Burtici de mai-iunie 2013 (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Moni, nu tu ma superi, doctoru :). Pe el il bat.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Si eu am problema varstei dar cred ca e foarte indusa de catre medicii din ro. Din cate observ din discutiile de pe forum cei de pe aici sunt mai precauti atunci cand aud anii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Ce comentariu idiot!
Ce calitate mai are el in ochii tai dupa astfel de pareri? Mai ai incredere in el? Nu-l poti schimba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

El e doar doctorul 2 la care merg din cand in cand sa fiu sigura ca evoluam si ca e totul ok, si ca nu e subiectiv doctorul 1 (cel adevarat).
Sunt sigura ca nu a vrut sa ma jigneasca, insa am citit pe fata lui mirarea. Intradevar a spus chestia aia ca el avea copii mari, dar e problema lui cat de mari erau,nu a mea. Ma repet , tipul e alta generatie, mai "old school".Atata timp cat imi spune ca bebe e bine si ii ies toate masuratorile cum trebuie pot sa ignor cu succes parerile lui personale.
Multa lume are prejudecati legate de varsta, insa sunt care nu le recunosc , sau nu si le fac publice. Una peste alta, noi sa fim sanatoase + gasca noastra de bebei si bebeluse! Abia astept sa ne scriem peste un an si sa postam pline de mandrie poze cu odraslele. Atunci chiar ca nu o sa mai conteze cine ce parere a avut sau cine ce varsta a avut si de ce.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Mony sa stii ca nu esti deloc batrana.Uite, mama pe mine m-a facut la 36 ani iar inaintea mea mai am un frate mai mare cu 1,5 ani si in urma mea mai este un frate cu 3 ani mai mic.Deci si pe vremea lui Ceausescu se faceau si mai tarziu copiii.Fiecare dupa cum si-a gasit jumatatea si fericirea.
Nici eu nu stau prea bine ,primul l-am facut la 28 ani fara 1 luna.
Nu mai pune la suflet ce-a zis medicul!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Ei, mony pare sa fi depasit cu bine subiectul... noi suntem cele socate ca poate gandi cineva asa. Si eu am un dr mai in varsta; pediatrul copilului a fost si pediatrul sotului... dar genul asta de remarci le tii pentru tine, nu le faci asa public.
Bine ca nu e dr tau principal.
Pentru mine sarcina a fost floare la ureche pe langa primele luni cu copilul. Acelea sunt adevaratul test.

Aseara am fost cu baiatul sa-i cumparam ghetute; a avut una din zilele alea "grele". Eu sunt mai rabdatoare dar sotul si-a muscat limba sa nu "zica" ceva. Cel putin asa e al meu: incapatanat, nu renunta cand vrea ceva... are o placere nebuna de a scoate sunete enervante (serios, de departe poate parea dus... dar ptr el e foarte distractiv)... asa ca... acum cat e bebe la purtator e cuminte si avem griji limitate in privinta lui. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KRY81 spune:

buna burtici! cum va simtiti? eu ma simt ff bn, abea am ajuns acasa de la cumparaturi, am luat bradut pt craciun , si tot ce imi trebuie de impodobit. sunt asa de incantata incat imi vine sa fac bradul deja, dar ma abtin, ca nu are nici un farmec, daca nu asculti colinde si nu miroase a cozonac si a sarmale.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Wow CRy, ai luat deja bradutul!!! Nu e cam devreme? Si eu am vazut ca au aparut, dar vom mai astepta un pic pana sa-l facem.

Eu i-am luat la fie-mea nicte hainute :) : un pantalon si un pulovar cu nasturi. Sper sa-i placa la mofturila.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

VREAU SI EU PE LISTUTA DACA SE POATE! UM 09.08.2012; DPN 10.05.2013. MULTUMESC FRUMOS.

16+

Mergi la inceput

am fost la un targ de craciun , si daca tot am gasit, si erau si ieftine si frumoasa am zis sa le cumpar. aici(suedia) astia isi impodobesc casele de la 1 dec. dar eu fac bradutul pe 24 cum se face la noi. dar sunt tare incantata

16+

Mergi la inceput