--> --> -->

Burtici de mai-iunie 2013 (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Doina-felicitari pentru vestile bune de la eco.Eu zic ca isi face el loc in burtica.
Nu fi trista ca la urmatorul eco afli sigur ce ai in burtica...

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011 si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Mcoca, la Matei mai era spatiu in saculetz si el se misca in toate dirwctiile, acum bb ocupa tot saculetul si se misca doar stanga-dreapta. Eu acum am fost la alt dr si nu era prea vorbaretz, si-a vazut doar de masuratori, sper ca dr mea sa ma lamureasca, dar e plecata din tara :((

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 12s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

De_ea, multumesc Legat de sexul lui bb mai mul este curiozitatea, pt ca ne este indiferent ce o sa fie - daca o sa fie baiat este bine pt Matei pt ca o sa aiba un partener de joaca, daca o sa fie fetita o sa fie o experienra noua pt noi :)

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 12s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

buna fetelor
De_ea, mony_omv felicitari pentru baietei
vio ma bucur ca ai rezolvat cu laptop-ul
va pup

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Mony felicitari pentru cuculet!
Deny se pare ca teoria ta se adevereste!
Doina lui Dragos i-am luat o masina care se transforma in dinozaur iar Anei un ponei din My little pony(printesa Celestia care nu stiu ce face ,ceva lumini si muzica)asta e ce i-a scris Ana mosului in scrisoare.Toate astea de la reclame de la tel de pe canalele de desene.Nu exista sanse sa se mareasca saculetul si bebe sa inoate in voie? Intreb si eu ca nu prea ma pricep.Poate te lamureste in curand medicul tau.
Ankylya sper ca esti bine!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Buna ziua! Ce de baieteiiiii .... felicitari tuturor indiferent de ce ati aflat ca aveti ! Toate prietenele mele care au ramas insarcinate anul asta au barbatei! si eu in secret sper sa fie baietel ca sa am pereche , dar nici cu inca o fetita nu mi-ar sta rau pe 10 dec ma duc si eu la morfologie , nu mai am rabdare pana atunci !!!
Bun venit noilor mamici si sanatate multa!
Durerea de cap ma ia cand ma deshidratez de obicei , acum cum beau multe lichide pt infectia asta urinara n-am mai avut probleme.

Mami de Bianca 07.05.2008 si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Moni, de ce faci TT? DT ti-a iesit ok, nu? Acum 5 ani, in fr se facea TT, asta am facut la a mica. Acum nu se mai face, se considera mai bun DT.

Vicky si Printzesone

Draga Vicky, medicul meu m-a invitat pe email sa ma programez pt TT DACA VREAU. Medicul 2 ma considera batrana (si-a dat ochii peste cap cand i-am zis ca am 33 de ani) si mi-a zis ca trebuie facut, nu m-a intrebat daca vreau sau nu. Acuma sincera sa fiu, facem testele astea, daca ies nasol facem amnio, si daca iese naspa si amnio tot mai ai o sansa sa fie copilul ok, doar ca te stresezi. Sau poate cine nu vrea sa isi asume nici un risc recurge la avort terapeutic.Sincera sa sa fiu, pt 150 de lei prefer sa il fac. Da , si DT a iesit bine.
Eu merg pe gandire pozitiva, le fac ca sa am o confirmare ca e totul bine.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Moni cand aud ca esti batrane la 33 de ani imi vine sa-l iau la bataie pe doc ala. Pe ce naiba sa mai zic eu la 37??
Nu stiu daca v-am zis, dar bunica mea materna, a avut primul copil la 32 de ani si pe al doilea la 36, si asta acum 70 de ani !!!!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Moni cand aud ca esti batrane la 33 de ani imi vine sa-l iau la bataie pe doc ala. Pe ce naiba sa mai zic eu la 37??
Nu stiu daca v-am zis, dar bunica mea materna, a avut primul copil la 32 de ani si pe al doilea la 36, si asta acum 70 de ani !!!!

Vicky si Printzesone

Nu te supara pe mine! Te roooooooggggg. Asta am dedus eu din ce mutra a facut cand i-am spus varsta. Si a mai plusat si ca " eu la varsta ta aveam copii mari!" Ce sa-i fac, asta e parerea lui. E din alta generatie. La 22 de ani aveau deja cate doi copii. Alte vremuri, alta distractie. Lor le-a dat Ceausescu si loc de munca si locuinta, aveau vreme sa tot faca copii. Noi nu am primit nimic.Ne luptam pentru tot ce avem (sau inca nu avem) si totul se obtine mai greu, sau ceea ce se obtine usor se pastreaza greu. (Am luat-o deja pe aratura cu filosofiile).
Si mie imi place sa ma consider inca tanara.

15+

Mergi la inceput