LICITATIA si TOMBOLA "Spiritul Craciunului"
Raspunsuri - Pagina 6
Cricor spune:
Pana acum, cand scriu eu mesajul asta sunt 1952 de vizionari la subiect. Aproape 2000 de oameni au citit cum ne zbatem sa strangem bani pentru niste copii amarati...cate bilete s-au luat Mihaela? 20?
Pentru viitorii cititori: pentru 10 lei, puteti avea norocul sa primiti un premiu care este valoros decat 10 lei..in plus, ajutati niste copii sa aiba si ei un Craciun normal ... adica sa manace si ei ceva mai bine o zi in an, si sa aiba ghete+haina groasa macar in iarna asta... ceea ce pentru copiii nostri sunt la drepturi..pentru ei sunt privilegii.
LoraG76 spune:
Eu zic ca totusi nu a ajuns toata lumea sa mearga la banca sa depuna bani pt. bilete. Maine voi ajunge si eu si voi cumpara pt. mine si pt. colega mea de birou cate 2 bilete.
szivarvany spune:
Lora
Sa fie cu noroace si la voi Si eu tot maine reusesc.
Insa speram ca maine va aduce mult noroc actiunii si se vor cumpara muuulte bilete pt tombola
Premiile sunt deosebite
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
Impreuna pentru 60 de copii
Prietenii lui Mos Craciun
ancadragoman spune:
Lora,nu la tine se referea Corina.
Adica si eu stau si ma gandesc cum se face ca la "ce cadouri luam anul asta ..." s-a ajuns deja la capitolul 3 si aici scriem numai noi astea ratacite de ani de zile
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
LoraG76 spune:
Anca, eu m-am gandit ca asa cum nu am ajuns eu, sigur mai sunt si alte persoane care vor bilete, insa nu au ajuns la banca.
(Eu cred ca cine cumpara bilete aici nu pentru premii o face. Din pacate, putini cumpara...prea putini...)
Cricor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Anca, eu m-am gandit ca asa cum nu am ajuns eu, sigur mai sunt si alte persoane care vor bilete, insa nu au ajuns la banca. (Eu cred ca cine cumpara bilete aici nu pentru premii o face. Din pacate, putini cumpara...prea putini...) (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Asa m-as bucura Lora sa ai dreptate..cum nu pot sa-ti spun.
Poate lumea crede ca primim destule hainute si jucarii. Primim, dar sunt in proportie de 95% purtate. Sunt de mare ajutor si ne bucucam pentru fiecare punga cu haine, le multumim mult ... noi am vrea tare mult ca fiecare copil din lista sa primeasca macar un obiect de imbracaminte nou si o jucarie..cat de mica dar sa fie noua. Ca sunt si ei copii, ca si ai nostri, nu? ... si e Craciun, sa simta si ei ca e o zi deosebita.
teolinda spune:
Eu astept sa vad si produsele de la bazar. Hai cu sabia aia din StarWAR!
Alinuk p-asta o dai pe "sub mana".
Am luat bilete la tombola in ideea de a ajuta copii cu banii stransi. Nici de 1Iunie n-am catigat la tombola..si nu m-am suparat. Da' in schimb verisoara-mea pe care am adus-o cu mine e mai norocoasa, a castigat si la tombola, si 2 licitatii . Acum de Craciun (pt actiunea cu 60 de copii) vad ca iarasi castiga verisoara-mea licitatiile.
Doamne Ajuta sa se stranga cat mai multi bani pentru copii!
papanash spune:
Teolinda, licitam iar amandoua ? De-abia astept sa vad si eu sabia !
Mos Craciun exista !!!
..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !
papanash spune:
Eu sunt convinsa ca se vor cumpara-licita majoritatea obiectelor. Sunt superbe si spun asta fiindca le-am vazut. Avem o problema, ca si in campaniile trecute: calitatea fotografiilor. In realitate TOATE obiectele primite sunt mult mai frumoase. Dar asta ramane secretul nostru
Mos Craciun exista !!!
..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !