LICITATIA si TOMBOLA "Spiritul Craciunului"
Raspunsuri - Pagina 34
Mercedes spune:
alinuk-exact asa cum a zis si szivarvany. Ieri am ridicat alt colet de la bazarul umanitar si am intrebat loco. Se pot face reclamatii de catre persoana care a depus coletul pe baza chitantei primite atunci.
alinuk spune:
da fetelor,
o sa mai merg la Posta
am mai marcat facturile de la bazar ca fiind platitite
Daca mai e cineva care a virat banutii, sau a platit si nu are factura marcata pls dati-mi un PM si fac asta imediat.
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
Pregatiti-va venele! 23.01.2013 / 11-13
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Mercedes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk offf Iti marturisesc ca vroiam sa fac alt colet pt voi. Pe care de data asta il trimit cu recomandare, confirmare si tot tacamul.... sa ii iau de gat apoi daca e cazul. Ma gandisem la aceasta pictura https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/12037_305156552927936_325322685_n.jpg ...dar dupa mesajul tau de mai sus ..pe care l-am citit si colegei mele de birou (care a pictat tabloul initial), ..a zis ca incearca sa se mobilizeze si mai face unul cu balerina... Crezi ca e ok... sa asteptam inspiratia pt colega mea, sa mai faca un nou tablouas? (nu stiu exact cat ar mai dura) [ |
Alinuk - in caz ca i-a venit inspiratia colegei tale si a reusit sa termine tabloul..iti spun ca sambata vom fi la palatul national al copiilor din bucuresti si asa am putea scapa si de serviciile postei.
alinuk spune:
da, a facut tabloul din nou
Mi l-a aratat.
Mai avea ceva retus, dar va fi gata sapt asta sigur.
Ma gandeam ca o sa vi-l trimit si va ajunge in preajma lui 1 martie:)
Dar ca bine zici sambata. Vorbim. Iti dau tel meu pe PM.
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
felicitarile Mariei
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Mercedes spune:
alinuk - Am asteptat pe pm pana acum nr de telefon..., poate s-o fi ratacit pe distanta de 600 de km. Ideea e ca n am cum sa mi duc laptopul pe autocar deci slabe sanse sa ne auzim/vedem.
Asta e...