Fii Mosh Craciun pt acesti copii!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Ina cu siguranta mai sunt!
Claudita (6 ani) isi doreste o papusa si dulciuri, se oferise Laura25 sa fie Mosul ei, dar avand in vedere situatia grea in care se afla copiii din Neamt, este mai bine sa redirectioneze resursele spre ei. Si Mircea (3,5 ani) isi doreste o masinuta. Cei doi despre care ti-am scris sunt copiii pe care ii am eu in grija, nu cred ca s-au gasit mosi pt toti copiii din campanie, asa ca le rog pe fete sa scrie, iar tu vei putea alege pentru cine vrei sa fii Mos Craciun. Multumim!

Mirela, mami de Mara

ok, atunci ma ocup eu-papusa, masinuta, dulciuri.
Edit. Miremia-ti-am trimis un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Multumesc mult, Ina!

M-am intalnit cu teolinda si mi-a dat un laptop foaaarte frumos pentru Andreea, un puzzle, incaltaminte pe care i-o voi duce lui Mircea, hainute de 1,5-2 ani si cizme de cauciuc marimea 31. Pe cele din urma le voi duce la depozit. Multumim din suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

A venit scrisorica si de la copii din Teleorman:
Fata cea mare ,cea de 15 ani care are 1,75 m isi doreste o geaca si niste ghete pentru iarna(poarta marimea 40)
Baietelul de 7 ani ,118 cm,33 la picior isi doreste :trening,ghete,geaca,elicopter,masinuta,carte cu dinozauri si dinozauri de cauciuc
Fetita cea mica ,5 ani ,110 cm si 31 la picior isi doreste trening,ghete,geaca ,catelus de jucarie si o papusa.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Si ei mai sunt in listuta

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Datorita Teolindei si Inei23, copiilor din familia mea li se vor indeplini dorintele de Craciun!!! O alta persoana speciala, care le-a cumparat copiiilor incaltaminte si hainute noi, ce vor ajunge la ei tot ca si cadouri din partea Mosului, este Ralcat.

Va multumesc din inima, aveti niste suflete mari!
Abia astept sa vad fetele fericite ale copiilor, cand vor desface cadourile de la iniMOaSe!

Le voi duce si un bradut (am disponibil unul alb) si ornamente pentru el, sunt convinsa ca se vor bucura mult.

It's Beginning to Look a Lot Like Christmas!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Miremia... cu tot dragul!.
Ma bucur ca am putut sa ajut direct o fetita care o sa foloseasca acel laptop.
Eram cam ametita astazi...si grabita. Ce sa zic ca dupa ce m-am despartit de tine mi-am adus aminte ca am uitat sa pun si niste sosete noi la cizmulite. Acum mi-am adus aminte ca mai aveam niste haine de dat. Unele chiar noi.Poate mai fac un popas la Piata Muncii sapt. viitoare. Sa ma mai organizez si sa ma mai uit in haine. Daca mi se intampla si vreo minune sa fac rost si de niste banuti sa cumpar si niste dulciuri ar fi si mai bine.

Cum zicea si Cricor, copii nostri au prea multe, toate li se cuvin dar sunt atatia copii care se vor bucura de-adevaratelea de Craciunul acesta..si asta DATORITA VOUA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deni_de spune:

Revin cu detalii.
Din pacate, se pare ca nu am cum sa trimit pachetul decit prin posta.
Initial cumparasem incaltaminte pt familia mikaeelei, dar cred ca ea deja a primit lucruri pt copii.
Tocmai am citit la celalalt subiect ca laura-s ar mai avea nevoie de incaltaminte pt familia ei.

Fac o lista cu ce voi trimite (in mare) ca sa puteti voi hotari unde sa trimit pachetul.

Cizme baieti:

marimea 39 - noi
marimea 36 - noi
marimea 28 - folosite dar in stare buna (geox)
marimea 26 - folosite dar in stare buna (geox)
marimea 22 - folosite dar in stare buna

cizme fete:

marimea 35 - noi
marimea 34 - noi
marimea 32 - noi

3 geci iarna baieti: marim1le 86, 110/116 (noua) si 116.

Va rog sa-mi spuneti unde sa trimit pachetul si miine il pun la posta. Sper sa ajunga in maxim o saptamina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Deni_de..nici nu stiu cum e mi bine sa faci.
M-am uitat in lista...Laura25: sunt multi copii in Neamt si unele din marimi se potrivesc.
Mai sunt copiii din Teleorman.

Adresa de trimis in Bucuresti:

MODRESCU OANA GABRIELA
POST RESTANT OFICIU 55
SECTOR 1 BUCURESTI

Laura25, te ajuta incaltamintea asta? Mai bine sa vina direct la tine pachetul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deni_de spune:

Ma gindeam sa trimit acolo unde e nevoie de cea mai mare parte din lucruri iar restul sa fie pe urma retrimise de responsabila la care ajunge pachetul.
Ca sa trimit de aici mai multe pachete sint costurile prea mari.

Voi stiti mai bine ce a ramas descoperit.

E suficient daca stiu miine dimineata adresa finala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Cizme de baiat mar. 39 cred ca ar fi foarte bun pt Mihaita, baiatul familiei din Valeni. La fel, cizmele de fete mar 32 cred ca s-ar potrivi uneia din fetele acceleasi familii. Iar cizmele de fete mar. 34 cred ca ar fi bune pentru Alina, fetita de 8 ani. E un pic mai inalta decat fii'miu, care poarta 33.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Astazi am trimis pachetul prin fan curier la Miremia, o sa ajunga luni. Am pus cadourile pt cei doi copilasi, dulciuri, haine si incaltaminte -2 perechi, si o cutie cu globuri si beteala (sunt destul de multe, pot fi impartite cel putin la doua familii).

Mergi la inceput