Burtici de mai-iunie 2013 (13)
Raspunsuri - Pagina 6
simcri spune:
La peste 30 de ani, deja suntem prea batrane sa avem bebei? Pe mine ma socheaza pustoaicele. Acum 2 sapatmani mi-a venit o pustoaica la 16 ani jumate pentru IVG, al doilea
mcoca spune:
Si francezii tot asa fac, impodobesc la inc lui dec. Am zis ca anul asta fac si eu la fel, ca e mai fain asa, decat sa il tin hat pana la sf Ion.
Vicky si Printzesone
VIOIKA76 spune:
KRY pai tu ai rabdare sa stai cu bradutul in casa neimpodobit pana la Craciun?
Noi il facem inainte de sfantul Nicolae ca sa avem unde pune cadourile copiilor.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum15+
KRY81 spune:
pai eu sper sa am rabdare pana atunci, daca nu ma pot abtine il fac mai devreme nu e nici o pb. oricum nu e acelasi sentiment de sarbatori ca la noi in tara, .
16+
VIOIKA76 spune:
Pai atmosfera o faci tu.Pui colinde in fiecare zi si faci si tu sarmale si cozonaci sa-ti miroasa in casa a Craciun.
Stiu ca nu-i acelas lucru ca nu esti cu cei din familie alaturi dar macar iti creezi o atmosfera de sarbatoare romaneasca acasa la tine.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum15+
mcoca spune:
Simcri, de ce nu se protejeaza? Ma mir ca nu au chitait-o bine aia la primul IVG. Mi se pare inconstienta curata.
Mai, mie imi place Craciunul meu de aici cu mica mea familie, cu prietenii. Eu in pregatesc in detaliu, masa, decoratiile etc :). Eu sunt sefu, il fac cum imi place mie.
Incerc sa va pun o poza cu masa mea de anul trecut.
Vicky si Printzesone
simcri spune:
Nu vrea pastile ca se ingrasa...
Ca tot a venit vorba de Craciun, eu de azi dimineata sunt in cautare cum e mai convenabil sa ma duc acasa, brusc m-a lovit ca vreau acasa de Craciun pana acum iese mai ok cu masina.
piticutz spune:
E opt fara un sfert dimineata la noi, de vreo 2 ceasuri m-am trezit de foame, am mancat si acuma astept sa-mi vina somnul iar.
Si noi ne pregatim de Craciun, numai sa treaca maine Thanksgiving ca si incepem sa ne orientam dupa brad si decoratii, aici se incepe tare devreme cu astea si nu stiu de ce, parca o luna e prea mult sa tii casa "ornata" asa.
Vorbiti de varste "inaintate" ? pai inseamna ca eu sunt ...bunica , luna trecuta am implinit 39.