Fii Mosh Craciun pt acesti copii!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Pentru copii din Teleorman s-a gasit vreun MOS?

Oana 15 ani care are 1,75 m isi doreste o geaca si niste ghete pentru iarna(poarta marimea 40)
Rudolf 7 ani ,118 cm,33 la picior isi doreste :trening,ghete,geaca,elicopter,masinuta,carte cu dinozauri si dinozauri de cauciuc
Bianca 5 ani ,110 cm si 31 la picior isi doreste trening,ghete,geaca ,catelus de jucarie si o papusa.

Anca, eu am o pereche de ghete noi mas 6,5 (am vazut ca inseamna 40). Pot sa-i trimit si un gen de palton matlasat (eu am tot 175 cm). Si sigur mai gasesc cite ceva si pt ceilalti.Ce zici, imi lasi adresa ta si le pun zilele astea la Amad?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari9 spune:

Elicopter,masinuta si o pausica le-am dat Gabrielei.
Cu altceva,din pacate,nu pot contribui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

As dori sa stiu daca ati primit prin paypal si banii trimisi de mine pentru dulciuri/fructe.
Multumesc frumos!

alinuk, hainutele promise de mine au ajuns prin fii-mio la alti copii ai strazi printr-o actiune derulata la scoala lor.

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am primit eu azi noapte bocanci 33 de la Ralcat !!!!!!
Pt baietelul din TL

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Impreuna pentru 60 de copii
Prietenii lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Pe Oana zi ca am rezolvat-o eu. Pe linga dorintele exprimate, i-am mai trimis si alte haine, pantofi, ceva pixuri, etc. Am si un catelus micut pt cea mica, pe linga o coarda, glosori de la Disnay pt fetite de varsta ei si alte citeva chestii micute. Pt baiat am niste carti care sper sa-i fie folositoare la scoala. Si mai sunt niste surprize pt ei in cutie: ornamente de brad. Sper sa aiba si un bradut mic sa si-l impodobeasca. Pachetul poate fi ridicat vineri intre 10-17.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Stiu ca poate aveti mult de lucru, insa as dori confirmarea daca s-au primit 50$prin paypal. Sa nu fie cu suparare, vreau sa stiu sigur la ce copii ajung banii mei.
Va rog sa ma updatati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Citat:
citat din mesajul lui deni_de

Cricor, nu a ajuns inca pachetul meu? In internet am putut sa-l urmaresc doar pina a parasit Germania, asta fiind luni. Ar fi trebuit sa ajunga deja la destinatie. Sper sa nu se fi ratacit.

Daniela

Deni_de pe ce adresa l-ai trimis? L-ai trimis cu posta, sau cu o firma de transport?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

Deni joi nu era cand am fost la posta si vineri nu am ajuns eu,merg maine si anunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andreea,Mari,Daria multumesc mult

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Azi e luni, sper ca dupa orele 14,00 sa aveti avizele de la posta

gabby - 2
rall - 4
miremia - 1
mikaeela - 2
boticelina - 2

sunt foarte stresata, va rog sa-mi scrieti ca au ajuns cu bine.

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Impreuna pentru 60 de copii
Prietenii lui Mos Craciun

Mergi la inceput