Burtici de mai-iunie 2013 (13)
Raspunsuri - Pagina 8
VIOIKA76 spune:
Si la noi tot in ghete sau mai bine zis langa ghete sunt cadourile de mos Nicolae dar in bradut pun cateva dulciuri pe care tot mosul Nicolae le lasa.Noi asa obijnuim sa avem de Sfantul Nicolae bradul facut ,oricum pe 2 sau 3 ianuarie il stricam.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum15+
VIOIKA76 spune:
Fetele pe mine deabia acum au inceput sa ma doara sanii rau si sa simt intepaturi in ei.Am observat aseara ca mi s-au marit areolele sau cum se numesc.Pana acum nu prea m-au deranjat.O fi de la progesteronul pe care-l pun vaginal in fiecare seara? Sau sanii mei acum si-au dat seama ca trebuie sa produca lapte.
Secretiile mele s-au diminuat considerabil de cand am terminat tratamentul cu ovule(altele decat arefam) dat de gineco.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum15+
duduta190578 spune:
Ce discutii frumoase,abia astept si eu sa vad bradul impodobit,dar mai ales sa-mi vad piticuta cum va reactiona la venirea lui Mos Craciun.
As vrea sa impodobesc bradul de Mos Nicolae,sa ma bucur de el mai mult tmp,eu sunt ca un copil mic.
Va pup,o seara buna!
14
mcoca spune:
MosNicolae e mai simplut la noi. Aduce dulciuri, poate o carte, un joc mic. La fel iepurasu aduce un cadou mic, ca e mic si el.
Simcri si ce face cu gravida de 16 ani, ii dai citotecu? Nu i se poate pune totusi sterilet?
Vicky si Printzesone
Hellie spune:
Dragutelor, au castigat cartofii prajiti
...pentru ca ii combin cu branza iar ceva dulce (clatite cu gem) nu va castiga niciodata lupta cu saratul in cazul meu.
Piticutz, iti trimit ...pe calea undelor orice se poate
Niciodata, inainte sa fiu gravi, nu-mi era foame seara ( sau ma rog, puteam sa ignor foamea)... Acum insaaaa, pur si simplu mi- e foame rau...ma doare stomacul, capul, imi ploua in gura....interesante senzatii
Simcri, Mcoca, eu cand aud de gravi de 16 ani care iau avortul ca pe o metoda contraceptiva, ma cutremur efectiv. Oare ce naiba trebuie facut ca o astfel de fatuca sa priceapa ca a avorta nu reprezinta contraceptie?
P.s sa nu uitati de baby expo in uichend...pt cine ar vrea sa mearga
8+
simcri spune:
Hellie tu cu cartofii eu cu portia de clatite
Mcoca i-am dat sa faca ecografia de datare si acu e in timpul ala de gandire si trebuie sa vina pt declaratia pt IVG si vedem daca bagam medicamentos sau merge la clinica, pe mine ma uimeste ca n-avea nicio greata cand vorbea despre asta, si mai m-a uimit o asistenta care a venit cu fata de 14 ani, sa-i dau contraceptive, ca pleaca la scoala cu internat in alt oras si cine stie...Nu vreau sa cred ca sunt atat de batrana, dar totusi pe vremea mea la 14 ani, ca sa nu zic ca nici la 16 majoritatea fetelor nici nu aveau asa ceva in cap.
Hellie spune:
Ce maaa? Pleaca fi-sa de 14 ani in alt oras si vrea ac?!
Unde am ajuns, mai fetelor?!
Poate am imbatranit eu, oi fi depasita, dar ce povestesti tu Simcri e peste puterea mea de a intelege...
8+
simcri spune:
Daa, chiar asa, si fata asa la prima vedere parea un copil bun, e ca si cum maica-sa i-ar da liber, ar impinge-o la desi daca luam punctul de vedere al mamei, cred ca a preferat asa sa o stie safe decat sa ajunga ca cealalta, poate, bine la ce cazuri si tipuri de oameni am intalnit in toti acesti ani...fetele astea le-as putea trece la capitolul juniori
Hellie spune:
Probabil ca si maica'sa a vazut aceleasi grozavii ca si tine de a adus-o la tine pt. A.c. Sa speram ca de fapt asta e motivul real, nu?
Si ca tot am pus iconita cu sticloasa de alcool...as bea niste mojito de nu va pot explica..... Dehhh, pofteee
8+