Fii Mosh Craciun pt acesti copii!
Raspunsuri - Pagina 7
boticelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Miriluta O sa ma uit si eu ce mai am pe acasa de la copiii mei (lucruri si jucarii in stare buna) si le voi trimite. Mai am de dat un cal asa http://www.yoomcom.de/images/4105steckpf.jpg si inca unul asa (nu e nou, insa arata bine) http://www.nunon.de/images/produkt_knorr_schaukelpferd_40502.jpg |
EU! EU! EU! Octavian, baietelul nostru de 1 an isi doreste un calut, banuiesc ca cel balansoar e mai potrivit!
Daca nu e altcineva mai doritor il pastrezi te rog pt baietelul nostru?
Imi poti spune aici sau pe privat ce hotarasti
deni_de spune:
Am cumparat cizme marimea 39,36 pt baieti si marimea 32,35 pt fete.
Sigur voi mai pune citeva perechi second hand. Revin cu alte detalii cind stiu exact ce mai am.
Joi voi sti sigur si modalitatea de expediere.
Firma AMAD am vazut ca ajunge noaptea tirziu la mine in zona, iar agentie nu are nici o firma aici.
Ramine Atlassibul ca si ultima solutie. Ei sigur au mai multe sedii in Bucuresti. Dar poate reusesc sa trimit prin posta pachetul.
Sper sa ajunga la timp lucururile.
mikaeela spune:
Buna fetelor.
Eu pana acum din donatii am strans asa:
Incaltari noi de la Ralcat
Pilota si patura -noi de la Ralcat
Hainute noi tot de la Ralcat
Un Lego mare tot de la Ralcat
Sambata le va cumpara si mama mea alimente ,iar sora mea le-a platit azi curentul ca le-a venit somatie ca le taie curentul.
mari9 spune:
Atlasib are un centru la Gara de Nord.
Incaltaminte adidas nr 29,balerini nr 26,ghete nr 30,pt fete,sh. aveti nevoie?Am pierdut firul la un moment dat...Si cateva hainute varsta 2-3 ani si 4-5 ani?(fetite)
danyalo spune:
Si eu am de trimis niste hainute de baietel sunt pt. varsta de 3 ani plus minus cateva luni.Hainutele sunt in stare f. buna majoritatea cateva buna. In mare parte sunt tricouri de vara pt. 2-3 ani ( merg un pic mai mult) si cateva cu maneca lunga pt. 3 ani... o pereche de pantalonasi de primavara/ toamna de strada nu de casa si ceva dresulete, sosetele, maioute, chilotei... Am si o pereche de adidasei nr.26 scrie pe ei pt. un baietel cu max.15 cm la picior.
Caut si ceva jucarele in stare buna de functionare. Cui pot trimite pachetelul?
ina32 spune:
Si eu as vrea sa trimit maine un pachet cu haine pt baiat 7 ani si 2 perechi de cizme (marimea 30 respectiv 31). In plus, as vrea sa cumpar si ceva pentru Mos Craciun dar nu mi-e clar daca mai sunt scrisori de la copii "nerezolvate".Daca ma poate ajuta cineva, as cumpara astazi cadourile ca maine sa pot pune pachetul.
Irina
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyalo Si eu am de trimis niste hainute de baietel sunt pt. varsta de 3 ani plus minus cateva luni.Hainutele sunt in stare f. buna majoritatea cateva buna. In mare parte sunt tricouri de vara pt. 2-3 ani ( merg un pic mai mult) si cateva cu maneca lunga pt. 3 ani... o pereche de pantalonasi de primavara/ toamna de strada nu de casa si ceva dresulete, sosetele, maioute, chilotei... Am si o pereche de adidasei nr.26 scrie pe ei pt. un baietel cu max.15 cm la picior. Caut si ceva jucarele in stare buna de functionare. Cui pot trimite pachetelul? Dany Stefan-Ioan |
ai PM,multumim
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
gabby2011 spune:
Multumim fetelor pt ajutor,putin cate putin sigur vom avea ceva de imbracat,incaltat,jucarii pentru fiecare copil.
Pentru cei care vor sa trimita colete o pot face pe adresa mea,ca sa o eliberam pe alinuk care are f multe de facut
MODRESCU OANA GABRIELA
POST RESTANT OFICIU 55
SECTOR 1 BUCURESTI
Fetele din Bucuresti mai pot preda si personal daca nu vor sa se mai complice cu colete,posta, in functie de zona in care stati sau puteti ajunge sa va intalniti cu una din fetele implicate in aceasta actiune.
De ex ca pc de reper cricor zona Panduri,13 sept
gabby 2011 ,Basarab,1 mai,Victoriei
alinuk Gara de Nord,Crangasi,Lujerului
ancadragoman Brancoveanu,Berceni
da ti un PM sau intrebati aici detalii
Multumim
danyalo spune:
Aaa pai Gabi noi ne-am mai intalnit. Nu mai am nr. tau de tel. lasa-mi-l te rog la PM si te sun eu cand definitivez pachetelul. Data trecuta ne-am intalnit vis a vis de miniprix in statie la 300 ca sa-ti amintesti de mine:). Multumesc Anca am primit PM-ul dar mai bine ma intalnesc live cu Gaby.Mai scrieti va rog si ce necasar de dulciuri este nevoie( sau fiecare pune ce poate?) ca sa nu las pachetelul doar cu hainute si adidasi /jucarii si ceva dulce pt. a simti si acesti copii bucuria Craciunului si a sarbatorilor!
Sunteti minunate !
michella78 spune:
mikaeela, am cumparat papusa si caruciorul, azi vor ajunge la depozit impreuna cu hainutele si cartile pe care le-am mai strans.
acum imi dau seama ca nu m-a dus mintea sa pun si niste dulciuri . dar, daca ajunge sotul la depozit, vom sti drumul, va fi mult mai simplu de acum.
va admir pe cele care organizati actiunea!