Secret Santa-runda 1 -cap.2

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara

Citat:
citat din mesajul lui ni-na

Inca nu am desfacut cadoul suprem,va arat doar ce era public....
Cadoul din pachetul cu fundita il vedeti maine dimineata,cand veti vedea si cum arata casuta de turta dulce ornata.

Hi,hi hiiii,eu stiu 200 % cine e SS in cauza

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Desaga Mosului,plina de surprize,va asteapta cu mare drag ...

Si eu cred ca stiu de la cine e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Care va sa zica, cand pisica nu-i acasa, imi joaca "copiii" pe masa ...

Fetelor, superbe cadourile ... Pana acum cel mai mult imi place al Victoriei, pentru ca voi nu stiti ce mult inseamna un dram de Romania, in vitrina, pe cap sau la masa de poker .

Laura, la tine e aglomeratie mare, e si un tablou parca, nu ? Baga un inventar ca ne-am confuzat in imagini.

Casuta aia este absolut bestiala, nenica dar eu cred ca e si mana artistului la mijloc ... Apropo, tubul ala cu care se decoreaza a venit la pachet cu casutza ? Si nu am inteles ce estein pachetul nr 2, asta e sadism curat sa ni-l arati impachetat ba pe masa, ba sub brad ... Da draga hartia jos de pe el, sa-l vedem naked ...

Si bibeloul ala e superb ... Sau clown, sau ce-o fi, chiar ca merge sub brad.

Alinuko, eu vreau sa vad o poza cu scoicile alea tragandu-te de urechi, da ?

Mai aveti poze, ca eu mai am dispozitie sa ma uit ... Cadoul meu e pe drum, ca si al lui desprecopii. Nu-i nimic, o sa imi placacel mai mult dintre toate, pentru ca e al meu si pentru ca s-a lasat asteptat .

Deci dam drumul la Craciuneala pe subiectul asta, desfacem fundele, rupem hartiile, desfacem cutiile ...

Pace, lumina si liniste in suflet va doresc la toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Eu am prmit un fabulos set de ceai cu care am baut aseara alcool incalzit (bine, bine, si cu un pic de ceai in el). Foarte faine, o sa im petrec multe zile band din ele. Si am mai primit un set de decoratiuni cu pietre and stuff, mai feng shui, pe care il apreciez in mod deosebit, caci da, eu mi-am cautat echilibrul si pare ca l-am gasit. Dar pe asta l-am lasat la birou, unde petrec mult mai mult timp decat acasa... si unde am nevoie de echilibru. Acasa ma echilibreaza Maria.
Multumesc santa pentru ca ai citit in sufletul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Alinuk multumesc mult pentru toate darurile.Sunt bestiale si m-ai facut sa astept Craciunul mai ceva ca-n copilarie.Nu pot nominaliza ce-mi place mai mult,dar Remus a pus pe primul loc casuta din turta dulce.Fata de masa,ai vazut ca era la locul ei,formutele nu m-am indurat sa le folosesc la prajituri ca sa dea bine in poza.Ornamentul era in brad,iar pentru brosa nu prea am gasit unghiul potrivit(lasa ca pe un sacou,va fi vedeta)In casa miroase a cafea facuta la filtrul primit(si pe asta ai nimerit-o,nu mi-am cumparat desi acum 2 ani scriam pe forum ca imi doresc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Craciun Fericit tuturor!

Am desfacut si eu azi cadoul si imi place ffff mult. Multumesc Santutza mea!

La rindul meu ma bucur sa citesc ca destinatara mea a fost incintata de cadou. Am "studiat-o" o noapte intreaga, cititnd in arhiva
Incerc sa vad saca stiu sa pun si poza cu cadoul mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

nu inteleg ...de ce nu demascati SS-istii?

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Prietenii lui Mos Craciun
TOMBOLA-Spiritul Craciunului
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Miha, am inteles ca Sefa a anuntat ca nu toate fetele au primit cadourile si sa asteptam cu divulgarea numelui pina ajung si la ele cadourile.

Eu n-am nici o pb in a spune cine mi-a facut ziua frumoasa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui helbi

Miha, am inteles ca Sefa a anuntat ca nu toate fetele au primit cadourile si sa asteptam cu divulgarea numelui pina ajung si la ele cadourile.

Eu n-am nici o pb in a spune cine mi-a facut ziua frumoasa!

Andreia

,mersi!am citit printre randuri!

A&M

Viata...

Mergi la inceput

Dupa cum zicea si SS,avem nevoie de sanatate!
Am primit ceva pt intretinerea ei,dar mi-a fost confiscata!

Multumesc,SS!

A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Craciun fericit tuturor!

Nici la mine nu a ajuns inca cadouasul lui SS dar nu-i nimic, il voi primi cand voi deja va veti fi saturat de atatea cadouri primite . Asa ca SS-ul meu sa nu fie suparat, sigur e inzapezit pe undeva pachetelul .

Mergi la inceput