Burtici de mai-iunie 2013 (13)
Raspunsuri - Pagina 7
VIOIKA76 spune:
Vicky super aranjamentul!
Si mie imi place sa impodobesc masa la sarbatori.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum15+
mcoca spune:
Eu de 11 ani de cand sunt aici am fost o singura data acasa de Craciun, acum 5 ani cand eram gravi cu Maya. Atunci am facut toti, cu parinti si socrii CRaciunul, la socrii. A fost ok, dar prefer acasa la mine. In plus a fost ceva exceptional sa facem toti. Altfel e imposibil sa alergam de la unii la altii, ca sunt la 300km ...
Simcri, nu e cam mult cu masina, mai ales acum?
Vicky si Printzesone
VIOIKA76 spune:
piticutz voi acolo o tineti numai in sarbatori.
Sa stiti ca si la noi incepe toata lumea sa se pregateasca de Craciun.In special comerciantii ,perioada aceasta e asteptata indelung de cei ce fac comert.Si noi o asteptam caci acum cresc vanzarile in orice domeniu.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum15+
Hellie spune:
Seara buna, burticilor si bun venit noilor mamici!
Vio, imi pare bine ca ai revenit printre noi!
Vad ca vorbiti de Craciun. Sincer, eu ca anul asta de muuult n-am mai avut asa chef de impodobeli si alte asemenea. Abia astept. Problema mea e ca sotul meu se intoarce pe meleagurile noastre abia pe 20 decembrie, si, desigur eu as fi vrut sa cumparam bradul si sa il impodobim mult mai devreme...ca fara sot nu are farmec sa il fac.
Dilema mea pentru seara aceasta este:"ce sa fie? cartofi prajiti sau clatite cu gem?" . Grea decizie! . Va tin la curent cu hotararea irevocabila.
Pana una alta, mai am 8 zile si merg la eco. Abia astept minunantul eveniment, sa vad comoara, sa stiu ca e bine...ca numai prostii imi trec prin cap referitor la comoara.
8+
piticutz spune:
Hellie, daca poti trimite si la altii din ele, sa fie clatite atunci
Vioika, asa-i, anul asta au inceput din septembrie cu produsele de haloween, thanksgiving si craciun, cam caraghios.
simcri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Eu de 11 ani de cand sunt aici am fost o singura data acasa de Craciun, acum 5 ani cand eram gravi cu Maya. Atunci am facut toti, cu parinti si socrii CRaciunul, la socrii. A fost ok, dar prefer acasa la mine. In plus a fost ceva exceptional sa facem toti. Altfel e imposibil sa alergam de la unii la altii, ca sunt la 300km ... Simcri, nu e cam mult cu masina, mai ales acum? Vicky si Printzesone |
Eu nu am fost niciodata de cand sunt aici de 7 ani, si ma pocni acum cu ocazia asta, la fel intre cele familii trebuie sa alergam vreo 250 km, problema e ca eu am rau de avion, pana acum luam mercalm si dormeam tot drumul, acum nu-mi mai permit, de asta m-am gandit la varinta cu masina.
simcri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Hellie . Dilema mea pentru seara aceasta este:"ce sa fie? cartofi prajiti sau clatite cu gem?" . Grea decizie! . Va tin la curent cu hotararea irevocabila. 8+ |
Eu pentru cina am deja in plan clatite cu gem de visine trimis de acasa, pe care l-am tinut pentru zile bune...
Kabecka spune:
Buna seara,
Azi ati fost vorbarete, nu gluma.
Craciunul de abia il astept si eu, dar fac bradul in ajun, Mos Nicolae vine in cizme la noi
Ma bucur pentru toate fetele care au venit cu vesti bune si sper sa fie asa pana la sfarsit: numai vesti bune !
Pai Hellie nu se poate sa fie amandoua?Eu as manca niste cartofi prajiti!
As dori si eu pe listuta, DPN 04jun13;UM;28aug12
Multumesc