mult pentru toate darurile. Sunt bestiale si m-ai facut sa astept Craciunul mai ceva ca-n copilarie. Nu pot nominaliza ce-mi place mai mult, dar Remus a pus pe primul loc casuta din turta dulce. Fata de masa, ai vazut ca era la locul ei,formutele nu m-am indurat sa le folosesc la prajituri ca sa dea bine in poza. Ornamentul era in brad, iar pentru brosa nu prea am gasit unghiul potrivit (lasa ca pe un sacou,va fi vedeta)In casa miroase a cafea facuta la filtrul primit(si pe asta ai nimerit-o,nu mi-am cumparat desi acum 2 ani scriam pe forum ca imi doresc)

Draga mea,

Nu stii cat de bucuroasa ma aflu.
Mi-e greu sa spun care dintre bucurii e mai mare.. aceea de a fi fost Santa sau aceea de a fi copilul in asteptarea Mosului.

M-am gandit la un cadou de familie si la ceva special pt tine. Cred ca am ales mai multe variante... doar doar sa va nimeresc macar cu ceva.
Am avut o emotie, pentru ca nu te cunosteam decat din intersectiile pasagere de pe forum. Am rascolit topicurile la care ai scris. De cand ma stiu pe forumul asta nu am exersat asa "cercetare".
Multe dintre fete au facut acelasi lucru, sunt sigura.

Iar pentru faptul ca nu aveai cafetiera aceea despre care povesteai acum vreo doi ani la un topic ... wow
sunt mega incantata.

Si ma gandesc ca daca voi avea vreodata drum prin fata casei tale, o cafea asortata cu o fondanta ... am sanse mari de a gasi.

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

Licitatie si Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Alinuko, eu vreau sa vad o poza cu scoicile alea tragandu-te de urechi, da ?

Duamna Buflea... doar dumneata m-ati tras de urechi pe aici... de indisciplinata ce m-am aflat, da?!
Bijuurile de la Santa sunt niste finutze sa stii!!

La cererea publicului o sa va arat cum m-am impodobit astazi... de m-am simtit la concurenta maxima cu bradutzul de Craciun.

my special SS
SSS

Recunosc ca, nu am patit sa ma imbrac asa (cam ca de Revelion) la vreun alt Craciun. Pana si familia a fost surprinsa.

M-am simtit minunat! Si va vand un pont:
"spatele drept" pe care-l impune o asemenea tinuta, te tine rezervat fata de sarmale si carnati

Asa ca, de acum inainte la asemenea zile, voi adopta tinute elegante

Multumesc ......... de ajutorul dat Mosului pentru bucuria mea.

felicitari doamna Buflea de organizare si de munca prestata in folosul comunitatii

Alinuk

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

eu cred ca raman far de urechi, clar
nu trebuia sa spunem!?

Alinuk

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Nadia, da' ce ochi de vultur ai!

* Edit: sau te refereai la martzipan?

Da' de spui si ce carte ai primit? Ca esarfa m-a dat pe spate. O observasem, dar am crezut ca erai doar concentrata la carte :)

* la martipan ma refeream.

cartea se numeste "frumoasele straine" de Mircea Cartarescu. de esarfa sunt foarte incantata, ca io mi's pretentioasa la esarfe.

edit, Nadia o portie de martipan ptr tine. este defapt prajitura cu martipan.

Mergi la inceput

am sustras numele SSSului meu..sper in timp util

dar voi fi solidara cu Ni-na si-mi voi pune la bataie o ureche

iar doamnei organizatoare ii voi recomanda ca next time (sper ca va mai avea acelasi entuziasm si anul viitor si nu va fi descurajata de zapezi, jucatori indisciplinati si alte PM uri sf) sa puna pe prima pagina reguli clare, sa stie tot ametitu (eu, clar!)... despre ce e vorba in propozitie.

Alinuk

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Eu trebuie sa recunosc ca am stiut ce am primit de cand am ridicat coletul, dar l-am lasat cumintel in cutiuta pana azi dimineata!
Este un dar minunat, mi se potriveste perfect si imi e si de folos! Multumesc mult, Santa!
Ma bucur si ca destinatarul cadoului meu e incantat, deja astept editia 2013.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Multumesc frumos lui Santa, o sa pun si poza cand ma lamuresc cum( scriu de pe telefon acum). Da' vreau sa zic ca tare bine m-a nimerit, multmesc inca o data, Santa

Si sper sa ajunga la destinatie si cadoul de la mine uuufff , pe unde s-o fi inzapezit sania mosului?

Craciun fericit tuturor!!!!

Dark Bendis
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput