FIV cu Dr. Dragos Albu 71

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flower29 spune:

(SIMPTOME, SCUZE PENTRU GRESEALA)aM FACUT FET LA DR. ALBU, ADICA EMBRIONI CONGELATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaE spune:

Flower am observat ca Amaradia si-a facut azi testarea pentru betahcg (in ziua 14 calculata de la punctie) si se pozitivase deja. E clar deci, daca esti nerabdatoare poti sa-l faci si tu maine, sa nu mai astepti pana miercuri.
Succes sa se lase cu beta mare!

Ali buna ideea cu uleiul de masline nu ma gandisem la ea. Este mult mai natural si fara efecte negative in comparatie cu uleiurile clasice de masaj.

Flower, MaryStrumf multumesc pentru sugestii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower29 spune:

Da m-am hotarat o sa-l fac si eu maine, macar sa stiu de ce ma chinui, daca nu este o sa iau niste nurofen si espumisan. O sa va anunt maine seara cum a iesit. Doamne ajuta! Va doresc o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xoxojojo spune:

Te pup flower- power, Doamne Ajuta maine sa vii cu un beta mare, mare.....Te pup si ma rog pentru tine; mult curaj si lasa gandurile rele acasica.
Doamne Ajuta...te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marystrumf12 spune:

Flower, mult succes si te astept maine cu un beta mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Hey dragele mele

Flower asteptam beta foarte mare maine ,Doamne ajuta la toate fetele care asteapta minunea.Ma rog pentru voi si sa fiti increzatoare.

EllaE iubita

Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marage spune:

Flower, succes! Sa ne dai de veste imediat!

Daca vrei sa ai rezultatul repede, poti sa te duci la Hitmed. Asistentele sunt dragute, le poti spune ca ai nevoie de rezultat repede. Eu am avut rezultatul cam intr-o jumatate de ora.

ASteptam vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

pentru mamicile "closti" care asteapta cu infrigurare o confirmare si pentru cele viitoare, ce acum lupta si simt atatea framantari launtrice (parabola credintei):

Discutie intre doi embrioni

“- Si tu crezi in viata de dupa nastere?
- Desigur. Dupa nastere trebuie sa urmeze ceva. Probabil ca ne aflam aici tocmai pentru a ne pregati pentru ceea ce urmeaza.
- Ce prostie! Dupa nastere nu urmeaza nimic. Si, de altfel, cum ar putea sa arate?
- Nu stiu exact, dar desigur ca va fi mai multa lumina decat aici. Poate ca vom umbla pe propriile picioare si vom manca cu propria gura.
- Ce tampenie! Nu se poate sa umbli. Iar ca sa mananci cu gura, chiar ca ar fi de ras! Doar noi mancam prin cordonul ombilical. Insa ia sa iti spun eu ceva: putem exclude viata de dupa nastere, pentru ca deja acum e prea scurt cordonul ombilical.
- Ba da, ba da, cu siguranta va fi ceva. Insa, probabil, ceva mai altfel decat ne-am obisnuit aici.
- Pai de acolo nu s-a intors nimeni. Odata cu nasterea, viata se termina, pur si simplu. De altfel, viata nu este altceva decat o permanenta inghesuiala, in intuneric.
- Eu nu stiu exact, cum va fi, daca ne vom naste, dar desigur ca o vom gasi pe MAMA, iar ea va avea grija de noi.
- Pe mama? Tu crezi in mama? Si dupa tine, unde ar putea ea sa fie?
- Pai oriunde, in jurul nostru. Doar traim in ea si prin ea. Fara ea, nu am fi deloc.
- Eu nu cred asta! Eu nu am vazut nicicand, nici un fel de mama, asa ca e evident ca nu exista.
- Dar, uneori, cand suntem in liniste, o auzim cum canta, simtim cum mangaie lumea din jurul nostru. Stii… eu cred ca viata adevarata ne asteapta abia de acum incolo!”

doamne lutpatoare! tin pumnii pentru vesti bune!

mami de Gabriel
_
9 ani am asteptat o minune, 6 ani am luptat sustinut impotriva infertilitatii; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit (ambele cu dr. D. Albu)... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlk_2009 spune:

Buna dimineata fetele!
Flower da-ne vesti buneeeeeeeee!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri_cri_cri spune:

Buna dimineata doamne dragi!
Scuzati-mi absenta si disparitia "ca magaru-n ceatza". Dupa transfer am decis impreuna cu sotul sa stam cumintzei si sa asteptam in liniste, sa nu mai vorbim ca si data trecuta pana ce nu stim concret daca a functionat sau nu.
Ca sa recapitulez, mi-au fost transferati 4 embrioni, 2 de 6 celule gr 1,5 , 1 de 5 celule gr 1,5 si 1 de 5 celule gr 2. Si, ca si la fiv-ul trecut, nu am rezistat si am inceput sa-mi fac teste zilnic ca sa vad cand ma "paraseste" pregnyl-ul. cea de-a 2a liniuta devenea din ce in ce mai stearsa cu fiecare zi care trecea iar miercurea trecuta am avut un test 100% negativ. de joi insa a inceput din nou sa apara o liniuta care in momentul de fata a devenit la fel de puternica ca si cea de control. asa ca ieri dimineata am fugit la betahcg....pe care-l raportez cu mandrie = 141 (la 10 zile de la transfer)!!!!! am sunat-o pe Vaduva care mi-a spus sa repet analiza joi, sper sa creasca cum trebuie. Nu-mi vine sa cred! Ii multumesc lui Dzeu si ma rog ca totul sa fie bine si de acum incolo!

fetele care asteptati, EllaE, flower, xoxojojo va tin pumnii si abia astept sa aud numai de beta babane!

rlk Condoleante pt pierderea tatalui tau, Dzeu sa-l odihneasca! Si sper ca de acolo de sus sa-ti trimita cat mai repede o minune mica!

-------------------------------------------------
hidrosalpinx bilateral ->laparoscopie->2 IUI-uri nereusite->FIV 1 nereusit-> salpingostomie stanga->FIV 2.....................

Mergi la inceput