Fii Mosh Craciun pt acesti copii!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Multumim mult, Ina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Am si lista completa cu ceea ce vor copii din Garbau de la Mosul:

In ceea ce priveste hainele si incaltamintea avem nevoie de:
haina groasa si pantaloni grosi: pentru 3 ani (Marius),
haina groasa si pantaloni grosi: 5 ani (doi baieti - Luca si Vasi)
haina groasa si pantaloni grosi: 9 ani (Dani).

Lavi si Sebi au haine groase.

Incaltaminte masura 22-23 Marius, 26 Vasi, 27 Luca, 34 Dani, 37 Lavi si 39 Sebi.
Lavi vrea de la Mosul un trening roz.
Sebi: globuri si instalatie pentru brad sa-i faca lui Luca un brad
Luca: o bomboana, o ciocolata, o masina verde
Dani: globuri si instalatie;
Vasi: o masina
Marius - prea mic sa deseneze are nevoie de pampersi.

Eu am pregatit deja jucarii de plus, haine pentru Lavi (si putine pentru Luca) si o parcare etajata pentru Luca.

Am rezolvat si problema cu curentul, azi a fost sotul meu si a platit 250 lei facturile restante si debransarea si rebransare, asadar Mosul a indeplinit dorintele parintilor mai repede decat cele ale copiilor; am vorbit cu Luca si era fericit ca se poate uita la televizor si ca nu s-a mai murdarit cand a mancat de cina....probabil ca ieri, la lumina lumanarilor o fi scapat ceva mancare pe el, pe jos....

Il asteptam si noi cuminti pe Mosul si promitem sa fim mai cuminti la anul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina32

Astazi am trimis pachetul prin fan curier la Miremia, o sa ajunga luni. Am pus cadourile pt cei doi copilasi, dulciuri, haine si incaltaminte -2 perechi, si o cutie cu globuri si beteala (sunt destul de multe, pot fi impartite cel putin la doua familii).

A ajuns curierul azi, inca nu l-am desfacut. Dupa ce identific lucrusoarele pt copilasii din familia mea, voi duce restul la depozit. Iti multumesc mult, Ina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deni_de spune:

Am pus pachetul ieri la posta pe adresa:

MODRESCU OANA GABRIELA
POST RESTANT OFICIU 55
SECTOR 1 BUCURESTI

Te rog sa ma anunti cind il primesti (de la Daniela- Germania)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am fotografiat scrisorile celor 2 frati pe care vi le-am povestit zilele trecute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am si scrisoare celor 3 copii de la Valeni. Am sa o scriu integral aici, pentru ca nu stiu daca din poza puteti citi.

'Draga Mos Craciun

Buna, ma numesc Mihai si am 12 ani si sant foarte necajit si m-am gandit sa isi fac o scrisoare.
Si mi=as dori foarte mult sa am lumina sa pot scrie la scoala, ca eu mai am 2 surori care merg la scoala in cl I si vrem sa avem un televizor sa ne uitam la desene animate ca ne-am saturat de stat la lumanare si lanterna. Te rog din sufletul meu daca poti. Daca nu poti esti primit cu orice ca sunt amarat.

Buna Mos Craciun. Ma numesc Elena si am 7 ani si mi-as dori dulciuri si o bicicleta si la fel ca fratele meu, sa am curent.

Buna Mos craciun. Ma numesc Alina si am 6 ani si merg la scoala in cl I si mi=as dori dulciuri si o papusa mare, ca mama nu are bani asa de multi sa ne cumpere, ca merge si ea cu ziua la munca sa ne ia de mancare si rechizite la scoala. mama e bolnava si trebuie sa isi ia medicamente. Te rog din tot sufletul sa ne ajuti cu ce poti ca esti batran si vii de departe.

Te iubim Mosule si nu ne uita! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

multumim Laura

am incarcat si scrisorica lor, atat pe pagina de campanie de pe FB
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.292771237499801.62339.278955575548034&type=1

cat si aici la prima postare a topicului

tuturor care se gandesc la acesti copii

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175725" target="_blank">Licitatie si Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Impresionante scrisori ! Ne dorim din tot sufletul sa-i putem ajuta pe acesti copii, dar pentru asta avem nevoie de ajutorul vostru, a tuturor celor care cititi. Pentru ei s-a deschis lista de licitatie si vanzare cadouri, este un prilej bun pentru a combina acordarea de sprijin umanitar cu perioada de cumparare cadouri. Sunt multe produse si servicii oferite de sponsorii campaniei, pe care le puteti achizitiona la preturi mult mai mici decat pretul lor de vanzare. Deci, va invitam la tombola si la licitatie !

Mos Craciun exista !!!

..............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )

Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Am trimis si eu 50$ din paypal cu rugamintea sa se cumpere fructe sau dulciuri. Va rog sa-mi confirmati ca ati primit banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ieri am facut recensamantul si s-au strans cam 3 saci de lucrusoare si jucarii. Abia astept sa ne vedem si sa le pregatim pt copilasi.

Mergi la inceput