Secret Santa 2012 - Runda 2

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Buflea...iti multumesc pentru initiativa. A fost foarte placut jocul.

Julia, mi-a placut cadoul foarte mult. Bomboanele cu martzipan au fost delicioase. Abia astept sa desfac cutia de ceai, pe care o voi savura imediat. Voi ajunge la Vienna anul acesta si mi-ai oferit un obiectiv pe care nu trebuie sa il ratez. A fost pe gustul meu intrucat sunt germanofila convinsa.
Am avut ceva peripetii cu primirea coletului intrucat m-am dus de doua ori- o data nu aveau lumina si era seara, iar eu muream de curiozitate, iar a doua oara nu le mergeau PC urile, dar intr-un final mi l-au dat.
Nu a fost greu sa ghicesc ca mi-ai fost SS, intrucat cadoul este "austriac" - iar la id-ul tau este trecuta tara. Desi....pachetul a venit de la Andrei:). Asta m-a debusolat la posta:).

Ioana--- ma bucur din suflet ca ti-a placut. Si ma bucur ca am fost in adevaratul cuvant SS. Cand am vazut lista, pe tine te-am dorit ca si destinatara, pentru ca te stiam. Cu toate acestea, mi-a fost greu sa gasesc ceva pe masura placerii tale. M-am invartit vreo 3 ore prin magazine, m-am uitat prin toate cotloanele. Am vrut sa aleg altceva, m-am dus, m-am intors. Intr-un magazin, sub o masuta, mai erau doua seturi. Mi-a facut cu ochiul din prima. Dar ma gandeam tot la o agenda care imi placuse tare mult. Apoi a fost problema cum ti-l trimit. Vroiam sa ti-l trimit la birou, pentru a fi suspansul mai mare, dar ai lipsit. Am aplelat in detectivi si mi au spus ca esti acasa. Tot detectivii mi au dat si un numar de telefon, pentru ca mie mi s-a resetat agenda telefonica si nu il mai aveam. Ma bucur ca ti a placut. A fost dragut cu curierul, pentru ca i-am spus ca sa ti-l dea personal si sa aiba grija de el ca este extrem de fragil. A fost tare dragut cand m-a intrebat ce sa scrie pe factura. Si i-am spus- Secret Santa. Deci chiar am fost.

Ma bucur tare de clipele de bucurie daruite si primite. Va multumesc Buflea, Julia si Ioana.

Am editat pentru a descrie mai bine povestea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Ioana Pos, special pentru tine:

"Au trait batraneti pana la adanciti fericiti".

E din seara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Eu am tot stat sa ma gindesc oare cine e in dreptul meu pe lista... si cind am ajuns acasa intr-o zi, sotul meu imi spune ca am primit un cadou misterios. Eu uitasem cu desavirsire de joc, de cadouri, eram obosita... si l-am deschis si am vazut felicitarea, pe ceva de lemn, nuanta mea preferata de lemn.

Multumesc, Viviana! Ti-as fi spus ca ajungea si mica, insa, acum ca observ ca e plina.

De la mine spre partea cealalta, astept... sper ca s-a primit totusi. Vreau doar sa stie ca si eu folosesc la fel, iar cele mici sint puse de copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Ioana Pos, special pentru tine:

"Au trait batraneti pana la adanciti fericiti".

E din seara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Tare ma bucur ca am nimerit cadoul. Am cautat sa citesc printre randuri cate ceva despre gusturile destinatarei si se pare ca am reusit. Mi-am dorit sa trimit ceva cu tinta, nu ceva general pentru ca imi place tare mult sa fac cadouri. Marturisesc ca un cadou similar am avut si eu sub brad, pentru ca era ceva ce imi lipsea si mie din mica mea colectie.

Din pacate la mine nu a ajuns inca nimic, vad acum ca pachetul e de peste mari si tari si probabil ca a fost prea mult pentru Posta Romana. Am intrebat la Posta, azi mai intreb o data, macar acum stiu din ce directie caut. Exista vreo informatie suplimentara, vreun numar postal sau ceva similar pe care trebuie sa-l stiu ca sa incerc sa dau de urma pachetului ?

Mergi la inceput

Am fost la Posta. A sosit vineri pachetul, dar l-au trimis la un alt oficiu postal, pentru ca era din strainatate si acum astept avizul.
Tot e bine ca nu s-a pierdut.

Mergi la inceput

A sosit cadoul !

Azi am primit avizul si am si ridicat coletul de la posta. Mai bine mai tarziu decat niciodata.

Incep cu CD-ul cu care m-ai nimerit, imi place muzica veche si interpretarile originale. Apoi bratara e tare frumoasa, asemenea si gentuta traditionala. Cosmeticele banuiesc ca sunt bune, nu stiu marca, dar m-ai nimerit din nou fiind in zona verde.

Multumesc mult Santa !

Mergi la inceput

Ah, in sfirsit! Nu se poate, dom'le, sa ajunga pe 18 ianuarie trimis de pe 11 decembrie! Eu eram sigura ca s-a pierdut de nu zici nimic. Pfiuuu!

Lucrusoarele traditionale sint alese de copiii mei, e unul autohton si doua peruviene (daca am pus tot). La muzica asa m-am gindit si eu, desi, recunosc, ca nu am gasit prea multe informatii despre tine. Si gama de cosmetice este singura pe care o folosesc si pentru mine si pentru copii, de cind erau bebelusi si stiu ca nu este in Romania... am zis ca sint binevenite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Si eu folosesc crema Aveeno la copii de cand erau bebei ... si cateodata si pentru mine. Este o marca foarte cunoscuta aici, nu stiam ca nu exista in Romania.

Mergi la inceput

Ah, da, doua lucrusoare mici, caci aveam doar fetele cu mine.

Buflea, eu n-am facut poze, dar voi face. Nu stiu daca acum se gaseste, insa cit am avut copiii mici si mergeam vara in vacante, era primul lucru pe care il puneam in bagaje si eu acolo nu am gasit.

Voiam sa-ti multumesc pentru initiativa, mi-a placut, sa mai facem... dar daca imi pica din Romania, voi pune cu doua luni inainte!

Mergi la inceput